Kv kp in arabanin satilmasinin siniri

Cok guzel cevap vermissiniz, aynen devam.
Hamilesiniz caninizi cok sikiyorlarsa acmayib da telefonlarini.

Bir de sunu goruyorum ben. Siz eger aglanmayip kendi isinizi kendiniz goruyorsaniz sizden medet uman cok oluyor. Ama aglanip ay borcum var ay hamilelik zor deseniz biraz utanma mi oluyor artik nedir bilemiyorum. O yuzden siz de biraz abartin var olan borclarinizi anlatirken. Iste hastaneye gittim maasin yarisi gitti ay sonu nasil gelecek bilmiyorum falan diyin kv yaninda bir iki kez, belki onlar mesafe koyar sonrasinda :KK70:

Dugun yapmak zor is bunu yapan bilir biz nisan dugun vs hic biseyde kimseden destek gormedik kisin ben calistm.esim issizdi o zaman bile kimse donup ne yiyosunuz diye sormadi ne zaman esim calismaya basladi bize faturalarini borclarini saymaya basladilar tabiki evlattir elinde varsa yardim etmelidir ama kendi ailesinin rizkindan vererek degil bunu alamiyolar. Sorsan kendileri dört dörtluk biz hep hatali esim zaten onlarin gozunde hep hayirsiz okuyan cocuklari biricik evlatlari insanin zoruna gidiyo yuzune yuzune sikayet etmeleri..

Ah ya gerçekten düğünde aile desteği çok önemli eminim çok zorlanmışsınızdır. O vakit kendi yağınızda kavrulurken ellerinden geldiğince bir ucundan tutmayı istemedilerse tabiki şimdi de yardım istememeliler.

Siz anca kendinize yetiyorsanız elbette ki önce sizin ihtiyaçlarınız gelir. Eşinizin anne babası da herşeylerini kendileri yaptı, borçlarını da kapattılar ve kendilerine yetiyorlar diye sizinle gurur duymalı. Ama işte hayat meli malılarla sürmüyor :) İnsanlar konuşuyor da konuşuyor. Siz dinlemeyi reddedin. Eşinize havale edin. Zaten çok güzel cevabınızı vermişsiniz

Benim sinirim bozuldu burda sen de de hata var canım esin uyuyorsa uyuyor yani ne münasebet hamile kadına çemkirmek o kv musveddesini saymıyorum bile.

Ben bu konuların muhatabı değilim ne derdiniz varsa oglunuzla konuşun deseydin.

Bizim arabamız da benim takilarimla alındı eşim işinde yükselirse şirket araba verecek eşime kv dedi sizin araba da bizim olur o zaman dedi ben de ben o arabayı sattırıp altınlarımı geri alacağım dedim hiç birşey diyemedi yüzüme tabi arkamdan saydiysa bilemiyorum. Sonuçta o araba senin benim takilarimla alındı ister harcar terim ister altın yaparım ister borcumu veririm hiç kimse karışamaz.
Sanirim altinlarda haklari var diye goruyolar o yuzdne bu yuzsuzlk :)
Bende simdi isten ayrilicam tazminatimla kendime bilezik yapicam esim uzulüyoms elinde kolunda bisey yok yapalim dedi tm dedim ama onlardan da isterler diye cekiniyorum acikcasi

Cok guzel cevap vermissiniz, aynen devam.
Hamilesiniz caninizi cok sikiyorlarsa acmayib da telefonlarini.

Bir de sunu goruyorum ben. Siz eger aglanmayip kendi isinizi kendiniz goruyorsaniz sizden medet uman cok oluyor. Ama aglanip ay borcum var ay hamilelik zor deseniz biraz utanma mi oluyor artik nedir bilemiyorum. O yuzden siz de biraz abartin var olan borclarinizi anlatirken. Iste hastaneye gittim maasin yarisi gitti ay sonu nasil gelecek bilmiyorum falan diyin kv yaninda bir iki kez, belki onlar mesafe koyar sonrasinda :KK70:
Sanmiyorum :))) cunku ben hamileligimin 4. Ayindan itibaren bel agrisi cektim temixlik yapamadim ama kv her firsatta beni temizlige cagirdi hatta burda konu actm da topa tutuldm surekli ayninkonuyu yaziyorum diye :)

Sanmiyorum :))) cunku ben hamileligimin 4. Ayindan itibaren bel agrisi cektim temixlik yapamadim ama kv her firsatta beni temizlige cagirdi hatta burda konu actm da topa tutuldm surekli ayninkonuyu yaziyorum diye :)

Ahaha valla sizin kv sansina sevinsin o zaman.
Benim kv boyle anlamsiz bir istekte bulundugunda ben aynen su ifadeyle bakiyorum kendisine :KK57: cevap da vermiyorum. Oyle bir on saniye geciyor, sonra ay saka yapiyorum canim deyip kahkahayi patlatip hizlica konuyu degistiriyor:KK70:

bundan sonra bişey yapmanıza gerek yok
gayette güzel konuşmuşsunuz
kp kv de de çatlasın.. hem arabasız kaldı hem paradan tırtıklayamadılar :)

Ah ya gerçekten düğünde aile desteği çok önemli eminim çok zorlanmışsınızdır. O vakit kendi yağınızda kavrulurken ellerinden geldiğince bir ucundan tutmayı istemedilerse tabiki şimdi de yardım istememeliler.

