Kv kp tatil üçgeni

Yani bazen anlatamıyosun anlamıyolar.
bende birisi yüzünden çok bunalıyorum.
bebeğimi emzirsem laflarıyla bakıslarıyla rahatsız ediyordu.
baska odaya gecsem geliyordu.
evime karışır.
başımı ağrıtır
neler neler
ufaktan uyarıyorum anlamıyo.
en son bebeğimin emziğini ağzına soktu geri bebeğime vermeye calısıyo
ben bile yıkıyorum annesi oldugum halde
biz öyle yapmıyoruz dedim.
kac kere ikaz etmiştim oysa...

Tovbeler olsun gercekten. Bu nasil bir kafa ya. Boyle yaparak ne demek istiyolar acaba. Ondan sonra aradiginda telfnda ismi cikiyor ya bismillah diye aciyorum yeminle tum tuylerim diken diken oluyor.

Ayy en nefret ettigim sey. Bizim kv de kp de hic bilmez eltimin cocuguna corba iciriyodu bi kere kendi tabagindan kendi kasigiyla. Gerci eltin goruyo rahatsiz olmuyo. Uyarsa belki yapmaz gunahini almiyim. Ama olmaz yani bizde bi rahatsizlik olabilir disimizde curuk olur vs. O miniminicik sabi sonucta tertemiz cok gunah bisey ya. Yapilmaz yani.

O kadar iyi anliyorum ki seni. Yakin mi oturuyo ya da sizle mi kaliyor. Bnmki uzakta aman allah anneme saglik versin de yerinde sagolsun.

Elbette bisey yapicak degiliz misafirlikte. Tabiki kiyafetime dikkat ediyorum ama uyurken o sicakta ne kadar kapali giyebilirsiniz. Valla tatil gununde sabah 8 de kahvalti ediyoruz 7.30 da da kalkip kahvalti hazirlayamam dogrusu.
Siz haklisiniz sonuna kadar sizin sinirinjzi bozan grgusuz tavirlari elbete sizde gidrrsiniz ama bu tavirlara insan ifrit oluyor dusunceli olmak bukdr mi zor diyorsunuz. Evlenince kiymete biniyor ogullari

kız sende aynısını ona yapsana erkenden kalk kahvaltı hazır de aksam kapını acık tut ana de bunalırsın de

kız sende aynısını ona yapsana erkenden kalk kahvaltı hazır de aksam kapını acık tut ana de bunalırsın de
Ayy ben ona oyle yapsam garipsemez ki. Daha da rahata baglar. Sonrada beni delirtir iyice huni takar gezerim artik bigun banyoya girdim kapiyi tiklatiyo sirtima uzanamazsam gelivercekmis kese yapivercekmis istersem. Sagol istemez demistim

Siz haklisiniz sonuna kadar sizin sinirinjzi bozan grgusuz tavirlari elbete sizde gidrrsiniz ama bu tavirlara insan ifrit oluyor dusunceli olmak bukdr mi zor diyorsunuz. Evlenince kiymete biniyor ogullari
Tesekkur ederim:)aynen oyle ben kotu birisi demiyorum ama cok patavatsiz ve nezaketsiz. Yola cikiyo ayy bn seni aramayi unuttum evdeyken. evdeysen sana ugrucaz diyo gecen ilk kez kusura bakmayin misait degilim dedim kabul etmedim. Sanki bn onu bekliyorum burda ara haberles buyur gel yani. Emrivaki noluyo.

Haram ana de cok sekersiniz bence
Tesekkur ederim sende oylesinAy her kelimeden bi olay var galiba bnde. Onun haram anlayisi cok farkli mesela bi arkadasla tokalasip yanaktan opmeye karsiyken,ayni durumun Kp veya kaynima haram olmadgni dusunuyor tokalasip opmenin.Nesi farkliysa kp bayan sanki.(bu konuda da aa szde oyleyse bnde ona gore mesafemi alayim demistim ki nefret ederim boyle garip seylerden. Bnm ailemde cok dini butun insanlar ama yok boyle sacma bsey.)

Sen ona. Bir islam ilmihali al hediye et benimkilerinde anlayisi cok farkli ama ben olene kadar ogrendigimden sasmicam sozumu esirgemiyecegim yoksa biz yanlisa duseriz bildigimi soyluyorum isteyen anlar istemeyen anlamaz

Ayy ben ona oyle yapsam garipsemez ki. Daha da rahata baglar. Sonrada beni delirtir iyice huni takar gezerim artik bigun banyoya girdim kapiyi tiklatiyo sirtima uzanamazsam gelivercekmis kese yapivercekmis istersem. Sagol istemez demistim
ya sanki seni kizi gibi goruyo. aslinda kotu niyetli.degil bence. sadece bazi kurallari bilmiyor kv onuda cahilligine ver.

ya sanki seni kizi gibi goruyo. aslinda kotu niyetli.degil bence. sadece bazi kurallari bilmiyor kv onuda cahilligine ver.
Tabi tabi gercekten kotu niyetli degil ama nezaket kurallarini bilmiyor.bazen fazla ileri gidiyor o yuzden kiziyorum. Yoksa art niyetli degil

Sen ona. Bir islam ilmihali al hediye et benimkilerinde anlayisi cok farkli ama ben olene kadar ogrendigimden sasmicam sozumu esirgemiyecegim yoksa biz yanlisa duseriz bildigimi soyluyorum isteyen anlar istemeyen anlamaz
Birde bn arastirir sorarim hocalarimiza. Kendi kendilerine biseyler cikarmislar. Alayim da insallah okur

Keske senin durumunda olsaydim dedim okurken ahh ahh beterin beteri var kocan icin 2 3 gun sabret ne kadar kotude olsa anasidir belli etme bosverr sallaa gtsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…