- 7 Ekim 2016
- 250
- 157
- 18
- Konu Sahibi iibflisosyolog
-
Daha mulayim bi sekilde soyluyorum hadi kalp kirilmasin diye anlamiyo. Bi gun terslicem sabir da bi yere kadar.odaya izinsz girmeyin dicegne neler yazmissin.
Kizi yok malesef arkadasim keske olsaymis. Ona sorsan anne kiziz ay ne var cekincek tovbe yarabbim kalp kirmayayim diyorum anlamiyo.Ben bu oğlan annelerini anlamıyorum. Sıkıysa kızı ve damadı evdeyken dalsın odaya. Ben olsam kibarca derdim anne mümkünse lütfen içeri girmeden kapıyı çaldığında olurmu? Malum yatak odası uygun olmayabilirim sen girersen izin almadan herkes nasi olsa bişey yok diye girer aniden biri içeri girerse bende o an korkabilirim filan derdun
Cok uzun bi sure degil tbiki ama orda 1 gun 1 hafta gibi geliyor bana:)) evet en iyisi odaya cekilip kitap dergi fln okumak2 3 gun idare etmek cok da zor olmaz bence. Odaniza erkenden cekilin.
Kapiyi kitlemeyi unutmayin
bunun neresi mulayim degil. odaya izinsiz girmeyin lutfen. bitti. bu. camdan kalp olsa nolur bu lafa kiriliyosa izinsiz girmek cok daha kirici bi durum.Daha mulayim bi sekilde soyluyorum hadi kalp kirilmasin diye anlamiyo. Bi gun terslicem sabir da bi yere kadar.
Hahahah iyiymisMeditasyon yapıcam odama çekiliyorum, sonra da uyurum ses yapınca rahatsız oluyor benimkiler detırsar girmez belki odaya kv.
Inanilmaz sulugoz aglar hemen aglamasi pek meshur. Kafaya da tulbenti takar ben el miyim fln. Tanisaniz sok olacaginiz bi tip.bunun neresi mulayim degil. odaya izinsiz girmeyin lutfen. bitti. bu. camdan kalp olsa nolur bu lafa kiriliyosa izinsiz girmek cok daha kirici bi durum.
En sevmedigimInanilmaz sulugoz aglar hemen aglamasi pek meshur. Kafaya da tulbenti takar ben el miyim fln. Tanisaniz sok olacaginiz bi tip.
Okurken demiştim belki de kızı yok diye.Bizde de benzeri yaşanıyor.ben yalnızken geliyordu.giyinmem falan derdi değil ama insan çekiniyor.kapıyı kilitliyorum ben de.Kizi yok malesef arkadasim keske olsaymis. Ona sorsan anne kiziz ay ne var cekincek tovbe yarabbim kalp kirmayayim diyorum anlamiyo.
Bncede cok saygisizca ama ona sor aileyiz evde erkek yok sen rahat ol fln. Ah boyuma gore boy buldum huyuma gore huy bulamadim hesabi.Odaya dalmak neyin nesidir anlamıyorum...lutfen girmeden once seslenir misiniz de geç, terslerse soyunuyorum uygun olmaz de açık açık, olmadı eşine söyle !!! bu ne saygısızlık ya
Hayir tesetturlu bi bayan da degilim neden bu ladar gizemli buluyorsa. Zaten yazin giydiklerimiz fiziksel yapimizi gosteriyo.:)Haha bi kere gormesine izin ver bakalım bi daha dalıyo mu oylee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?