- 7 Ekim 2016
- 250
- 157
- 18
- Konu Sahibi iibflisosyolog
Selam arkadaslar. Tatiller bir bakima kabusum oldu suan calismiyorum. Kv kp gitmemek icin tek mazeretim esimin isi. Ama yariyil tatili geldi:)) simdi kesin 2 3 gun gidicez. Hic rahat olamiyorum orda. Yazin kaldigimizda haliyle hava sicak odamizda klima yok. Kv abartisiz her gece ay kizim kapatmayin kapinizi hava cok sicak bunalmayin sonra. Deli oluyorum ya hava sicaksa sicak bi insan odasinin kapisi acik yatar mi hele yaz gunu. Ki kis olsa yatilmaz ister evli ol ister bekar.Yine esim sabah odadan cikar mesela pat odaya girer ay gunaydin hadi kahvalti hazir. ya seslen girmen sart mi bi kapi cal bisey yap. Giyinmek icin fln kapiyi kilitliyorum lap diye acmasin ki yapmisligi var. Vs vs hic bisey olmasa yalnizken sacma sapan muhabbet konulari. simdi gidince yine bni neler beklicek kimbilir. Esim de hayatim istemezsen zorlamiyorum gelme diyor. Ama hem esim uzulsun istemiyorum hem onlarin agzina laf vermek istemiyorum. 2 hafta tatilde bi kez gelmedi dicekler fln. Sizce gittigimde muhattap olmamak icin napsam esim bazen akrabalara buyuklere ugruyor isyeri ziyareti fln. Erken yatiyo ayagina odama mi gitsem.Yalniz kaliyorum napsam bilemedim.