Kv kp nin yaptığı haksızlık

Vala bana öyle hoş olmayan hareketler yapildiki eve gelen misafire laf sokmaktan öte gidildi
Ne diyeyim karşılıklı laf sokun o zaman birbirinize.
Değişik bir ilişkiniz var demek ki eşinizle ve ailesiyle.
Hiç bana göre değil böyle işler.
Ya tavrımı koyarım hiç görüşmem,
ya da evime gelen misafire saygılı davranırım.
Soframda oturan insanlara hem yemek,
hem laf yedirmek bana göre değil.
Misâfir olduğum evde de bana kötü davranılırsa kalkar evime gelirim bir daha da o kapıyı açmam.
Eşim isterse,kendisi,tek başına,
gider,görür ailesini.

Valla konusmalarınız cok celıskılı kv kp herkese ıyıyken sana kotuyse hıc dusundu mu benım payım var mı dıye. Cunku hıc bır ılıskı tek taraflı degıldır ayrıca adamlar adım atmıs evıne gelmek ıstemıs ben onları dort dortluk agırlar yaptıklarından utandırırmdım. Bence sen bı kendını yokla ne eksık? Herkesle ıyı senle kotu

siz de haklısınız su durumda ama ne biliyim ne deyip laf sokup tavır koyacaksiniz. esinizin tavrı değişmediği sürece bunun size faydasi olmaz ki. ara özür dile. evlerine gidicez özür dileyeceksine gelmesin sonradan konu esinizle aranizda.

o zaman evinize geldiler mi siz yabancı degilsiniz corbayi koyuverin, salatanin malzemelerini islamistim salatayi yapıverin falan deyip sokun mutfağa. siz de bebeği alıp odaya gidin emzircem diye. aksam da erkenden çocuk uyudu mu odaniza cekilin yorgunum diye. ya da ne iyi oldu geldiğiniz benim de islerim vardi siz cocukla oyalanin ben de ufak ufak isimi goruyum deyin yanlarinda oturmayin.

sürekli laf sokan bi insan degilseniz biz burda bi laf deriz karsidaki on laf der. onlara cevap veremeyince de siniriniz bozulur.

O saydiginiz sorunlarin sebebi kv kp degil esiniz , kv geline bakmak zorunda degil aman zaten geregide yok. Bence hic laf sokma sen laf sokunca onlar daha fazla yaparlar hic umrunda degilmis gibi davran cok fazla samimide davranma yemekte makarna salata bide corba yap gecsin gitsinler. Ben kendimden biliyorum bir insani kafaya takiyorsamda sinirleniyorsamda umursamiyor gibi davraniyorum benimle konusurken laflarini bile seciyorlar esimin ailesinden kim olursa olsun opmuyorum bile mesafe koy derim hic laf sokma olayina girme esinde zaten.onlardan tarafmis kavga filan edersiniz uzulursun

Annemin sıkça tekrarladığı bir laf var bu duruma uygun; "baktığın yüze tükürme ,tukurdugun yüze bakma " diye ...ilişkileri lacka hale getirmeden hareket etmek lazım bence de

Ne kadar az beklenti o kadar çok huzur.
Allah büyük Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Ayrıca eltinize bakmaya geliyorlarsa bir zahmet evinde de yemek yapsınlar kimseye yemek falan yapamam beni insan yerine koymayanlara saygım da sevgim de yoktur.

Yapıyorum valla uyutup yapıyorum pusete koyuyorum onune oyuncak koyuyorum
Canım yapma ...cocugun ile oyna , kahveni iç.. onlar gelince çocukla oynarlarken de yap tarhana çorbası yanına hazır mantı ...su b.m marketlerde kakaolu hazır pasta /kek benzeri şeyler satılıyor koy çayın yanında oh missss..Ne diye minicik kuzuyu mağdur edip aslında yaparken rahatsızlık duydugun ikram sofralari hazirliyorsun ki?Bence ne laf çarp ,ne huzursuzluk çıkar ama kendini parcalayip çocuğunu ihmal edeceğin hazırlığa da girme

Ne uzak durması bana karsi yapacaklari sorumluluk lari yerine getirmiyor ama en ufak ihtiyaçları oldugunda para lazjm oldugunda yardim lazim oldugunda bizden istiyorlar uzak durmuyorlar yani
Neden size karsi sorumluluklari olsun ustelik istemediginz insanlar benim kv kp min bana neden sorumlulugu olsun arkadasim yani bilmiyorum eskidenmis o . O da ogluyla onlar arasinda siz karismamalisinz besleyip buyuten annesi analarin hakki odenmez. Elinz ayaginiz tuttukca kimseden birsey beklemeyin anne babanizdan vr esinizden baska.kmse sizden sorumlu degil bahsettiklerim yoksa kendinizden sorumlusunuz. Ahir zaman hele ki kimseden brsey beklemeyin bence

Hem hoslanmiyorsunuz hem de size baksinlar istiyorsunuz,bu nasil bir mantik hatasidir?

Sollama beni sollarım seni falan diyebilirsiniz . Zira laf sokmak için konu açmak bir değişik olmuş ya

O zaman eltinin ameliyatına gelip konu sahibinin evinde kalmasınlar. Konu sahibi eve kabul etmesin içimden gelmiyor diye bak nasıl kıyameti koparıyorlar gelin bizi eve almadı diye. Ayrıca doğurduğu çocuk da öz be öz torunları. Insan hiç tanımadığına yardım ediyor yeri gelince. Muhtaçlık değil insanlık bence.

Zaten direkt söylemişsin kayinvalidene. O diyaloğun devamında madem onun için geldiniz orada kalın deseydin kapağa gerek kalmayacaktı.

Görünceye gelince" ne zahmet ettin halası, daha bir yaşında okula giderken verirdin hediyesini" de ama böyle samimi görün, iyi niyetli görün.

Kesinlikle yemek filan hazirlama. O zor gunlerinde bi tas corba yapmadilarsa simdi senden bisey beklemeye haklari yok. Soyle esine disarda yemek ismarlasin. Hic yorma kendini. Yemekten sonrada gelirlerse bi kuru cay koy bay vay de.

Kimse benden sorumlu degil bende onlardan sorumlu deilim o zman . Anasi babasi diyorsunuz bende bir aneyim neden bana kötü davranılıyor o zman kusura bakmayın ama anne baba diye bana kotu davranmaya haklari yok . Aile olmak bunu gerektirir benim doğumda ihtiyacım vardi kendime ve bebege bakamiyordum çünkü

Hem hoslanmiyorsunuz hem de size baksinlar istiyorsunuz,bu nasil bir mantik hatasidir?
Hoşlanmıyorum ama onlar yardima ihtiyacı oldugunda bana geliyorlar hep bana kotu davranıyor lar ve ayrimcilik yapiyorlar benim yardima ihtiyacım vardı bj tas corbaya bile ihtiyacım vardi kimden medet umacagim bu tür bir durumda ,bu sizinki nasil bir algilama hatasi peki.

Bana yapilan hakaretler hor görmeler laf carpmalar hos oluyor ama. Kimi severlerse sevsinler umrumda degil ama ben boşverdikce alttan aldikca baslarina kakmadikca bunlar dahada azıtıp ustume geliyor lar

Diğer eltilerinizle iyi olup sizle kötü olmaları çok garip değil mi? Bence iğneyi kendinize batırın ben ne yaptım diye. Çünkü siz haklı olduğunuzu duymak için yazmis gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…