Kv kp

morcivent

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
67
-12
16
31
hanımlar iyi akşamlar

Herkesin hayatında haz alamadığı insanlar olmuştur benimde maalesef kv ve kp maalesef diyorum çünkü görüşmek zorundayız onları sürekli görüyorum beni kendilerinden soğutacak pek çok şey oldu laf sokmalar hayatıma müdehale etmeler yalanlar vs bu durumu değiştirmek istiyorum seveyim istiyorum ama olmuyo her görüşmede biraz daha uzaklaştırıyolar kendilerinden söyledikleri laflar beni rahatsız ediyor. Kv beni kızdıracak bir laf veya ailem hakkında bişey söylediğinde kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor bu durumu yaşayanlar nasıl atlattunız naptınız yazarsanız belki banada bi katkısı olur

Ben olsam laf sokar sonra da mesafe koyarım gitmem evlerine.
Oğluyla evlendin diye katlanmak zorunda mısın yahu herkese ederi kadar davrancaksın yıpranmak istemiyorsan.

Herkesin kv ile sorunu vardır emin ol olmayanda Çok azdır yapılacak pek birşey yok aslında eşin arkanda olsa zaten okadar rahat laf sokamazdı ben de çok yaşıyorum bu durumları eşimle sürekli kavga halindeyiz çözme yok bir laf vardır ya ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin diye

Terbiye çerçevesi içerisinde söylediği her lafa cevabınızı verin içinizde kalacağına dışarı çıksın o üzülsün.

Evet bekarım ama olur da evlenirsem yine gelip konunuza aynı fikrimi yazabilirim
Çünkü sırf evlendim diye kimseye ne kendim için ne de ailem için laf ettirmem karakter meselesi biraz da.
Evlenince inşallah dediklerinizi yapabilirsiniz çünkü huzursuzluk olunca sizinde içiniz hiç rahat olmuyo dediğiniz gibi karakter meselesi

Evlenince inşallah dediklerinizi yapabilirsiniz çünkü huzursuzluk olunca sizinde içiniz hiç rahat olmuyo dediğiniz gibi karakter meselesi
Benim huzurum yoksa kimsenin olmasın kafasındayım
Eşim ailesinin beni kırdığını gördüğü halde görüşmem için diretirse asıl cevabı o alır.
Kısacası ağzımızın tadı bozulmasın diye ondan bundan laf yiyemem.

kayınvalidenin ailen hakkında laf söylemesine veya sana müdahale etmesine neden izin veriyorsun? nerden buluyorlar bu cesareti? kavga et bağır çağır demiyorum, sınırı çek sadece.

Kurtulmak imkansız gibi aynı sorun bendede var muhattap olmak istemiyorum.kadin yok öyle dünya diyor delimi ne

hanımlar iyi akşamlar

Herkesin hayatında haz alamadığı insanlar olmuştur benimde maalesef kv ve kp maalesef diyorum çünkü görüşmek zorundayız onları sürekli görüyorum beni kendilerinden soğutacak pek çok şey oldu laf sokmalar hayatıma müdehale etmeler yalanlar vs bu durumu değiştirmek istiyorum seveyim istiyorum ama olmuyo her görüşmede biraz daha uzaklaştırıyolar kendilerinden söyledikleri laflar beni rahatsız ediyor. Kv beni kızdıracak bir laf veya ailem hakkında bişey söylediğinde kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor bu durumu yaşayanlar nasıl atlattunız naptınız yazarsanız belki banada bi katkısı olur
Gözlerimi gözünün içine dikip benim annem gelinine hiç böyle şeyler söylemez yapmaz sen neden böyle yapıyorsun acaba diyorum oda diyor ki o söylüyor dur sen duymuyorsundur.Ben de diyorum ki annem geline böyle şeyler söylese gelini bir daha o kapıdan girmez.Bur gün bizim gelin birkaç tavrına sahit oldu.benim ankatma huyum yoktur pek.tayillerde gelip 2 ay bizimki yanında kliyor.benim kinin tavırlarını görünce dediki o benim kvm olsa bir daha buraya adımı mı atmam.

Keske hıc olmamıs olsa dıye hep ıcımden gecırırım kaynanam ıcın. Keske kocamın annesı baska bırı olsa dıye. Cunku ben bugun varım yarın yokum ama o onun annesı o kotu kadınla bır omur ana ogul ılıskısı ıcındeler. Allahtan sımdı konusmuyolarda adamda huzurlu bı uyku uyuyabılıyor

Ben haksizlik karsisinda susmuyorum asla terbiyemi bozmam cevabini veririm. Kayinvalidem cahil insan kim ne derse inanir ben tersini iddaa ettigimde onlarin gozunde saygisiz oluyorumm cahille ugrasmak zor arkadasim.......

valla canım bende başlarda senin gibiydim onlar söylüyordu ben susuyordum. erkekler zaten sana sokulan lafı bi farkeder bi farketmez. onun ailesi çünkü normal gelir belkide söylenen. sonra eşimde beni anladı tabi zmnla. konuştu etti yine fayda yok anlamıyorlar. cahillikten mi işlerine mi öyle geliyor neden bilmiyorum. bende cocuk değilim 31 yaşında insanım kimseye kendimi ezdirecek değilim. en sonunda bi gün bnm bir damarıma bastılar ben bi başladım cevap vermeye .o gün bugündür eşimden de bana sonsuz kredi. laf mı söylediler bana yapıştırıyorum cevabı. tabi eşimde bnmle bir oluyor. şimdi benden nasıl cekiniyorlar rahatla arayamıyorlar bile. küslük sokmadım araya ama mesafeyi iyi belirmemiş oldum. şimdi cok rahatım. sana da tavsiyem bir gün çok haklı olduğun bir konuda delirmen yönünde sonra bak bakalım besmelesiz yanına yaklaşabiliyorlar mı.

kv kp ne diyor

sen nasıl cevap veriyorsun

somut örnek versene

anneme bana laf sokuyor mesela çok geniş bir tabir

ben de kv hakkında bir çok şey söylerim kendi ya da çocukları kabul etmez ama bana yansıması o

belki dışarıdan o öyle değerlendiriyor

eğer cidden rahatsız edici ise de söylenenler cici gelin olmayın

verin çata çat cevap

sen kimsin ki böyle konuşuyorsun da denir sana ne ben böyle istiyorum da

yerine göre her türlü cevap verilir ya da duymazdan gelinir

bir şey diyecek diye siz neden korkup gerilesiniz ki o sizden korkup gerilsin

Back
X