Bekarsınız sanırımBen olsam laf sokar sonra da mesafe koyarım gitmem evlerine.
Oğluyla evlendin diye katlanmak zorunda mısın yahu herkese ederi kadar davrancaksın yıpranmak istemiyorsan.
Evet bekarım ama olur da evlenirsem yine gelip konunuza aynı fikrimi yazabilirimBekarsınız sanırım
Evlenince inşallah dediklerinizi yapabilirsiniz çünkü huzursuzluk olunca sizinde içiniz hiç rahat olmuyo dediğiniz gibi karakter meselesiEvet bekarım ama olur da evlenirsem yine gelip konunuza aynı fikrimi yazabilirim
Çünkü sırf evlendim diye kimseye ne kendim için ne de ailem için laf ettirmem karakter meselesi biraz da.
Sustuğumu söylemedim ki bende saygı çerçevesinde cevap veriyorumKibarca cevabımi verirdim ben hep.sizde verin niye susuyorsunuz?
Benim huzurum yoksa kimsenin olmasın kafasındayımEvlenince inşallah dediklerinizi yapabilirsiniz çünkü huzursuzluk olunca sizinde içiniz hiç rahat olmuyo dediğiniz gibi karakter meselesi
Gözlerimi gözünün içine dikip benim annem gelinine hiç böyle şeyler söylemez yapmaz sen neden böyle yapıyorsun acaba diyorum oda diyor ki o söylüyor dur sen duymuyorsundur.Ben de diyorum ki annem geline böyle şeyler söylese gelini bir daha o kapıdan girmez.Bur gün bizim gelin birkaç tavrına sahit oldu.benim ankatma huyum yoktur pek.tayillerde gelip 2 ay bizimki yanında kliyor.benim kinin tavırlarını görünce dediki o benim kvm olsa bir daha buraya adımı mı atmam.hanımlar iyi akşamlar
Herkesin hayatında haz alamadığı insanlar olmuştur benimde maalesef kv ve kp maalesef diyorum çünkü görüşmek zorundayız onları sürekli görüyorum beni kendilerinden soğutacak pek çok şey oldu laf sokmalar hayatıma müdehale etmeler yalanlar vs bu durumu değiştirmek istiyorum seveyim istiyorum ama olmuyo her görüşmede biraz daha uzaklaştırıyolar kendilerinden söyledikleri laflar beni rahatsız ediyor. Kv beni kızdıracak bir laf veya ailem hakkında bişey söylediğinde kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor bu durumu yaşayanlar nasıl atlattunız naptınız yazarsanız belki banada bi katkısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?