- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
Hani sen 3 yaşına girecek yazmissin ya onun için dedimemıyor zaten oglum doymadı ıcın gelısımı az oldugu ıcın mama verıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani sen 3 yaşına girecek yazmissin ya onun için dedimemıyor zaten oglum doymadı ıcın gelısımı az oldugu ıcın mama verıyoruz
Hani sen 3 yaşına girecek yazmissin ya onun için dedim
[/QUOTE 3 aya girecrk canim
Kimseyi umursamayın.haklısın gercekten ve benım oglum sısman bır vucuda sahıp degıl gayet uzun duruyor sadece yuzu kılo alıyor bebegın doktorum sen annesısın en ıyısını sen bılırsın nasıl uyuyorsa oyle yap dedı evet bıraz fazla beslemıs olabılırım ama 50 gun ac kaldıgında kı uzuldugumu ben bılırım tesekur edeırm
Sen yapılması gereken en doğru şeyi yapmışsın.benımde ılk sutum oyle azaldı zaten aglardım sutum yetmıyor dıye evde kımsede yoktu yenı dogum yapmısım 10 gun olmus sutum az dıye agladım ama sonra kendımı toparladım sımdı sutum gelıyor ama bebek doymuyor doktor gelısımı gerıden geldıgı ıcın mama dedı zaten
Sütüm yeterince geliyor ama doymuyor yazmışsınız demekki yeterli sütünüz yok yoksa bebeginiz doyardı mamaya ihtiyaç olmazdı ama çok da önemli değil anne sütü alıyorsa aşırıya kaçmamak şartıyla mama da takviye edilebilir onlarda bebekler için özel yapılıyor sonuçta..Doğum kilosu düşük ama artık genel olarak düşük kilolu bebekler doğuyor büyümüş artık sizinki aradaki farkı kapatmıştır, bebeği saatli ve belirli ölçklerde besleyin.Allah bağışlasın.sutum geliyor dedım yeterlı olmadıgı ıcın doktorum mama kullandırmaya basladı cunku bebek ayına gore cok cok kucuk kaldıgı ıcın doktor basladı
Tesekkur ederim canim dediginiz gibi saatli dogru sekilde besleyecegimSütüm yeterince geliyor ama doymuyor yazmışsınız demekki yeterli sütünüz yok yoksa bebeginiz doyardı mamaya ihtiyaç olmazdı ama çok da önemli değil anne sütü alıyorsa aşırıya kaçmamak şartıyla mama da takviye edilebilir onlarda bebekler için özel yapılıyor sonuçta..Doğum kilosu düşük ama artık genel olarak düşük kilolu bebekler doğuyor büyümüş artık sizinki aradaki farkı kapatmıştır, bebeği saatli ve belirli ölçklerde besleyin.Allah bağışlasın.
Canım sadece 5 dakka mı emziriyorsun? Bu çok az bi süre bence. Çocuk emmeye devam ettiği kadar emzirmelisin 15-20 dakka gibi...Benim sütüm azdı bi damla fazla gitsin diye 45-50 dakka emzirdiğim bile olurdu. Doktorun dediğini yanlış anlamış olabilirsin.evet hızlı kılo aldı cunku gelsıımı gerıledıg ıcın doktor ılk 5 dakıka meme sonra mama ver dıyerek kılosunu toparlamaya calıstı daha sonrada mamayı 3 ogune cıkardık sımdı duzenlı yıyor
canim o ilk mama zamaniydi kilosu dengelensin diye 3 gun sadece 5 dakika emzirdim simdi 1 gogusumu en az 30 dakika emziriyorum kilosu digrr cocuklafla ayni olsun diye sadece 3 gun 5 dakika emzirdim debgelendikten sonra 30 dakika en az emzriyorumCanım sadece 5 dakka mı emziriyorsun? Bu çok az bi süre bence. Çocuk emmeye devam ettiği kadar emzirmelisin 15-20 dakka gibi...Benim sütüm azdı bi damla fazla gitsin diye 45-50 dakka emzirdiğim bile olurdu. Doktorun dediğini yanlış anlamış olabilirsin.
Olsun kuzum dusunmen yeterTamam anladım canım. Ben sayfaların hepsini okuyamadım. O dikkatimi çekti. O yüzden yazdım
Saol canim sende evladinj anali babali buyutBebeğini sağlıkla büyüt inşallah...kolay gelsin..
Saol canimErkek millet işte. Anaları yada babaları birşey dedimi hemen akılları kayar, hemen uygulamaya geçerler. Bunun adı uydum akıllılık. Annesi sizsiniz boşverin kulak asmayın bile doktorunuz bilebilir gelişimini onlar değil. Sağlıcakla büyütün kafanızada onları asla takmayın![]()
Siz benm sutumn gelmesi icin nasil cabaladigimi ve neler yaptigimi asla bilemezsiniz goguslerimin parcalandigini ve sut pompalarina sut yerine kan geldiginide bilmezsiniz evet ben bebegimi 2 saate bir uyandirip elimden geleni yaptm bebegimi ilk 4 saatte uyandiramayip ebeyi aradim 2 saat daha beklemem gerektiginu uyanmazsa uzmanla gorusmemi soylediler ve sonuc bu oldu bilip bilmeden yargilamayin degil 6 saat 1 saniye bile gozumu evladmn uzerinden ayrmadim allah herkesin evladini bagslasin icinde benmkinide ama bazi seyler olmuyrsa zorlamanin anlami yok sutu gelyrmus evet ama bu sekilde stres altinda belkide ytmyr bide sizin gbi insanlarin yargilamalari var tabi ben kimseyi yanls yonlendrmyrm konu sahibi tabiki dogru bildigini yapacak ama cocuk doymuyrsa ve sut yetmiyorsa bebegi ac birakip eziyet etmenin anlami yok kaldiki konu sahibi bir uzmanla gorusmus ve bebeginin gelisminin bu sekilde iyi oldugunu ve ayni besleme tarziyla devam etmesi gerektigi soylenmisYedidoğan bebekler 2 saatte bir emzirilir uyusa bile uyandırılır. Benim bebeğim de çok uyurdu hatta konu bile açtım buraya bebeğim sürekli uyıyor ne yapmam lazım diye. Bana herkes doktorun dediği gibiUyanmazsa sağıp ver dediler yani bebeğimin saatlerce uyumasına izin vermedim. Mememi tutmadı sağdım milim milim verdim. Ama asla mama vermedim. 6 saat olana kadar siz nerdeydiniz ? Aynı şekilde arkadaşımın da sütü gelmedi ağlaya ağlaya acıta acıta getirdi sütünü her gün kalktı hastaneye emzirme danışmanına gitti beraber emzirdiler ve sonuç çocuk yaşına giricek ve asla mama almadı . Sizin özel durumlarınız olabilir ama konu sahibinin sütü geliyor lütfen yanlış yönlendirmeyin kadını süt geliyorsa 3 aylık bebeğe 150 cc mama verilmez