Kv kp nin tavırları

Devamlı beni suçlu göstermeleri sınırımı bozuyor zaten. Halbuki ben hep çalıştım doğumuma kadar. Calıssaydın diye kavga ediyor benimle, öbür gelinlerine cenazemiz çıkmadan çalışamazsın diyen insanlar bunlar, kendi eşlerini çalıştırmayan insanlar

Çok haklısınız,onlar ne biçim insanlar öyle , muhtemelen el iyisi olanlardan.Bol bol konusuyro,olanları keyfine göre anlatıyorlardir.Uzak durdugunuz daha iyi.Esinize üzüldüm ama birakin kendi ana babasıyla nasıl ilişki kurarsa kursun,sizin yapabileceginiz çok şey yok bu konuda.Mesafeli ilişkinizi korumanıza yarar var

O zaman hiç dert etmeyin, gelip gitmesinler daha iyi. Hiç değilse sıkıntıları olmaz. Hem eşinizde görüyordur verilen kıymeti. Baktınız hepsini unuttu ailem demeye başladı, o zaman dişinizi çıkarırsınız.
Evlattır tamamen vazgeçemez, gidip görmek isterse mesafeyi koruyarak yaparsınız.

Küslük olsa daha mı iyi olacak sanki , kavga çıkarsan içindekileri döksen feryat figan.. takılma onların ayıbı yaptıkları . Siz eşinizle iyi olun gerisi Fasa fisoooğğğ

Ben sizin konularınızı hatırlıyorum ama bir türlü oturtamıyorum kafamda. Ev satışı yüzünden neden tavırlılsr size

Yahu gelmesinler. Ne bu merak? Eşim üzülüyor demeyin hiç. Gelince de hepinizi üzecekler zaten.

Ben sizin konularınızı hatırlıyorum ama bir türlü oturtamıyorum kafamda. Ev satışı yüzünden neden tavırlılsr size
Ahh bizde onu bilsek. Ben şöyle olduğunu düşündüm hep. Şimdi benim kp yeterki para demeyin. Daha önce de basımıza geldi. Hemen hır gür cıkartıyor para mevzularında.

Şimdi haliyle millet soruyor neden evlerini sattılar diye, çünkü eşim sülalesinin herşeyine koşuyordu. Hastane çalışanı olduğu için halasının torununa kadar .. başı yarılsa annesi babasından önce eşimi arıyorlardı. Babannesinin ne ameliyatları ne tedavileri kuzenin eşi.. elti.. keza kp kv saymıyorum bile.

Haliyle bu kadar ailesine bakan maaşını kurusuna kadar evine harcayan eşime sıkıntı çektiğinde kimse yardımcı olmadı. Millet te soruyor şimdi neden diye , maddi sıkıntı diyemiyor. Millet diyecek siz kalabalıksınız nasıl yardımcı olmadınız bu cocuk herseyınıze kosuyor diye
Onlarda sattılar gitmişler hiç haberimiz olmadı diyor.
Gerçekten öyle olmuş gibi tavır koyuyor ki millete kendini acındırsın
Hatta teyzesinin eşi vardı çok sevdiğimiz bir enişte o bile aradı eşimi sen neden böyle birşey yaptın diye, eşimde dediki napmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…