Siz anca kendinize yetiyorsanız elbette ki önce sizin ihtiyaçlarınız gelir. Eşinizin anne babası da herşeylerini kendileri yaptı, borçlarını da kapattılar ve kendilerine yetiyorlar diye sizinle gurur duymalı. Ama işte hayat meli malılarla sürmüyor :) İnsanlar konuşuyor da konuşuyor. Siz dinlemeyi reddedin. Eşinize havale edin. Zaten çok güzel cevabınızı vermişsiniz
Keske oyle deseler :) maddi konular acilinca cok geriliyorum cunku ne kadar zorlandik bi biz biliriz kısın hamileyim diye esim eve balik almak istediginde gerek yo hayatim yiyemiyorum midem almiyo dedim surekli cunku paramiz yoktu :) simdi bile idareli harciyorum cunku o gunleri gordum

Mesela bebegimize besik icin 500 tl verdi kp verdi dediysem borcumuz vardi ona saydi. Yetiyo mu diye sordu yetmiyo baba dedm yetirin pahaliya kacmayin dedi :)

Ya kp ile bu muhabbetlere neden giriyorsunuz?

Bu adam bu kadar rahat bi şekilde size evladını kötülüyor borcunu söylüyor babanı kötülüyor sende güzel güzel anlatıyorsun.

Bence aradaki çizgiyi kesin olarak çekmelisin ama her konunda söylüyoruz bunu.

Yani benim kp beni arayıp bunları sormaz, zaten soramazda.

Cok kolay
Bir saniye deyip ogullarini uyandiracaksiniz ve telefonu eline tutusturacaksiniz. Herkes kendi anasi babasiyla muhatap olacak
Esim mesgule atmis 2 3 kere aramislar uykusu agirdir keske uyandirabilseydim.

Ama telefonu kapattiktan sonra bagirarak odaya girince uyandi tabi is isten gecmisti :)

Ahaha valla sizin kv sansina sevinsin o zaman.
Benim kv boyle anlamsiz bir istekte bulundugunda ben aynen su ifadeyle bakiyorum kendisine :KK57: cevap da vermiyorum. Oyle bir on saniye geciyor, sonra ay saka yapiyorum canim deyip kahkahayi patlatip hizlica konuyu degistiriyor:KK70:
Bnmki yuzsuz ne yazik ki :) yavas yavas yaparsin diyo :)
Bi kere tm dese her konuda istegi olcak eminim buna

bundan sonra bişey yapmanıza gerek yok
gayette güzel konuşmuşsunuz
kp kv de de çatlasın.. hem arabasız kaldı hem paradan tırtıklayamadılar :)
Parayi aldigimiz gün esim eve gelip hadi dedi ve yemek bile yemeden cikip birclara dagittik insan in kendi ailesini tanimasi boyle bisey :)
Malesef paramiz bitti ama en azindsn bize gitti :)

Ya kp ile bu muhabbetlere neden giriyorsunuz?

Bu adam bu kadar rahat bi şekilde size evladını kötülüyor borcunu söylüyor babanı kötülüyor sende güzel güzel anlatıyorsun.

Bence aradaki çizgiyi kesin olarak çekmelisin ama her konunda söylüyoruz bunu.

Yani benim kp beni arayıp bunları sormaz, zaten soramazda.
Yumusak yuzumden faydalaniyolar sanirim ben tersledigim zaman cizgi cekme drumu olmaz gidip gelmem torunlarindsn evlatlarindan mahrum kalmasinlsr diye sabrediyorum ama babama laf soyltmedim tabiki o konuda verdim cevaplarini :)

Ahhhh kaptin ahhhhh şu bdv de seni gördüğüm an kendimi yaşadıklarımı hatırlıyorum ama o sınırı çizmeniz lazım malesef kestirip atmanız laf anlatmaya çalışmamanız hatta eşinin üstüne atman lazım bazı şeyleri yoksa arsız insana laf anlatamazsın

Keske oyle deseler :) maddi konular acilinca cok geriliyorum cunku ne kadar zorlandik bi biz biliriz kısın hamileyim diye esim eve balik almak istediginde gerek yo hayatim yiyemiyorum midem almiyo dedim surekli cunku paramiz yoktu :) simdi bile idareli harciyorum cunku o gunleri gordum

Mesela bebegimize besik icin 500 tl verdi kp verdi dediysem borcumuz vardi ona saydi. Yetiyo mu diye sordu yetmiyo baba dedm yetirin pahaliya kacmayin dedi :)

Kıyamam size ben ya :) Sağlıkla gelsin yavrunuz, bereketiyle gelsin inşallah. Siz artık onu da düşünmek zorundasınız tabiki idareli olmanız ne güzel.

