Kv kp nin yaptığı haksızlık

Valla konusmalarınız cok celıskılı kv kp herkese ıyıyken sana kotuyse hıc dusundu mu benım payım var mı dıye. Cunku hıc bır ılıskı tek taraflı degıldır ayrıca adamlar adım atmıs evıne gelmek ıstemıs ben onları dort dortluk agırlar yaptıklarından utandırırmdım. Bence sen bı kendını yokla ne eksık? Herkesle ıyı senle kotu
Herkesle iyi en buyuk gelini kv kp geldi diye kapidan bakıp iceri kaciyor ama hic lafi bile olmuyor üstü kapatiliyor .
Diğer gelini kv nin adini bile söylemiyor or.spu asagi or.spu yukarı etmediği hakaret kalmıyor ama dilden düşmüyor .
Diğer gelini kaynana şöyle kayinbaba boyle hakaret ediyor ona yalakalik yapiyorlar ama ben saygisizlik yapmıyorum ustume düşeni yapıyorum bana laf söylemeyen kalmıyor ailede . Kv kp ters laf ediyor sizce benmi çelişmiyorum yoksa onlar mi

Diğer eltilerinizle iyi olup sizle kötü olmaları çok garip değil mi? Bence iğneyi kendinize batırın ben ne yaptım diye. Çünkü siz haklı olduğunuzu duymak için yazmis gibisiniz.
Kv kp diger gelinlere arkalarindan konuşuyorlar ama yuzlerine karsi hic birsey diyemiyorlar . Sizin bana haklı demeniz hic biseyi değiştirmez . Sizede hak veriyorum sonuçta sadece yazdıklarımdan karar veriyorsunuz

Kv kp diger gelinlere arkalarindan konuşuyorlar ama yuzlerine karsi hic birsey diyemiyorlar . Sizin bana haklı demeniz hic biseyi değiştirmez . Sizede hak veriyorum sonuçta sadece yazdıklarımdan karar veriyorsunuz
Tabiki yazdıklarınizdan karar veriyorum.Ama sizin anlattiginiza göre diğer eltileriniz çok kötü o zaman sizi el üstünde tutarlardı.Boyledir insan ilişkisi bu.Ama siz diyosunuzki ben meleğim ama bana böyle davranıyorlar.Bana garip geldi.O kadar fena insanlar kendilerine eltilerinizin davrandığı şekilde davranilmasina izin vermez.Fena değillerse siz bu kadar iyiyseniz size kötü davranmazlar.İliskileri düzeltmek için özeleştiri önemlidir.Bence bı deneyin.

Insafi eşinden değil, kv'deden beklemek ilginc. Tersi olsa, esin annesini sana kullandirtsaydi hayirmi diyecektin? Kadinin parasinida, yemeginide, evinide alirdin.

Insanogul sömürmeye alişkin. Eşin buna mahal vermeyecekti. Bak eltinde yemek yiyemiyorlar. Bu eltinin değil, kayninda başarisi. O mesaji veriyor. Sen olsan dikişlerin ile yemek yapmaya kalkardin.

Yani aileye kizip, oğul ile evli kalmak bana tuhaf geliyor. Oğulu af edebiliyorsan, aileyide af edebilirsin.
Aynen ben olsam dikişlerimle yemek yapardım daha dikislerim alınmadan misagirkete yemek yaptım zaten

Bu dusuncelwrinizin size faydasi olmaz. Anca icinizi yer bu dusunceler. Laf sokmaktan cok yeri geldiginde acikca konusmak daha iyi olur diye dusunuyorum. Her ihtiyacim oldugunda yoktunuz. Ben sizin gozunuzde hep "el" idim. Sizden bir sey beklemiyorum, caniniz sagolsun ama birseylerin de farkinda degilim sanmayin. Siz beni el olarsk gorurseniz ben sizi nasil ailem olarak goruyum ki? diyebilirsiniz.

Tabiki yazdıklarınizdan karar veriyorum.Ama sizin anlattiginiza göre diğer eltileriniz çok kötü o zaman sizi el üstünde tutarlardı.Boyledir insan ilişkisi bu.Ama siz diyosunuzki ben meleğim ama bana böyle davranıyorlar.Bana garip geldi.O kadar fena insanlar kendilerine eltilerinizin davrandığı şekilde davranilmasina izin vermez.Fena değillerse siz bu kadar iyiyseniz size kötü davranmazlar.İliskileri düzeltmek için özeleştiri önemlidir.Bence bı deneyin.
Bence sizin mantığıniza benim söyledikleriniz ters geliyor . Yuz verdikçe tepeme ciktilar alttan aldikca birşeylere sesimi çıkaramadık ca dahada ustume geldiler buda benim degil onlarin anormallikleri

