• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kp tatil üçgeni

iibflisosyolog

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
250
157
18
Selam arkadaslar. Tatiller bir bakima kabusum oldu suan calismiyorum. Kv kp gitmemek icin tek mazeretim esimin isi. Ama yariyil tatili geldi:)) simdi kesin 2 3 gun gidicez. Hic rahat olamiyorum orda. Yazin kaldigimizda haliyle hava sicak odamizda klima yok. Kv abartisiz her gece ay kizim kapatmayin kapinizi hava cok sicak bunalmayin sonra. Deli oluyorum ya hava sicaksa sicak bi insan odasinin kapisi acik yatar mi hele yaz gunu. Ki kis olsa yatilmaz ister evli ol ister bekar.Yine esim sabah odadan cikar mesela pat odaya girer ay gunaydin hadi kahvalti hazir. ya seslen girmen sart mi bi kapi cal bisey yap. Giyinmek icin fln kapiyi kilitliyorum lap diye acmasin ki yapmisligi var. Vs vs hic bisey olmasa yalnizken sacma sapan muhabbet konulari. simdi gidince yine bni neler beklicek kimbilir. Esim de hayatim istemezsen zorlamiyorum gelme diyor. Ama hem esim uzulsun istemiyorum hem onlarin agzina laf vermek istemiyorum. 2 hafta tatilde bi kez gelmedi dicekler fln. Sizce gittigimde muhattap olmamak icin napsam esim bazen akrabalara buyuklere ugruyor isyeri ziyareti fln. Erken yatiyo ayagina odama mi gitsem.Yalniz kaliyorum napsam bilemedim.

Ben bu oğlan annelerini anlamıyorum. Sıkıysa kızı ve damadı evdeyken dalsın odaya. Ben olsam kibarca derdim anne mümkünse lütfen içeri girmeden kapıyı çaldığında olurmu? Malum yatak odası uygun olmayabilirim sen girersen izin almadan herkes nasi olsa bişey yok diye girer aniden biri içeri girerse bende o an korkabilirim filan derdun

Ben bu oğlan annelerini anlamıyorum. Sıkıysa kızı ve damadı evdeyken dalsın odaya. Ben olsam kibarca derdim anne mümkünse lütfen içeri girmeden kapıyı çaldığında olurmu? Malum yatak odası uygun olmayabilirim sen girersen izin almadan herkes nasi olsa bişey yok diye girer aniden biri içeri girerse bende o an korkabilirim filan derdun
Kizi yok malesef arkadasim keske olsaymis. Ona sorsan anne kiziz ay ne var cekincek tovbe yarabbim kalp kirmayayim diyorum anlamiyo.

bunun neresi mulayim degil. odaya izinsiz girmeyin lutfen. bitti. bu. camdan kalp olsa nolur bu lafa kiriliyosa izinsiz girmek cok daha kirici bi durum.
Inanilmaz sulugoz aglar hemen aglamasi pek meshur. Kafaya da tulbenti takar ben el miyim fln. Tanisaniz sok olacaginiz bi tip.

bi tane maymuncuk alın iç kapılar için

kitleyin kapınızı. içerdeyken sürekli alışkanlık edinin.

sonunda alışır izinsiz girmemeye mecburen

Kizi yok malesef arkadasim keske olsaymis. Ona sorsan anne kiziz ay ne var cekincek tovbe yarabbim kalp kirmayayim diyorum anlamiyo.
Okurken demiştim belki de kızı yok diye.Bizde de benzeri yaşanıyor.ben yalnızken geliyordu.giyinmem falan derdi değil ama insan çekiniyor.kapıyı kilitliyorum ben de.

Odaya dalmak neyin nesidir anlamıyorum...lutfen girmeden once seslenir misiniz de geç, terslerse soyunuyorum uygun olmaz de açık açık, olmadı eşine söyle !!! bu ne saygısızlık ya

Odaya dalmak neyin nesidir anlamıyorum...lutfen girmeden once seslenir misiniz de geç, terslerse soyunuyorum uygun olmaz de açık açık, olmadı eşine söyle !!! bu ne saygısızlık ya
Bncede cok saygisizca ama ona sor aileyiz evde erkek yok sen rahat ol fln. Ah boyuma gore boy buldum huyuma gore huy bulamadim hesabi.

2 3 gün idare et ölmezsin. ya da al karşına konuş anne evli insanlar kapı açık yatmaz ya da kapı çalmadna girmeyin rahatsız oluyorum gibi. kolay işi zor yapıp kendinize dert çıkarıyosunuz.

Yani sıcak kapı açık yatın demiş ne var bunda yok gerek yok de geç

Odaya dalmasını söyle şakaya vur ay birden korkarım oramı buramı görürsün de

Eşin nereye sen oraya git büyük ziyaretine gelin de gider de gitmiyorsa da gider de git

İlle de evde işen de tele bak buraya gir şunu yazman lazım de önemli bir işmiş gibi yap

Back
X