Kv kp nin tavırları

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
2.003
1.006
333
Merhaba,

Daha önce konularımda bahsetmiştim eşimin ailesiyle ilgili sorunları. Uzun süredir görüşmüyoruz hic biri ile. Kv kp dahil.
Önce şey yaşandı bıttı maddi manevi yıprandık, yine hep alttan alıp giden biz olduk. Özellikle bana demedikleri kalmadı.
Şehir dışına taşındılar. Arama sorma gelme gitme yok. Hanı benim için sorun değil. Eşim çok üzülüyordu. Ölsem haberleri olmayacak diyordu.

Neyse bu bayramda eşim ameliyat oldu.
Kv kp i aradı 3.günü.
Hemen feryat figan işte gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz (arayan taraf hep eşim giden de hep eşim)
Eşimde kızdı biraz ben ameliyat oldum oyuzden şimdi arıyorum diye. Görseniz kv nasıl ağlıyor sanki cenaze var evde. Suç bastırıyor okadar bağıra bağıra ağlayıp sanki.
Bundan 3 ay önce de pandemiden dolayı işsizlik durumları oldu onuda söyledi dedi işsizim yine tık yok onlarda hani maddi birşey beklemiyor bir arar sorarlar vs. O da yok.

Tavır yapmaları da bizim evimizi satmak zorunda kalışımız ki bunu bilip umursamadılar. Elalem laf etmesın diye haberımız yok satmışlar dediler. Kendi kardeşinin kumar borcunu ödedi bu arada.
Yıllardır bunun tavrını yapıyorlar. Eşimle ben eşşek gibi çalışıp herşeyimizi kendimiz yapıyoruz zaten. Onlardan maddi beklentimiz yok. Ama tavırlarına kimse anlam veremiyor. Kendileriyle konuştuğumuzda kavga çıktı
Oğlumu bile görmüyorlar.

Bayram geçeli 3 hafta olacak hala bu insanlar tavırlı 1 saatlik mesafedeler. Madem oğlun ameliyat oldu bir bak gel değil mi. Bağrış çağrış ağlamayı biliyorsun.

Evinizi esinizin kardesi icin mi sattınız?
Aman aramasın öyle insanlar ya.
Üzülmesin esiniz de.
Her doguran ana olamıyor iste.
İsterse 60 yasında olsın
İnsan cocugunu nasıl aramaz sormaz.

Ameliyat olan evladını üç gün sonra arayan aileden ne bekliyorsunuz ki...
Uzak durmaya devam edin, bir halt olmaz onlardan

Evi kardeşi için mi sattınız? K.v kendi kardeşinin borcunu ödedi, size destek olmadı ev satmak zorunda mı kaldınız?
Bu kısım anlaşılmamış.

Valla bir benzeri de bende var ,ölsek kalsak umrunda değil.Yedi yabancının oğlu gibi davranır .. Ama bişey söylersen ağlayıp haklı duruma düşmeye çalışır.Ben bu zamana kadar kafama taktım bişey olmadı ,kendime ettim hala da sorguluyorum bu nasıl anne baba diye ? Çünkü gerçekten annem ve babam dağ gibi arkamda benim.Bunların annelik babalığı sadece nüfus cüzdanında yazıyor .Bu yüzden ben iletişim kurmuyorum mümkün olduğunca , yine ara ara beynim sorgular bu insanları ama Bi yere varamadım kabullenmek en iyisi

Gelmedikleri daha iyi boşverin. Akmıyorlar kokmuyorlar ne güzel. Biraz zorlanırsınız, kendi imkanlarınız ile ayakta durma, minnetsizlik hissinin tadını almaya bir başladınız mı yıllarca görmeseniz özlemeyecek kıvama gelirsiniz.

Siz sessizliğinizi bozmayın bir yerde pes edip arayacaklar. Kaldı ki böyle bi aile arasa ne aramasa ne. Siz tavrınızı koruyun hiç üzülmeyin. Herkes için hayat bi şekilde devam edecek.

Kardeşinin kumar borcu için ev satılır mı? Neden izin verdiniz?
Tartışmalarınız boyutunu bilmiyorum haklı sizde olabilirsiniz, karşı tarafta.
Ama çocuğum ameliyat olacak, bir anne olarak koşarak giderim. Ne geline küslüğü nede kırgınlıklarımı düşünürüm.