Bence sizin mantığıniza benim söyledikleriniz ters geliyor . Yuz verdikçe tepeme ciktilar alttan aldikca birşeylere sesimi çıkaramadık ca dahada ustume geldiler buda benim degil onlarin anormallikleri

Hoşlanmıyorum ama onlar yardima ihtiyacı oldugunda bana geliyorlar hep bana kotu davranıyor lar ve ayrimcilik yapiyorlar benim yardima ihtiyacım vardı bj tas corbaya bile ihtiyacım vardi kimden medet umacagim bu tür bir durumda ,bu sizinki nasil bir algilama hatasi peki.
Yardima ihtiyaclari varsa onlara yardim edip etmemek size kalmis,girtlaginiza basmamislar,kendi evlatlari ilgilenmek zorunda,siz zorunda degilsiniz. Sizin bir tas corbaya ihtiyaciniz varsa da esiniz sizinle ilgilenmeli, onlardan bir sey beklemek menfaatcilik oluyor su durumda. Hem istemiyor sevmiyorsunuz hem de size yardim etsinler istiyorsunuz,hic de zorunda degiller. Eltilerinizi daha cok seviyor olabilirler gayet normal.

Yardima ihtiyaciniz varsa once esinize sonra da kendi ailenize yonelmelisiniz. Kocaman kadinsiniz,herkes kendi ailesinden sorumlu bunu gormeniz ve anlamaniz gerekiyor

@Shinshin ben seni çok iyi anlıyorum. Benm 2 eltim var biri azarlar sürekli diğeri adam yerine koyup yüzlerine bakmaz daha değerlilerdir. Bi laf var ya seven değil söven yaranır diye. Kv kp herşeyine biz koştuk ettik hep bizi aradılar hiç yanımızda olmadılar. Bakıcıyla sorun yaşadım geçen kış kızıma 2.5 ay bakmasını rica ettim haftada 3 gün, evimden soğuyorum diye bakmadı şimdi büyük kaynımdn torununa bakıyor evine gidip. Büyük çocuğuna da bakmştı önceden.kızım çok perişan oldu.
Biz hep alttan alırdık herşeyi huzursuzluk olmasın diye. Kızıma yapılan haksızlığı hazmedemedim, hadi ben gurbetteyim yalnızım garibim kızımda garip kaldı 2.5 yaşındaydı kanları canları değilmiş. Sonra baya mesafe koydum aramıza. Gelirse kapım açık,eskisi gibi gitmem, eski muhabbetim yok, soru sormam cvplarımda kısa ve geçiştirmelidir uzatmam. Yazın hatta bi olay yaşadık bişey isyemek için aramıyorlar artık.sonra arayı düzeltmye çalıştı samimi gelmiyo tabi. Bugün kızına gelmiş sabahtan akşam üzeride bize uğradı arabayla kendini bıraktırmak için( kızı da bırakabilirdi) ki hamileyim birşeye ihtiyacın var mı diye aramış insan değil gerçi geçen aradı eşimi şaşırdım onda da boya yaptırıcakmş bizimkinin adını markasını sormak için aramış. Kendimize ne yemek yapacaksam ondan koydum önüne ayrıca özenmedim sende özenme haketmiyorlar. Eskiden bize geldiklerinde evlerine gidecekleri vakit eşime götür diye ısrar ederdm yazık diye,bu defa etmedim o da otosble gdyim ben dedi gitti. Dolmuşum ben 😂 diyeceğim o ki tavırlarınla belli et tavrını. Çok muhattap olma çok özenme yemek için sen çocuklusun her hizmetlerine yetişmek için çırpınma onlar varkende. Evine gelmişler laf sokmak olmaz onlar laf sokmadıkça. Eşinle de gerilmeye gerek yok açma bu tarz mevzuları kavga da etme. İnsanın önemli olan çekirdek ailesi huzurunuzu kaçırmalarına izin verme. Son olarakta beklentini sıfıra indir ben gibi vicdan herkeste yok çünkü

Kalbinizi bole seylerle kirletmeyın.Eşinizle yuvanızla cocugunuzla mutşu olun.Sız oblara kapak yspsanız anlıcak kapasıtede olduklarını dusunuomusunuz?Ben hıc dusunmuorum cunku onlar bole dusunse cocugunuzu sizi en basında gormeye gelırlerdı.önemlınolan yuvanız olsun.

