Kv kp nin yaptığı haksızlık

dersin çocuk hala nedir bilmez yiğenii (torununuzu) görmek için birinin hasta mı olaması gerekiyordu de
Eğer eğer torunumu Görmeye geldik size geldik vesaire gibi bir kelime kullanırlarsa sizin dediğinizi söyleyeceğim ama az yemek hazırlayacağım ve fazla yüz vermeyeceğim

Allah Allah niye suyu bulandırıyorsunuz. Onu daha ihtiyaç sahibi görmüş belki daha fazla sevdiği için ona yardıma geliyordur. Yada içi seni dışı eltini yakıyordur?
İkimizin şartları da aynı onun da annesi var benim de Sonuçta onun daha çok ihtiyacı olan bir durum yok ayrıca neden suyu bulandırıyor muşum su zaten Bulanık

En basit yemekleri yap soguk karsila muhabbet de etmezsin suclama da zaten mesajı alir onlar.

Ben de tam olarak bunu demek istiyorum 🤧
Anlamayacak bir şey yok ihtiyacım vardı anlıyor musunuz doğumda muhtaçtım Bir Tas Çorba Ya bir el uzatana muhtaçtım her sorunlarına yardıma bizi arayıp da beni İnsan yerine koy mamaları ağırıma gidiyor Madem öyle ne onlardan Bize Yok ya da Bizden onlara ama onlar öyle anlamıyor onların düşüncesi gelinim oğlum Mecbur yapacak mecbur bize yardım edecek Ama onların yapması gereken bir sorumluluk olduğunda hiç de böyle düşünmüyorlar

Ben yemek hazirlamazdim.
Gelsinler kuru cayla oturup gitsinler.
Eşin laf
Ay şoktayım eşim de aynısını söyledi yemek falan hazırlama çay İçsinler gitsinler dedi lele lele lele lele

Bizim oralarda böyle totoya böyle don denir :) kuru cay cok bile.
Saygi, sevgi, hürmet bekleyen bir zahmet vazifesini yerine getirsin.doğuma gelen yok...bebeği görmeye gelen yok...eeee şimdimi aile oldunuz yani? Altdan sakın alma...aldıkça başına çöreklenmişler

Benim annemede babannemler aynılarını yaptılar ama hastalandığında annem baktı ona o pişmanlığı suratından her gün okunuyordu.o el üstünde tuttuğu gelinleri arayıp sormadıkları gibi vefat edince cenazesine bile gelmediler.Eşlerinide göndermediler.Siz laf vursanız eşinizi kışkırtırlar üstünüze bence aldırmazları oynayın.kendilerini değerli sanmasınlar.
Benim anlamadığım her ihtiyaçları olduğunda kimseyi aramıyorlar sadece biz arıyorlar Maddi manevi Ama kendilerine sorumluluk Düştüğü Zaman hiç yapmıyorlar kendi ihtiyaçları olduğu zaman anası babasıyız mecbur yapacaklar diyorlar anneniz Umarım şimdi daha mutludur

İyi de size yaptıkları saygısızlıklara değil; eltilerinizle aranızda ayrımcılık yapmalarına yoğunlaşmışsınız konunuzda. Hatta asıl sorun bu demişsiniz. Ben de dolayısıyla o kısma yorum yaptım.

Size hakaret, saygısızlık ettiler madem, görüşmeyin. Hatta ortada böyle büyük bir sorun varken yardım beklemek pek anlamlı değil.
Bir süre görüşmedim ama o zaman eşimle ilişkimiz daha kötü oluyor tekrar görüşmeye başladım

Yardima ihtiyaclari varsa onlara yardim edip etmemek size kalmis,girtlaginiza basmamislar,kendi evlatlari ilgilenmek zorunda,siz zorunda degilsiniz. Sizin bir tas corbaya ihtiyaciniz varsa da esiniz sizinle ilgilenmeli, onlardan bir sey beklemek menfaatcilik oluyor su durumda. Hem istemiyor sevmiyorsunuz hem de size yardim etsinler istiyorsunuz,hic de zorunda degiller. Eltilerinizi daha cok seviyor olabilirler gayet normal.

