- 7 Ekim 2016
- 250
- 157
- 18
- Konu Sahibi iibflisosyolog
-
Oyle zaten arkadasim. Bisey belli etmiyorum sizlerle paylasiyorum iste. Sende neler var cok dertli gordum seniKeske senin durumunda olsaydim dedim okurken ahh ahhbeterin beteri var kocan icin 2 3 gun sabret ne kadar kotude olsa anasidir belli etme bosverr sallaa gtsin
Yaa.. uzuldum adina yakin mi oturuyosunuz. Esinin yaninda olmasi cok onemli. Arayi bulmali.Kv den o kadar cok cekiyorum ki bi konularima goz at anlarsin tabi eşimdende cekiyorum piskolojmz alt ust oldu sinirlerimz yiprandi birbrmze tahammulumuz bile kalmadi keske sen gibi ayda yilda bir gorseydm diyorum
Ara buluncak gibi degil canm kadin zirrr deli annesine bakiyor ayri kirada mustakil evde oturuyoruz kurtulcam diye alt kati yaptrdim ama geliyo kapilarima vuruyor hakaret tehdt eşimde caresiz kaldi kiralar malum gecinemeyiz cnku bulundugum şehire toki yapilacak tek umudum o tek kurtuluşumYaa.. uzuldum adina yakin mi oturuyosunuz. Esinin yaninda olmasi cok onemli. Arayi bulmali.
Elbette bunlar hayati dertler degil. Burda konu acmak icin cok buyuk seyler olmasina gerek yok ki burda konusuyoruz dertlesiyoruz neticede. Bn kv de 2 gun nasil gecer asla gecememden ziyade bu patavatsizliklarini napicam gitmek istemiyorum cunku yenileri ekleniyor diyorum hepsi bu.Küfür yok , hakaret yok , zulüm yok. Hepi topu bazı görgü kuralları eksik kadının ve hepsi hepsi 2,3 gün.
Böyle hayatında sıkıntılı 2 günü idare etmesini bilmeyen ya da bunu dert eden insanları anlamıyorum.
Insanların öyle büyük dertleri var ki , bir tane kapıyı çalmadan içeriye giren kaynana derdi verilse can atar.
Kapının arkasına tepsi koyun madem kilitlemiyorsunuz.
Dinlemek istemiyorsanız kulak tipaci alın.
Vakit gecmiyorsa , odanızda uyuyun , kitap okuyun , mutfakta kek yapın.
Oldu bitti 2 gün geçti.
Allah yardimciniz olsun umarim hersey gonlunuzden gectigi gibi olsun. Cok zor gercekten. Sormamda sakinca yoksa neden hakaret ediyor ki?Ara buluncak gibi degil canm kadin zirrr deli annesine bakiyor ayri kirada mustakil evde oturuyoruz kurtulcam diye alt kati yaptrdim ama geliyo kapilarima vuruyor hakaret tehdt eşimde caresiz kaldi kiralar malum gecinemeyiz cnku bulundugum şehire toki yapilacak tek umudum o tek kurtuluşum
Elbette bunlar hayati dertler degil. Burda konu acmak icin cok buyuk seyler olmasina gerek yok ki burda konusuyoruz dertlesiyoruz neticede. Bn kv de 2 gun nasil gecer asla gecememden ziyade bu patavatsizliklarini napicam gitmek istemiyorum cunku yenileri ekleniyor diyorum hepsi bu.
Aynen guluyoruz idare ediyoruz iste:)))kahvaltı hazır diyen kv ne güzel ya. bardağa dolu tarafından bakın. odanın kilidi de varmış. sanırım çoluk çocuk da yok. git git bişey olmaz. büyüklerin gönlünü kırmayın. belki muhabbeti yaş gruplarına göre normaldir. dinle biraz gönlü olsun.
Deli canm oyle gormus lanet bir insanAllah yardimciniz olsun umarim hersey gonlunuzden gectigi gibi olsun. Cok zor gercekten. Sormamda sakinca yoksa neden hakaret ediyor ki?
Kuzenimin kv de oyle. Allah gani gani sabir versin bilirim cok zorDeli canm oyle gormus lanet bir insan
Ayy ben ona oyle yapsam garipsemez ki. Daha da rahata baglar. Sonrada beni delirtir iyice huni takar gezerim artik bigun banyoya girdim kapiyi tiklatiyo sirtima uzanamazsam gelivercekmis kese yapivercekmis istersem. Sagol istemez demistim
Kocasida yaninda hepHaha senden hoşlanıyor olmasın. Sırtına kese fikri çok garip geldi. Kocası nerede bu teyzenin?
Aynen oyle takti bnle samimiyete. Saygida kusurum yok. Kendi isimi kendim yaparim iki ev degistirdim annemle kalktim altindan. 2 gundur yanindaydik. Donerken diyor h.sonu islerinizi halledin gelin ptesi sali kalin 3 5 gun. Ay sana sorucaktik. Esime sen istersen git bn gelemem dedim. Ki esim bnden 2 gun once gitmisti 4 gundur ogluyla yetmedi. Zaten 1 saat uzakliktayiz hep gorusuyoruz. Takti tatile.Bu kvler de gelinlerin yakasini bırakamadi gitti. Kkdaki geleceğin kayinvalidelerinden de anliyoruz ki daha da birakmayacaklar :)
Saol canm allah bi an evvel kurtulmayi nasip etsinKuzenimin kv de oyle. Allah gani gani sabir versin bilirim cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?