Merhaba onceki konularımi okuyanlar bilir belki ben evlendikten 1 hafta sonra kv kp yüzünden 1.5 sene esimle kavga ettik ne yeni evliliğimi anladim ne hamileliğime sevindim nede bebegim oldugunda icime sindi. Çünkü surekli bana laf ettiler esim onların lafiyla bana yapmadigini bırakma di. Simdi son zamanlarda esimle daha iyiyiz artik a aile icin seninle kavga etmegecegim kendi gözümüzün onune bakalim dedi. Asıl sorun kv kp bana boyle davranırken diğer eltilerime cok iyi davranıyorlar ben hamileyken 5 kere hastaneye yattım parça düşürdüm çok sorunlu bir hamilelik geçirdim bir kere bile arayıp ne yaptınız nasılsın demediler halimi sormadılar doğum yaptım kimse aramadı gelmedi Ben eşime söylediğimde onlar kimseyi aramazlar kimseyle konuşmazlar dedi bebek görmeye bile 4 ay sonra geldiler. Benim onlara bir yanlışım bir ayıbım olmadı ama sürekli üstüme geldiler diğer gelinlerinin yapmadığı terbiyesizlik kalmadı ağza alınmayacak şeyler söylediler Ama onları her zaman El Bebek Gül Bebek. Sanırım eşimden kaynaklanıyor. Asil sorun şimdi benim hamileliğimde hastaneye yattigimda doğumumda gelmeyen aramayan sormayan kv eltim amelyat olacak diye ona bakmaya geliyormus bende ''ben sezeryanla dogum yaptım kac gun hastanede yattım neden bana bakmadin da ona bakmaya gidiyosun dedim beni azarladı senjn annen var o bakar diye bende ''benim annemin saglik durumu iyi degil benim annem kanser bana ne halde baktı biliyor musun dedim . Neyse o olaydan sonra simdi elti amelyat olmus kv kp kaynim gorumcem esi gecmis olsuna geliyor larmis ordanda bize geleceklermiş esim aradi haber verdi .simdi görümcem bebegimi kac kere gordu yanina goturdum ama ne bir hediye aldi en bir bebek görmeye geldi (tabiki ihtiyacımiz yok yada boyle seylerin maddi önemi yokama manevi onemi var sizde hakverirsinizki). Eltim simdi amelyatli yemek hazirlayamaz kvkp sehir disindan geliyor resmen onun icin gelip bizede yemek yemeye geliyorlar eltim yemek hazırlayamaz diye . Benim sizden istediğim geldiklerinde bana gelmediniz ama eltim e geliyor sunuzu kapak bir laf olarak söylemek istiyorum . Görümcemdr buyuk ihtimalle bebegime hediye getirecek ama1 yasina kadar aklin nerdeydi uzak bir yolda degil sehir disi ama 1 saat surekli gelip gittikleri yer ama bana gelince kimse gelmedi sormadı halimi hatrimi benim bana kapak laflar söyleyin böylece kapansın istemiorum bu konu ?
Benim annemede babannemler aynılarını yaptılar ama hastalandığında annem baktı ona o pişmanlığı suratından her gün okunuyordu.o el üstünde tuttuğu gelinleri arayıp sormadıkları gibi vefat edince cenazesine bile gelmediler.Eşlerinide göndermediler.Siz laf vursanız eşinizi kışkırtırlar üstünüze bence aldırmazları oynayın.kendilerini değerli sanmasınlar.

Bana yapilan hakaretler hor görmeler laf carpmalar hos oluyor ama. Kimi severlerse sevsinler umrumda degil ama ben boşverdikce alttan aldikca baslarina kakmadikca bunlar dahada azıtıp ustume geliyor lar

İyi de size yaptıkları saygısızlıklara değil; eltilerinizle aranızda ayrımcılık yapmalarına yoğunlaşmışsınız konunuzda. Hatta asıl sorun bu demişsiniz. Ben de dolayısıyla o kısma yorum yaptım.

Size hakaret, saygısızlık ettiler madem, görüşmeyin. Hatta ortada böyle büyük bir sorun varken yardım beklemek pek anlamlı değil.

