Kv kp nin yaptığı haksızlık

Insan elbet zor zamaninda ailesini arar,ama kendi ailesini. Esininkini arayana ilk kez denk geldim inanin. Konu sahibinin esi calisiyor,annesi hasta. Peki kaynana da hastaysa,kp zaten kalamaz,eltinin colugu cocugu vardir vs vs. yani herkesin bahanesi varsa kv ve eltilerin sucu ne demek istedim ben. Herkesin anasininki can da kaynananinki de patlican degildir herhalde,onun da cani bakmak istememistir,sevmiyordur gelinini,gayet yeterli bir gerekce.
Bunu konu sahibine sormak lazım kv bin gelmesine bir engel var mıydı. Bir de burda asil sorun hem konu sahibi ve eşini ihtiyaçlarını karşılamak için üstlerine gidiyorlar hem de çok özür dilerim ama insan yerine koyuyorlar. Ben bu tarz insanları çok gördüm. Ayrı ayrı dinleseniz bir araya gelmeyecek dediğiniz insanlar bir bakıyorsunuz canım cicim olmuşlar. İnsana gerçekten bu çelişkiyi kaldiramiyor en çok da.

Bunu konu sahibine sormak lazım kv bin gelmesine bir engel var mıydı. Bir de burda asil sorun hem konu sahibi ve eşini ihtiyaçlarını karşılamak için üstlerine gidiyorlar hem de çok özür dilerim ama insan yerine koyuyorlar. Ben bu tarz insanları çok gördüm. Ayrı ayrı dinleseniz bir araya gelmeyecek dediğiniz insanlar bir bakıyorsunuz canım cicim olmuşlar. İnsana gerçekten bu çelişkiyi kaldiramiyor en çok da.
Ya iste ben onu en basinda soyledim zaten,sizden hoslanmayan insanlarla inadina gorusmeyin diye. Neden yani bu israr? Esi zorluyorsa da dinlemesin,zor bir sey degil. Hem beklenti olusmaz,hem bas agrimaz,yuzler asilmaz. 3 kurus verir insan birine yanina bakici alir. Eger ki es izin alamayacak bir meslekteyse,anne hastaysa,bunlar zaten onceden belli olur,kaynana elti keyfi beklenecegine bir haftalik eleman tutar insan. Benim karsi apartmanima arkadasim tasindi,kimi kimsesi yoktu kizin,ana baba yasli hasta,es deseniz adam narkotikte baskomiser izin alamayabilir. Kizcagiz gunlugu 100 liraya buldu bir teyze bitti gitti. 15gun kaldi kadin mis gibi bakti lohusaya. Oldu bitti masallah. Herkes kendi gobegini kendi kesiyor artik

