Kv kp tatil üçgeni

Kv den o kadar cok cekiyorum ki bi konularima goz at anlarsin tabi eşimdende cekiyorum piskolojmz alt ust oldu sinirlerimz yiprandi birbrmze tahammulumuz bile kalmadi keske sen gibi ayda yilda bir gorseydm diyorum

Kv den o kadar cok cekiyorum ki bi konularima goz at anlarsin tabi eşimdende cekiyorum piskolojmz alt ust oldu sinirlerimz yiprandi birbrmze tahammulumuz bile kalmadi keske sen gibi ayda yilda bir gorseydm diyorum
Yaa.. uzuldum adina yakin mi oturuyosunuz. Esinin yaninda olmasi cok onemli. Arayi bulmali.

Yaa.. uzuldum adina yakin mi oturuyosunuz. Esinin yaninda olmasi cok onemli. Arayi bulmali.
Ara buluncak gibi degil canm kadin zirrr deli annesine bakiyor ayri kirada mustakil evde oturuyoruz kurtulcam diye alt kati yaptrdim ama geliyo kapilarima vuruyor hakaret tehdt eşimde caresiz kaldi kiralar malum gecinemeyiz cnku bulundugum şehire toki yapilacak tek umudum o tek kurtuluşum

Başlık ürpertici
Bermuda şeytan üçgeni yazsaydınız başlığa , inanın daha sevimli gelirdi

Küfür yok , hakaret yok , zulüm yok. Hepi topu bazı görgü kuralları eksik kadının ve hepsi hepsi 2,3 gün.
Böyle hayatında sıkıntılı 2 günü idare etmesini bilmeyen ya da bunu dert eden insanları anlamıyorum.

Insanların öyle büyük dertleri var ki , bir tane kapıyı çalmadan içeriye giren kaynana derdi verilse can atar.

Kapının arkasına tepsi koyun madem kilitlemiyorsunuz.
Dinlemek istemiyorsanız kulak tipaci alın.

Vakit gecmiyorsa , odanızda uyuyun , kitap okuyun , mutfakta kek yapın.
Oldu bitti 2 gün geçti.

Elbette bunlar hayati dertler degil. Burda konu acmak icin cok buyuk seyler olmasina gerek yok ki burda konusuyoruz dertlesiyoruz neticede. Bn kv de 2 gun nasil gecer asla gecememden ziyade bu patavatsizliklarini napicam gitmek istemiyorum cunku yenileri ekleniyor diyorum hepsi bu.

Allah yardimciniz olsun umarim hersey gonlunuzden gectigi gibi olsun. Cok zor gercekten. Sormamda sakinca yoksa neden hakaret ediyor ki?

Konu açmaya asla takilmadim. " Böyle bir dert için konu açılmaz " diyenlerden değilim ama böyle bir dertle nasıl baş edilemez diye düşünüyorum evet.
Eşiniz arkanızda ve sadece 2 günlük bir ziyaret öyle ya da böyle geçer.

kahvaltı hazır diyen kv ne güzel ya. bardağa dolu tarafından bakın. odanın kilidi de varmış. sanırım çoluk çocuk da yok. git git bişey olmaz. büyüklerin gönlünü kırmayın. belki muhabbeti yaş gruplarına göre normaldir. dinle biraz gönlü olsun.

Aynen guluyoruz idare ediyoruz iste:)))

'Annecim odaya kapı calinmadan girildiginde çekiniyorum rica etsem kapıyı çalabilir misin?' Sicak olma konusunda da 'kapı açıkken rahat edemiyorum cok bunalirsak pencereyi kisa sureligine acar havalandiririz. ' diyebilirsiniz. gercek duygularinizi kibar bir dille soylemeniz simdilik yeterli gibi

Bu kvler de gelinlerin yakasini bırakamadi gitti. Kkdaki geleceğin kayinvalidelerinden de anliyoruz ki daha da birakmayacaklar :)

Ayy ben ona oyle yapsam garipsemez ki. Daha da rahata baglar. Sonrada beni delirtir iyice huni takar gezerim artik bigun banyoya girdim kapiyi tiklatiyo sirtima uzanamazsam gelivercekmis kese yapivercekmis istersem. Sagol istemez demistim

Haha senden hoşlanıyor olmasın. Sırtına kese fikri çok garip geldi. Kocası nerede bu teyzenin?

Bu kvler de gelinlerin yakasini bırakamadi gitti. Kkdaki geleceğin kayinvalidelerinden de anliyoruz ki daha da birakmayacaklar :)
Aynen oyle takti bnle samimiyete. Saygida kusurum yok. Kendi isimi kendim yaparim iki ev degistirdim annemle kalktim altindan. 2 gundur yanindaydik. Donerken diyor h.sonu islerinizi halledin gelin ptesi sali kalin 3 5 gun. Ay sana sorucaktik. Esime sen istersen git bn gelemem dedim. Ki esim bnden 2 gun once gitmisti 4 gundur ogluyla yetmedi. Zaten 1 saat uzakliktayiz hep gorusuyoruz. Takti tatile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…