A aa madem öyle neden yetiyor mu diyormuş ki :) Besbelli çok değişik bir zihniyetteler.Değişmezler de. Siz ne yapacağınızı gayet iyi biliyorsunuz zaten.Hiç gönül koyup gönlünüzü de yormayın,bildiğinizden de şaşmayın.

Yumusak yuzumden faydalaniyolar sanirim ben tersledigim zaman cizgi cekme drumu olmaz gidip gelmem torunlarindsn evlatlarindan mahrum kalmasinlsr diye sabrediyorum ama babama laf soyltmedim tabiki o konuda verdim cevaplarini :)

Ya arası olmalı ama bunun, tamamen kestirip atmayın, eşiniz uyuyo sizi arıyorlarsa uyanınca görüşürsünüz ben bilemiyorum tam de bitsin.

Ki eşin senin yanında, eşin senden iyi çiziyor sınırı :)

Minimum muhabbet en iyisi.

Kv’de saç baş olayını şakayla karışık giydirmesin, görecek saçı başı de.

Ahhhh kaptin ahhhhh şu bdv de seni gördüğüm an kendimi yaşadıklarımı hatırlıyorum ama o sınırı çizmeniz lazım malesef kestirip atmanız laf anlatmaya çalışmamanız hatta eşinin üstüne atman lazım bazı şeyleri yoksa arsız insana laf anlatamazsın
Bnm.gozlerimde hep seni ariyo konularimda :D
Kestirip atsakta 2 gune yine aynilar canim bigun bende ipler kopcak onu bekliyolar sanirim

Günaydin kizlar
Onceki konularimda araba meselemiz vardi aileler surekli arabamizi isteyip kullaniyolar vermeyincede surat yapiyodular

Hamile oldugum icin ve dugun borclarimiz hala durdugu icin arabayi sattik borclara yatirdik
Kp bi haftadir naptiniz hayirli olsun satmissiniz vs diye hic aramadi en son dun aksam esimi aramis o da uyuyodu beni aradi napiyosunuz diye konustuk arabayi satmissiniz kaca sattiniz dedi aldigimiz fiyata baba dedim sonra benimde kredi borcum duruyo zorluyo fln demeye basladi bende bizimde kredimiz duruyo aldigimiz parayi borclara yatirdik ama krediyi kapatamadik dedim.
Sanirim para isticekti ki bozuldu basladi evlatlarimdan hic hayir gormedim hic biri yardimci olmuyo kocan olcak adamda hic destek olmadi diye soylendi keske bekarken ona soyleseydin bunlari baba dedim soylesem nolcak dedi yarim saat soylendi telefonda

Ben 3 cocuk okuttum dedi(esim okumamis diger kucuklere de esim yardimci oldu su an ikiside devlet memuru) babamda bizi okuttu zamaninda babalik gorevidir bu dedim baban bnm yaptigimi yapmamistir diye bu sefer babamin ustunden yürüdü

Baktim susmicak rabbim hayirlisini versin herseyin dedim kapattim konuyu

Bu konuyu kapatti niye gelmiyosunuz demeye basladi arkadan da kv bagiriyo sozde saka yapiyo sacini yolcam onun izine ayrildiginda bi gelmesinde diye
Dedim ben izine dinlenmek icin ayriliyorum gezmek icin degil cocuk olana kadar evde durcam dedim hala arkadan sesi geliyo saclarini yolarim onun bize de gelsinler diye

Oyle sinirlendim ki.. oysa ki tam da aramizi duzeltmeye ugrasiyodum. Iyi davransam da mesafe koysamda sorun yaratiyolar

Bu insanlarin derdi aile bagi falan degil bunu anladim hep bi beklenti icindeler ve ben nasil davranmam gerekiyo artik kestiremiyorum..
Neden aranı düzeltmeye çalışıyorsun ki...
Mesafeni hiç bozma.
Lafa bak saçını yolarım.
Sen diyemedin mi nasıl yolacakmış saçımı, ne kadar ayıp, isteseydin telefona bana lütfen bu tarz konuşmalar yapmayın,aramızdaki seviye bozulmasın.
Maalesef araba herkes tarafından kullanmak için isteniyor.
Geçen biri konu açmıştı.
Arkadaşı bayramda kullanmak için arabasını istemişti. Konu sahibi arabasını vermediği için arkadaşı küsmüstü.

Back
X