Yardima ihtiyaciniz varsa once esinize sonra da kendi ailenize yonelmelisiniz. Kocaman kadinsiniz,herkes kendi ailesinden sorumlu bunu gormeniz ve anlamaniz gerekiyor
Doğum izni 5 gün ama ben hastanede 10 gün kaldım sağlık problemlerinden dolayı Yani eşim bana Yardım edemez işe dönmek zorundaydı Annem rahatsızdı Madem Belki bir daha çok seviyorlar ayrımcılık yapıyorlar O zaman zor günlerinde de eltim onlara baksın benden bir şey beklemezler ama öyle olmuyor onlara iyilik fedakarlık yapıp her şeyi benden bekliyorlar

@Shinshin ben seni çok iyi anlıyorum. Benm 2 eltim var biri azarlar sürekli diğeri adam yerine koyup yüzlerine bakmaz daha değerlilerdir. Bi laf var ya seven değil söven yaranır diye. Kv kp herşeyine biz koştuk ettik hep bizi aradılar hiç yanımızda olmadılar. Bakıcıyla sorun yaşadım geçen kış kızıma 2.5 ay bakmasını rica ettim haftada 3 gün, evimden soğuyorum diye bakmadı şimdi büyük kaynımdn torununa bakıyor evine gidip. Büyük çocuğuna da bakmştı önceden.kızım çok perişan oldu.
Biz hep alttan alırdık herşeyi huzursuzluk olmasın diye. Kızıma yapılan haksızlığı hazmedemedim, hadi ben gurbetteyim yalnızım garibim kızımda garip kaldı 2.5 yaşındaydı kanları canları değilmiş. Sonra baya mesafe koydum aramıza. Gelirse kapım açık,eskisi gibi gitmem, eski muhabbetim yok, soru sormam cvplarımda kısa ve geçiştirmelidir uzatmam. Yazın hatta bi olay yaşadık bişey isyemek için aramıyorlar artık.sonra arayı düzeltmye çalıştı samimi gelmiyo tabi. Bugün kızına gelmiş sabahtan akşam üzeride bize uğradı arabayla kendini bıraktırmak için( kızı da bırakabilirdi) ki hamileyim birşeye ihtiyacın var mı diye aramış insan değil gerçi geçen aradı eşimi şaşırdım onda da boya yaptırıcakmş bizimkinin adını markasını sormak için aramış. Kendimize ne yemek yapacaksam ondan koydum önüne ayrıca özenmedim sende özenme haketmiyorlar. Eskiden bize geldiklerinde evlerine gidecekleri vakit eşime götür diye ısrar ederdm yazık diye,bu defa etmedim o da otosble gdyim ben dedi gitti. Dolmuşum ben 😂 diyeceğim o ki tavırlarınla belli et tavrını. Çok muhattap olma çok özenme yemek için sen çocuklusun her hizmetlerine yetişmek için çırpınma onlar varkende. Evine gelmişler laf sokmak olmaz onlar laf sokmadıkça. Eşinle de gerilmeye gerek yok açma bu tarz mevzuları kavga da etme. İnsanın önemli olan çekirdek ailesi huzurunuzu kaçırmalarına izin verme. Son olarakta beklentini sıfıra indir ben gibi vicdan herkeste yok çünkü
Nihayet beni anlayan biri kimse başına gelmeyince anlamıyor Benim eşim gitmediğim de ya da Araya mesafe koyduğumda benimle kötü oluyor ya da surat asıyor Gerçi biraz açtık bu konuları son zamanlarda ama bilmiyorum dediğiniz gibi yapacağım sorarlarsa cevap vereceğim yoksa konuşmayacağım fazla sinir oluyorum

Yardima ihtiyaclari varsa onlara yardim edip etmemek size kalmis,girtlaginiza basmamislar,kendi evlatlari ilgilenmek zorunda,siz zorunda degilsiniz. Sizin bir tas corbaya ihtiyaciniz varsa da esiniz sizinle ilgilenmeli, onlardan bir sey beklemek menfaatcilik oluyor su durumda. Hem istemiyor sevmiyorsunuz hem de size yardim etsinler istiyorsunuz,hic de zorunda degiller. Eltilerinizi daha cok seviyor olabilirler gayet normal.

