- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
- 63
- Konu Sahibi kahvesevenkadin
-
Aynı benimki. Olumlu düşünme bacım sende aynısını ona yap kaynana gibi sor soruştur öküz altında buzağı ara kendi koşarak uzaklaşır.Merhaba arkadaşlar şimdi bir takım sorularım var ben çözemiyorum kv beni gerçekten seviyor mu sevmiyor mu? Madde madde anlatayım mesela benden bahsederken bu diyor ki bundan çok rahatsız olurum. Aradığında dışarı çıkıyorum ya da dışarıdayım desem kimlesin, ne yapıyorsun, o kim tarzı sorular soruyor. Oğluyla çıkıyorsam ne yapacaksınız, yemek mi yiyeceksiniz diye soruyor. Beni gördüğü anda süzüyor her seferinde geçen askılı bluz giydim hafif dekolte vardı ki arkadaşım bile dedi sen nerede ne giyilir bilirsin diye gözünü dikti yüzüme bakmadan oraya baktı. Dekolte dediğim de azıcık dekolte, kendim de aşırı dekolteden rahatsız olurum zaten. Onlara gittik mesela eşimle markete gidecektik, ben bi mutfağa gittim döndüğümde salonda fısır fısır eşime ben giderdim alınacak olanı alırdım ama siz bilirsiniz diyor ben gelince hemen sustu. Evimle ilgili mutlaka şunu şöyle koysaydınız, bunu buraya çekseydiniz diyor. Yani dışarıdayken özellikle annende misin? Annene mi gideceksin diyor geçen eşimle beni aramış birer kez duymamışız annemi aramış ordalar mı diye. Yani siz olsanız yerimde ne düşünürdünüz? Ben gerçekten olabildiğinde olumlu düşünmeye çalışıyorum ama böyle şeyler canımı sıkıyor.
Kv sizi yönetmek ve dominant olmak istiyor. Buyruklar vermek istiyor.
Başlığa gelirsek kim çözmüş sen cozeceksin buralar hep kv sorunu
Aynı benimki. Olumlu düşünme bacım sende aynısını ona yap kaynana gibi sor soruştur öküz altında buzağı ara kendi koşarak uzaklaşır.
Kadıncağız işini hakkıyla yapmaya çalışıyor aşk olsun size ne var bunda?
Düşmanı kendi silahiyla vurmak bende bu ara hep bunu yapıyorum. Gerçekten iyi yöntemAynı benimki. Olumlu düşünme bacım sende aynısını ona yap kaynana gibi sor soruştur öküz altında buzağı ara kendi koşarak uzaklaşır.
Taslanirim ama şu var diyeceğimYa bana da öyle geliyor. Kendi aileme bakıyorum eşimi çok seviyorlar bi de kv gerçekten ben karışmam hiç falan diyor ama ben eşime de bir şeyler dediğinden şüpheleniyorum. Eşim bana hiç ısrar etmiyor, annemlere gidelim vs. diye.
Kaynanalik yapmaya çalışıyorda çekiniyor sankim bazi kv ler böyle beni kide buna benzer. Seviyor ama canda yakar.
Yok yok bildiğin kaynanalık yapıyorlar. Hiç alttan alma geçen arkadaş mesaj attı kim dedi bende anlattım saf gibi sonra başladı sen kimseyi tanımadan evine alamazsın kimsenin evine gidemezsin filan annene sor gidilmez dedi herşeyi aileme anneme bağlıyor sessiz kaldıkça level atlıyorlar hadsizlikte. bende kocam izin veriyor kimseye hesap verecek değilim dedim artık beni aramıyor küstü herhalde. İyi oldu yakamdan düştüAy gerçekten mi ya ben de şu an çok sevindim valla kendi kuruntum sanıyordum ben annemi kıskandığını da düşünüyorum mesela benim kuruntum mu acaba diye düşünüyordum bi de
Aynı benimki. Olumlu düşünme bacım sende aynısını ona yap kaynana gibi sor soruştur öküz altında buzağı ara kendi koşarak uzaklaşır.
Anladim kuzum seninkide benimki gibi lafci dedikkducu böyleleri genelde eşlerin anneleri gelinleri ailesinide cekemez. Ogullarini paylaşamaz kıskanırlar.Ya ben beni çok sevdiğini düşünmüyorum açıkçası bence oğlu seviyor diye öyle. Annemle babam birbirlerine hala çok aşıklardır, Facebook’ta fotoğraf paylaşmış annem kv dedi ki annen babanın üstüne çıkmış gibi duruyor ve sonra kahkaha attı demedim bir şey ama kırıldım. Üstüne çıkmış dediği fotoğrafta annem babama sarılmış masum bir fotoğraf. Babam oturuyor annem ayakta kollarını babamın omzuna uzatmış hatta anlatabildim sanırım.
Bacım o zaman seni daha çok üzer hatta paranoya yapar onu mu dedi bunu mu dedi ne istedi ne ima etti diye.Bak ben bunlar yüzünden anksiyete bozukluğu ve okb rahatsızlığına düştüm. Öküz altında buzağı arıyorlar söylediğin kelimeyi kendince anlıyıp akıl veriyorlar en çok onların dediği doğruymuş sanıp baskı yapıyorlar sessiz kaldıkça dozunu arttırıyorlar. Sakın ödün verme. Zamanında haddini bildir üzülme benim gibi.Ben de onu hiç yapamam ya. Ben mesafe koymaya çalışıyorum mesela sık sık aramıyorum, şunu koysaydın dediğinde böyle rahat ediyorum diyorum. Ama bazı konularda gıkım çıkmıyor dekolteme bakıp yüzüme bakmaması gibi ben bir şey anlatırken.
Kayınvalidenizle birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz ki bence bunu düşünmeyin. Belirli sınırlarda birbirimize karşı saygı olarak geçinebiliyor muyuz diye düşünün. Yazdıklarınızda ben bir abartı göremedim kayınvalidelerin çoğu böyle maalesef sadece evet yönetme isteği olan dominant bir karakter. Sınırlarını iyi çizmeyi başarabilirseniz geçinir gidersiniz. Bu demesinden rahatsız mısınız mesela uyarın açıkça. Benim kayınvalidem de bu burda daha iyi olur diyor eşya konusunda öyle mi böyle de güzel bence diyorum yetiyor. Ayrı şehirlerdeyiz ziyarete gelmişti gitmiş kendi zevkine göre bazı eşyaların yerini değiştirmiş daha rahat edersin böyle dedi yoo etmedim uğurladık ertesi gün yine kendi bildiğim gibi yaptım. Bu meseleden ne eşimle ne kayınvalidemle kavga etmek aklımdan geçmedi. Size karşı somut yapılan net bir söylem veya hareket yok bence o yüzden kendinizi doldurmayın. Zor biliyorum ama biraz duymamaya çalışın. Sonra her yaptığı her söylediği batmaya başlar iyice çekilmez olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?