Allah Allah niye suyu bulandırıyorsunuz. Onu daha ihtiyaç sahibi görmüş belki daha fazla sevdiği için ona yardıma geliyordur. Yada içi seni dışı eltini yakıyordur?

küçük çocukla zaten ziyafet sofrası kuramazsiniz. ama esiniz artik kendi ailemize bakalim demisken de böyle yapmanız kendi ayağına kurşun sıkmak olur. bi salata bi fırında köfte patates yapın. tatlıyı da esiniz disardan alsın.

birakin onlar laf soksun. sorun olursa esinizden sorun hesabi. kör sagır dilsiz olmasin bi zahmet haksızlık karşısında. su an sinirle böyle düşünüyosunuz ama size zarar verir bu.
Konu sahibi. Bu yorumu ciddiye alın derim.bende aynen böyle düşünüyorum. Hatta arkadaşın dediği menüde ne eşinizin gözüne batar ne de ailesi sikayetlenebilir. Ancak içten içe konuşurlar o kadar. Hazır eşinız yaninizdayken taraf vermeyin

bence hiç yemek filan yapmayın
eşiniz dışarıdan alsın paket bir şeyler
hastayım deyip yatın

Merhaba onceki konularımi okuyanlar bilir belki ben evlendikten 1 hafta sonra kv kp yüzünden 1.5 sene esimle kavga ettik ne yeni evliliğimi anladim ne hamileliğime sevindim nede bebegim oldugunda icime sindi. Çünkü surekli bana laf ettiler esim onların lafiyla bana yapmadigini bırakma di. Simdi son zamanlarda esimle daha iyiyiz artik a aile icin seninle kavga etmegecegim kendi gözümüzün onune bakalim dedi. Asıl sorun kv kp bana boyle davranırken diğer eltilerime cok iyi davranıyorlar ben hamileyken 5 kere hastaneye yattım parça düşürdüm çok sorunlu bir hamilelik geçirdim bir kere bile arayıp ne yaptınız nasılsın demediler halimi sormadılar doğum yaptım kimse aramadı gelmedi Ben eşime söylediğimde onlar kimseyi aramazlar kimseyle konuşmazlar dedi bebek görmeye bile 4 ay sonra geldiler. Benim onlara bir yanlışım bir ayıbım olmadı ama sürekli üstüme geldiler diğer gelinlerinin yapmadığı terbiyesizlik kalmadı ağza alınmayacak şeyler söylediler Ama onları her zaman El Bebek Gül Bebek. Sanırım eşimden kaynaklanıyor. Asil sorun şimdi benim hamileliğimde hastaneye yattigimda doğumumda gelmeyen aramayan sormayan kv eltim amelyat olacak diye ona bakmaya geliyormus bende ''ben sezeryanla dogum yaptım kac gun hastanede yattım neden bana bakmadin da ona bakmaya gidiyosun dedim beni azarladı senjn annen var o bakar diye bende ''benim annemin saglik durumu iyi degil benim annem kanser bana ne halde baktı biliyor musun dedim . Neyse o olaydan sonra simdi elti amelyat olmus kv kp kaynim gorumcem esi gecmis olsuna geliyor larmis ordanda bize geleceklermiş esim aradi haber verdi .simdi görümcem bebegimi kac kere gordu yanina goturdum ama ne bir hediye aldi en bir bebek görmeye geldi (tabiki ihtiyacımiz yok yada boyle seylerin maddi önemi yokama manevi onemi var sizde hakverirsinizki). Eltim simdi amelyatli yemek hazirlayamaz kvkp sehir disindan geliyor resmen onun icin gelip bizede yemek yemeye geliyorlar eltim yemek hazırlayamaz diye . Benim sizden istediğim geldiklerinde bana gelmediniz ama eltim e geliyor sunuzu kapak bir laf olarak söylemek istiyorum . Görümcemdr buyuk ihtimalle bebegime hediye getirecek ama1 yasina kadar aklin nerdeydi uzak bir yolda degil sehir disi ama 1 saat surekli gelip gittikleri yer ama bana gelince kimse gelmedi sormadı halimi hatrimi benim bana kapak laflar söyleyin böylece kapansın istemiorum bu konu ?
Sonuna kadar okuma gereği duymadım. Anasının babasının sözüne bakıp karısına kötü davranan adamla evli kalmaya devam edip bir de çocuk yaptıysanız zaten tüm sorunlara kucak açıyorsunuzdur. Yapacak bir şey yok.

dersin çocuk hala nedir bilmez yiğenii (torununuzu) görmek için birinin hasta mı olaması gerekiyordu de

Hazır satılan üçgen mantı alır pişiririm yanına da salata tamam. Çocuktan artik yemek yapamıyorum hazır alıyoruz dışardan diyin

Sonuna kadar okuma gereği duymadım. Anasının babasının sözüne bakıp karısına kötü davranan adamla evli kalmaya devam edip bir de çocuk yaptıysanız zaten tüm sorunlara kucak açıyorsunuzdur. Yapacak bir şey yok.
Napiyim ayrılayım mı En ufak sorunda vaz mı geçeyim boşan demesi ne kadar kolay . Boşanmayı tercih etsem burada bunları yazmazdım

Back
X