Yardima ihtiyaciniz varsa once esinize sonra da kendi ailenize yonelmelisiniz. Kocaman kadinsiniz,herkes kendi ailesinden sorumlu bunu gormeniz ve anlamaniz gerekiyor
Keşke gırtlağıma bassalardı ağzıma ettiler onların eşimi doldurması yüzünden onları bana kötü davranması yüzünden bir buçuk sene mutsuz oldum Ben sanki bir çuvalın içinde beni koymuşlardı ağzını Bağlamışlar kadar nefes alamadım her gün huzursuzluk Çektim Her gün kötü laf duydum ama gırtlağıma bastırma olmadı değil mi Keşke olsaydı ben daha fazlasını çektim

Doğum izni 5 gün ama ben hastanede 10 gün kaldım sağlık problemlerinden dolayı Yani eşim bana Yardım edemez işe dönmek zorundaydı Annem rahatsızdı Madem Belki bir daha çok seviyorlar ayrımcılık yapıyorlar O zaman zor günlerinde de eltim onlara baksın benden bir şey beklemezler ama öyle olmuyor onlara iyilik fedakarlık yapıp her şeyi benden bekliyorlar
Baksin eltiniz,ya da bakmasin, o da onun problemi. 10 gun de kalsaniz esiniz bakmali size,ne olursa olsun. Izin alir rapor alir,bir sekilde
Keşke gırtlağıma bassalardı ağzıma ettiler onların eşimi doldurması yüzünden onları bana kötü davranması yüzünden bir buçuk sene mutsuz oldum Ben sanki bir çuvalın içinde beni koymuşlardı ağzını Bağlamışlar kadar nefes alamadım her gün huzursuzluk Çektim Her gün kötü laf duydum ama gırtlağıma bastırma olmadı değil mi Keşke olsaydı ben daha fazlasını çektim
Cekmeyin efendim. Ayaklariniz yere saglam bassin,cekmeyin. Elaleme bahane bulmayin,kusuru kisi esiniz.

Baksin eltiniz,ya da bakmasin, o da onun problemi. 10 gun de kalsaniz esiniz bakmali size,ne olursa olsun. Izin alir rapor alir,bir sekilde

Cekmeyin efendim. Ayaklariniz yere saglam bassin,cekmeyin. Elaleme bahane bulmayin,kusuru kisi esiniz.
Masallah benden baska herkesin böyle davranmak icin sebebi var size gore bisey demiyorum

İnsanların ne şartlarda çalıştığını bilmiyoruz. O yüzden eşiniz ilgilensin izin aldım rapor alsinla olmuyor ben de kızımla 5 gün hastanede yattim dogduktan iki gün sonra. Eşim bizi kendi Hastanesi'ne yakın bir yere aldırdı ve sadece yanımıza ameliyat aralarında gelebildi o esnada ise o kadar yorgundu ki canlı mi ölü mu anlayamazdiniz. Annem olmasaydı tek başıma ne yapabilirdim ki ben dikişlerimden kalkamıyorum. Kızım yogun bakimda ve onu emzirmek için yanıma almalıyım. Hastanedeki bir annenin yanında kimsesi yoktu ve oturup onun icin aglamistim. İnsan en çok böyle zamanlarda arıyor aileyi.

İnsanların ne şartlarda çalıştığını bilmiyoruz. O yüzden eşiniz ilgilensin izin aldım rapor alsinla olmuyor ben de kızımla 5 gün hastanede yattim dogduktan iki gün sonra. Eşim bizi kendi Hastanesi'ne yakın bir yere aldırdı ve sadece yanımıza ameliyat aralarında gelebildi o esnada ise o kadar yorgundu ki canlı mi ölü mu anlayamazdiniz. Annem olmasaydı tek başıma ne yapabilirdim ki ben dikişlerimden kalkamıyorum. Kızım yogun bakimda ve onu emzirmek için yanıma almalıyım. Hastanedeki bir annenin yanında kimsesi yoktu ve oturup onun icin aglamistim. İnsan en çok böyle zamanlarda arıyor aileyi.
Insan elbet zor zamaninda ailesini arar,ama kendi ailesini. Esininkini arayana ilk kez denk geldim inanin. Konu sahibinin esi calisiyor,annesi hasta. Peki kaynana da hastaysa,kp zaten kalamaz,eltinin colugu cocugu vardir vs vs. yani herkesin bahanesi varsa kv ve eltilerin sucu ne demek istedim ben. Herkesin anasininki can da kaynananinki de patlican degildir herhalde,onun da cani bakmak istememistir,sevmiyordur gelinini,gayet yeterli bir gerekce.

Back
X