Merhaba onceki konularımi okuyanlar bilir belki ben evlendikten 1 hafta sonra kv kp yüzünden 1.5 sene esimle kavga ettik ne yeni evliliğimi anladim ne hamileliğime sevindim nede bebegim oldugunda icime sindi. Çünkü surekli bana laf ettiler esim onların lafiyla bana yapmadigini bırakma di. Simdi son zamanlarda esimle daha iyiyiz artik a aile icin seninle kavga etmegecegim kendi gözümüzün onune bakalim dedi. Asıl sorun kv kp bana boyle davranırken diğer eltilerime cok iyi davranıyorlar ben hamileyken 5 kere hastaneye yattım parça düşürdüm çok sorunlu bir hamilelik geçirdim bir kere bile arayıp ne yaptınız nasılsın demediler halimi sormadılar doğum yaptım kimse aramadı gelmedi Ben eşime söylediğimde onlar kimseyi aramazlar kimseyle konuşmazlar dedi bebek görmeye bile 4 ay sonra geldiler. Benim onlara bir yanlışım bir ayıbım olmadı ama sürekli üstüme geldiler diğer gelinlerinin yapmadığı terbiyesizlik kalmadı ağza alınmayacak şeyler söylediler Ama onları her zaman El Bebek Gül Bebek. Sanırım eşimden kaynaklanıyor. Asil sorun şimdi benim hamileliğimde hastaneye yattigimda doğumumda gelmeyen aramayan sormayan kv eltim amelyat olacak diye ona bakmaya geliyormus bende ''ben sezeryanla dogum yaptım kac gun hastanede yattım neden bana bakmadin da ona bakmaya gidiyosun dedim beni azarladı senjn annen var o bakar diye bende ''benim annemin saglik durumu iyi degil benim annem kanser bana ne halde baktı biliyor musun dedim . Neyse o olaydan sonra simdi elti amelyat olmus kv kp kaynim gorumcem esi gecmis olsuna geliyor larmis ordanda bize geleceklermiş esim aradi haber verdi .simdi görümcem bebegimi kac kere gordu yanina goturdum ama ne bir hediye aldi en bir bebek görmeye geldi (tabiki ihtiyacımiz yok yada boyle seylerin maddi önemi yokama manevi onemi var sizde hakverirsinizki). Eltim simdi amelyatli yemek hazirlayamaz kvkp sehir disindan geliyor resmen onun icin gelip bizede yemek yemeye geliyorlar eltim yemek hazırlayamaz diye . Benim sizden istediğim geldiklerinde bana gelmediniz ama eltim e geliyor sunuzu kapak bir laf olarak söylemek istiyorum . Görümcemdr buyuk ihtimalle bebegime hediye getirecek ama1 yasina kadar aklin nerdeydi uzak bir yolda degil sehir disi ama 1 saat surekli gelip gittikleri yer ama bana gelince kimse gelmedi sormadı halimi hatrimi benim bana kapak laflar söyleyin böylece kapansın istemiorum bu konu ?
Sonuna kadar okuma gereği duymadım. Anasının babasının sözüne bakıp karısına kötü davranan adamla evli kalmaya devam edip bir de çocuk yaptıysanız zaten tüm sorunlara kucak açıyorsunuzdur. Yapacak bir şey yok.
Napiyim ayrılayım mı En ufak sorunda vaz mı geçeyim boşan demesi ne kadar kolay . Boşanmayı tercih etsem burada bunları yazmazdım
Sizce bu gerçekten ufak nır sorun mu. Evliliğin daha ilk günlerinde sizi ezmeye ve erdirmeye başlamış. Hem madem ufak sorun niye dert haline geldi. Kandırmayın kendinizi.

İnsanların ne şartlarda çalıştığını bilmiyoruz. O yüzden eşiniz ilgilensin izin aldım rapor alsinla olmuyor ben de kızımla 5 gün hastanede yattim dogduktan iki gün sonra. Eşim bizi kendi Hastanesi'ne yakın bir yere aldırdı ve sadece yanımıza ameliyat aralarında gelebildi o esnada ise o kadar yorgundu ki canlı mi ölü mu anlayamazdiniz. Annem olmasaydı tek başıma ne yapabilirdim ki ben dikişlerimden kalkamıyorum. Kızım yogun bakimda ve onu emzirmek için yanıma almalıyım. Hastanedeki bir annenin yanında kimsesi yoktu ve oturup onun icin aglamistim. İnsan en çok böyle zamanlarda arıyor aileyi.
Zaten dogumdan 4 ay sonra bebekte bazi hastaliklar cikti esim hastaneye götürüp getimek icin izin aldı surekli ve cok fazla izin aldığı isi aksattığı gerekçesiyle işten atildi .

Sonuna kadar okuma gereği duymadım. Anasının babasının sözüne bakıp karısına kötü davranan adamla evli kalmaya devam edip bir de çocuk yaptıysanız zaten tüm sorunlara kucak açıyorsunuzdur. Yapacak bir şey yok.

Sizce bu gerçekten ufak nır sorun mu. Evliliğin daha ilk günlerinde sizi ezmeye ve erdirmeye başlamış. Hem madem ufak sorun niye dert haline geldi. Kandırmayın kendinizi.
Tamam yarin açıyorum boşanma davasini sagolun

Geçen haftadan sözleşmiştik de başka misafirler çağır ya da sen misafirliğe git çok ayıp olacak doğum günü var arkadaşımın çocuğunun de günüm var de çok fazla hizmet etme makarna ayran yap yeter öyle tiplere

Peki sizin anlayipta benim anlayamadigim sey nedir on sene sonra anlayacağım ? Anlayamıyorum sizi
Evliliğin ilk yılları erkek normalde kadının gözünün içine bakar. Bir dediği iki olmaz. Kadın için de en değerli yıllar bunlardır. Bu ilk zamanlarda bile eşini el üstünde tutmayıp anasının eteğinde kalan adam genelde adam olmaz. Ha olursa da yıllar sonra olur onun da değeri olmaz. Ama kadın hep düzelir umuduyla o güne kadar uğraş verir. Hayatının en güzel yıllarını heba eder. Sonuçta ya iş işten geçtikten sonra bu isteği olur ya da olmaz.

Back
X