- 13 Mayıs 2017
- 90
- 37
- 3
- Konu Sahibi Hepgulelim
Bende aslında diyorum bizde sorun kp oldugundan evlenene kadar uğraşır sonra vazgeçer mi acaba diyeEvlendikten sonra uzak olursanız bişy olmaz ben eşimin ailesiyle eşimin ailesi böyle bi yolu seçtiği için görüşmüyorum halbuki hayalimdi onların kızı olmak hep beraber olmak ama olmadı oğullarına haksızlık çok yaptılar malesef. Bende seslenmiyorum görüşmüyorum izne gittğmzde eşim gidelim mi dedi gidelim dedm ailesine gittk bi çay içip kalktık ben eşimin hatrı için gittim. Zamanında eşimin hatrı için katlandım. Onu sevdiğim için. Eğer sende karsına çıkacak şeylere o çocuk için katlanırım seviyorum değer diyorsan devam et. Sorunlar illaki olacak daha bunun nişanı düğünü var aile gelmeden düğün yapılmaz sizin düğününüzde napacaklar gelmemezlik olmaz gelirlerse tantana çıkacak çok şeye karısacaklar oğullarını dolduracaklar bilmem ne vs vs vs... hepsine katlanrım diyorsan devam et. Ben 9 ay nişanlı kaldım düğün günümüzün gecesine kadar huzur vermediler düğün sonrası 1 ay 2 ay canınız sıkılır etkisi olur sonra hayat gaylesine öyle düşersiniz ki kendi ailen bile aklına gelmez biz geçtik o yollardan ben sana anlatıyorum ki yaşayan biri olarak tek farkı benim eşimin babası yoktu anasınıda biz sallamadık zaten.... hayırlısı olsun hakkınızda ne diym. Severek ayrılmak olmaz inşallah huzurla hayırla olsun herşeyiniz.