- 27 Aralık 2015
- 613
- 751
- 23
- Konu Sahibi dilaraokan
-
Eşim sakin ol diyip duruyoEşin ne diyor bu duruma ?? Hamileliğini kullan ve ''misafir ağırlayabilecek kadar iyi hissetmiyorum kendimi'' de
Soyle dedim ama pek söyleyecek gibi durmuyorGelenleri duyunca afakanlar bastı beni.O kadar kişinin yanında hamilelik zor.Umarım az kalırlar.
Yada eşiniz planınız olduğunu söylesin.
Valla canım o söylemezse arada sen kaçırmış gibi yap ağzından.Soyle dedim ama pek söyleyecek gibi durmuyor
Aynen öyle canımsenin bir rolün yok canım burda
eşin halledicek.
"eşim hamile anne bu kadar kalabalığa ne gerek var" dese bile kafi.
sülale gelecek sanırsam?
Öyle doluyum ki anlatamam.. 6 aylık evliyim 5 buçuk aylık hamile sorun şu ki kv kp gorumcem eşimin oğlan kardeşi babannesi dedesi yanıma gelecekler 6 ayda bu kaçıncı gelişleri inanın bıktım yıldım ben evlendiğinde onlar yüzünden balayına çıkmayıp afedersiniz gerdege bile köyde girdim 3 gün köyde kalıp evime gelebildim bu yüzden 15 tatilde eşimle bi yerlere gidecektik tabiki içine ettilerben şimdi napiyim ya bıktım valla akıl verin kızlar bide onlar geldiklerinde burdaki bütün akrabalarida geliyo (kv kp kirsehirde biz ankarada)
inşallah insafa gelirler de hepsi gelmezAynen öyle canım
Hiç yüzlerine gülmüyorum aslındaBu rada her geldiklerinde yuzunuz guluyorsa onubfirsat biliyorlardir. Her yorukdugunda yatak odasina git yat. Bebeginden taviz verme. Illaki bi yemek yapan olur. Halilarini cirptir.dogum oncesi güzel olur
Canım bebeğim en büyük destekçim şu anİyi ki eşimin ailesinden kimse ile görüşmüyorum. İşin zor şöyle ki; bunu eşinin dile getirmesi gerek. O getirmiyorsa sen yapacaksın bu sefer iş boşanmaya kadar gider. 6 aylık evlilikte 5,5 aylık hamile olmak baya bir cesaret ister aslında. En baştan elini kolunu çocukla bağlıyorsun, çocuk işin içine girince insanların cesareti azalıyor ve bağlılığı daha çok artıyor olarak gözlemledim. Ben olsam kocamı da, ailesini de kapı önüne koyarım ama sen yapamazsın çook büyük ihtimalle. Bu durumda eşine tatlı dille anlatacaksın.
Onlar bi yolunu bulup sığıyorlar canımHerşyi geçtim de sizin ev Buckingham Sarayı mı nasıl sığacaklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?