@Shinshin ben seni çok iyi anlıyorum. Benm 2 eltim var biri azarlar sürekli diğeri adam yerine koyup yüzlerine bakmaz daha değerlilerdir. Bi laf var ya seven değil söven yaranır diye. Kv kp herşeyine biz koştuk ettik hep bizi aradılar hiç yanımızda olmadılar. Bakıcıyla sorun yaşadım geçen kış kızıma 2.5 ay bakmasını rica ettim haftada 3 gün, evimden soğuyorum diye bakmadı şimdi büyük kaynımdn torununa bakıyor evine gidip. Büyük çocuğuna da bakmştı önceden.kızım çok perişan oldu.
Biz hep alttan alırdık herşeyi huzursuzluk olmasın diye. Kızıma yapılan haksızlığı hazmedemedim, hadi ben gurbetteyim yalnızım garibim kızımda garip kaldı 2.5 yaşındaydı kanları canları değilmiş. Sonra baya mesafe koydum aramıza. Gelirse kapım açık,eskisi gibi gitmem, eski muhabbetim yok, soru sormam cvplarımda kısa ve geçiştirmelidir uzatmam. Yazın hatta bi olay yaşadık bişey isyemek için aramıyorlar artık.sonra arayı düzeltmye çalıştı samimi gelmiyo tabi. Bugün kızına gelmiş sabahtan akşam üzeride bize uğradı arabayla kendini bıraktırmak için( kızı da bırakabilirdi) ki hamileyim birşeye ihtiyacın var mı diye aramış insan değil gerçi geçen aradı eşimi şaşırdım onda da boya yaptırıcakmş bizimkinin adını markasını sormak için aramış. Kendimize ne yemek yapacaksam ondan koydum önüne ayrıca özenmedim sende özenme haketmiyorlar. Eskiden bize geldiklerinde evlerine gidecekleri vakit eşime götür diye ısrar ederdm yazık diye,bu defa etmedim o da otosble gdyim ben dedi gitti. Dolmuşum ben

diyeceğim o ki tavırlarınla belli et tavrını. Çok muhattap olma çok özenme yemek için sen çocuklusun her hizmetlerine yetişmek için çırpınma onlar varkende. Evine gelmişler laf sokmak olmaz onlar laf sokmadıkça. Eşinle de gerilmeye gerek yok açma bu tarz mevzuları kavga da etme. İnsanın önemli olan çekirdek ailesi huzurunuzu kaçırmalarına izin verme. Son olarakta beklentini sıfıra indir ben gibi vicdan herkeste yok çünkü