Evinizi esinizin kardesi icin mi sattınız?
Aman aramasın öyle insanlar ya.
Üzülmesin esiniz de.
Her doguran ana olamıyor iste.
İsterse 60 yasında olsın
İnsan cocugunu nasıl aramaz sormaz.
Yok ben doğum yapmıştım eşimde o ara işiyle ilgili sıkıntı oldu, çalıştığı yer iflas etti madur oldu çok çalışan.
Çok zor zamanlar geçti, o sırada kp in kardeşinin kumar borcu konuşuluyordu adam onun için gitmiş kredi çekmiş.
Sonradan diğer kardesleriyle ortak olup ödediler
Bizim durumumuzu biliyorlardı, ama herkese bizim haberimiz olmadan evi satıp taşındılar gittiler diye anlatmış, hep tavırlı davrandılar. Bu yüzden oğlumu bile 2 yıldır görmüyorlar.

Evi kardeşi için mi sattınız? K.v kendi kardeşinin borcunu ödedi, size destek olmadı ev satmak zorunda mı kaldınız?
Bu kısım anlaşılmamış.
Yok ben doğum yapmıştım eşimde o ara işiyle ilgili sıkıntı oldu, çalıştığı yer iflas etti madur oldu çok çalışan.
Çok zor zamanlar geçti, o sırada kp in kardeşinin kumar borcu konuşuluyordu adam onun için gitmiş kredi çekmiş.
Sonradan diğer kardesleriyle ortak olup ödediler
Bizim durumumuzu biliyorlardı, ama herkese bizim haberimiz olmadan evi satıp taşındılar gittiler diye anlatmış, hep tavırlı davrandılar. Bu yüzden oğlumu bile 2 yıldır görmüyorlar.

bence hiç kafaya takma. eşinde artık komple anlasın. kendi başınıza devam edin bu işe. ailesini unutmak zorunda, belli yani onlardan bir hayır gelmez. sadece zarar gelir size. ha ilerde gelmek görmek isterlerse de kapınızı açık tutun ama hal hatır asla sormayın.

Bende işte hazmetmeye çalışıyorum, hayır yani eşimle birlikte bir yatırım yaptık olmadı. Kimseye kızmadık bize destek olunmadı diye. Ki ben doğum yapmıştım eşimin işyeride iflas etti vermediler aylarca haklarını. Ama o kumar borcunu ödemeyi seçti.
Eşim aradı 3.günü bayramın, insan bir arar başlarına birşey mi geldi diye. Önceden görseniz bizim evden çıkmazlardı. Yaygara kopardılar okadar, kv benle tartıştı 3 aylık iznin vardı gidip calıssaydın diye. Doğum ıznımden bahsediyor. Çok üstüme geldiler yüzlerini görmek istemiyorum ben de eşim çok üzülüyor

benim eşimin ailesi gelmese ben hiç dert edinmem şahsen.
kendileri oğullarini torunlarini girmek istemiyor diye ben neden uzuleyim ki eşimin yerine.
yarin öbur gun esiniz de tun bu olanlari unutur can ciger kuzu sarmasi olurlar kötu olan yine siz olursunuz merak etmeyin.
gelin oglumuzu torunumuzu gostermiyordu olur.

Evinizi eşinizin kardeşinin kumar borcuna mi sattiniz?
Allah gostermesin ama sizin yerinizde olacak çoğu kişi o adamı boşardı.

Ben şimdiye kadar inanın sesimi çıkarmadım, eşimle dedik biz yaparız herşeyi ellerini birseye sürmediler zaten sürmek istemiyorlarmış. Ev alalım gencken çalışırken yapalım birşeyler diye gebeliğimin son haftasına kadar çalıştım üstelik borç harç için 6 yıl çocuğu erteledik. Doğumdan sonra sıkısmaya başladık arayı açmaya başladılar. Eşimin durumunu bildikleri halde herkese sattılar gittiler haberimiz yok dediler, şok olduk. Şimdi de gelemiyorlar yüzleri yok sanırım. Eşim aramasa aramıyorlar. Torunlarını görme pahasına olsa da gelmiyorlar inatla. Kv çok ustume geldi calıssaydın 3 ay iznin vardı dedi yeni doğum yapmışım benimle kavgalar etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…