Kv mi çözemiyorum

Ayyy çok fena gelin muhabbeti dolmuş burası doğmamış oğlumu çok kıskandım şuan besle büyüt sonra dış kapının mandalı ol ayyy fenalık geldi ne zormuş kaynana olmakk
Oglunu güzel yetistir annesini seven kadin karısını da annesini de ayrı tutsun kaynanalik yapma yerlerini bilsin herkes elin kizinada zulüm etmesinler. Tabi gelinlerde ogullarina eşit hersey.

Oglunu güzel yetistir annesini seven kadin karısını da annesini de ayrı tutsun kaynanalik yapma yerlerini bilsin herkes elin kizinada zulüm etmesinler. Tabi gelinlerde ogullarina eşit hersey.
Evlenilecek birini bulur da çocuk yapabilirsem bunları aklımda tutucam:) Benim ki işin espirisi tabii ki katılıyorum tüm dediklerinize kendimi o kaynanaların yerine koydum da kıskançlık çok fena bi duygu ya oğlumu bu günler için mi büyütücem diye kaynana sendromuna kapıldım bian:)) Konu sahibine gelicek olursak sınırlarınızı çizmezseniz daha çok burnunu sokar kv detay vermeyip geçiştirin yerini bilsin herşeye burnunu sokmasın.

Aynen ya ben mesela ne annedinden kıskanırım ederim yahu tek kadin mutlu olsun diye sarilsin öpsün oğludur anne oğul arasina girmem bizse esimle resmi takiliyoz onlar yanında cıvık değiliz beni sanki 5senedir geliniyim kiskanmadigimi bilir kiskanclik yapar. Paylaşamıyorlar kabullenemiyorlarr ayni zulmu kendileride olsa kendide baska elin oguluyla evlenmis aşkla bakıyor kayinbabam o adamin anasi ana degilmiydi.

Acaba bizim kaynanalar kardeş olabilir mi? Kurban bayramından sonra eşimle ilk defa ben onun memleketine, o benim memleketime gitmeyi planlıyorduk. Kaynanam bunu duyunca bende geleceğim sizle dedi üstelik kp tatile çıkalım dedi kayınvalideye sırf bizimle gelmek için gitmeyeceğini söyledi bayramda eşimle gezmeye giderken kaçarak gittik en son arkamızdan nereye gidiyorsunuz diye bağırdı camdan oğlunu göremiyormuş diye ağladı bende göremiyorum yeri geldiğinde dediğimde yatarken görüyorsun hiç değilse dedi ay sinirlerim bozuldu

Ahahha flim gibi ya bunlar hep senaryo aynimi yazilir ay biz oyle olmayiz inşallah ben cektigimden oğluma cektirmem heral kiyamam ogluma dahada çok eziyet oluyor arada kalıyorlar yazik.

Ahahha flim gibi ya bunlar hep senaryo aynimi yazilir ay biz oyle olmayiz inşallah ben cektigimden oğluma cektirmem heral kiyamam ogluma dahada çok eziyet oluyor arada kalıyorlar yazik.

Benim annem de kaynana. Ama harbi kaynananın hasıdır. Gelinlerine hiç bir zaman el kızı gibi davranmadı. Anne oldu. Abimlerle ilgili sorun yaşadıysa gelinlerinin tarafını tuttu. Eşinle mutlu olacaksan gezin oğlum bize de gelmeyin, mutsuz olup seni görmektense mutlu olduğunu bileyim bana yeter diyen bir kadın. Ama kızına ne yazık ki tam tersi bir kadın denk geldi Benim oğlum olursa alacağım kızın da bir ananın evladını unutmayacağım. En başta annem bana bir örnektir bu konuda

Duygulandim yani allahim oyle bir olmak nasip eder bizede inşallah bende hep öyle olmak isterim bir kadinda esin haric kiskanclik fesatlik hazimsizlik kibirlik yoksa olur. Aşırı ve herkesi kiskanmiycaksin kimse beni ilgilendirmez.

Aile içi kıskanmak abes bir durum. Hatta hastalık bence. Ben kardeşlerimi hiç kıskanmadım. Annemi babamı paylaşmaktan hiç gocunmadım. Eşimi de annesini, kardeşlerini kıskanmak aklımın ucundan geçmedi. Neyini kıskanayım ki üstelik? Annesi yani tabiki sevecek. Böyle şeyleri görüp, duydukça alışkın olmadığımdan sanırım çok kötü hissettiriyor bana. Rakip pozisyonuna bile geçemiyorum direk kendimi geri çekiyorum. Savaşma düşüncesi bile beni yoruyor. Oğlum olsa gelinimle mutlu görünce Onur duyarım ben ya. Ne güzel denkleşmişler diye gurur duyardım. Ama kimilerinde de tersi oluyor. Konu sahibinin yazdıklarını okuyunca da üzüldüm. Kim ne istediğini bilip evleniyor sonuçta. Aile olmuşlar kimsenin özel yaşantısına karışılmamalı. Büyükler saygı bekliyor da o saygıyı bazen kendileri unutuyor

Aynen benim dusuncemi tabir tuttun kuzum aynenn.

Benim kayınvalidemin başlangıcı buydu, sonra gittikçe evrildi.
En son raddesi neredesin hesap verin tarzına dönmüştü.
Şimdiden hoşuna gitmeyen bir şey olursa direkt söyle bundan hoşlanmıyorum, buna karışılması hoşuma gitmiyor diye.
Çünkü gittikçe çileden çıkarıyorlar.

Ben kısaca anlatayım. Bir erkek annesine 'anne sana sevdiğim kızı yanında diğer arkadaşlarımla getireceğim' demiş.
Gelmişler eve birkaç kız arkadaş da var, sonra herkes gidince adam annesine sormuş.
'Evet anne tahmin et gelinin hangisi?'
'Kızıl saçlı olan' demiş, adam demiş 'Nasıl bildin?'
'Çünkü tek onu sevmedim' demiş kadın.

Kaynananız masum köylü gibi, bıdı bıdı ediyor da sonunda 'siz bilirsiniz' diyor.
Gözümde 'keşkem benim olsa' diyen kenafir gözlü oyuncunun kadın versiyonu canlandı.

Sen de onu süz kizzz :))) şöyle bastan asagiya...

Sizi hic cekemiyor ve kiskaniyor bence .. benimkide böyleydi hatta biz evimize mobilya alirken özellikle sordu hangisini aliyorsunuz diye gitmis ayni salon takimini almis rengine varana kadar

Boyle surekli soru soran tiplere sinir olurum. Benim kv de boyledir. Nereye gidiyosun, yok cocuk ne yedi, yok naptiniz bilmem ne. Is kendilerine geldi mi ketum gibi saklarlar. Soyleme sen de hicbir sey

Sadece ve sadece mesafeni koru. Her örnek aynı olur mu tüyler diken diken valla Buralarda kv sorunu okuya okuya profesör gibi hissediyorum kendimi . Tespit gibi tespit yapabiliyorum hatta yapabiliyoruz bir çok arkadaş ile .

Bazıları konu bulamadığı için biseyler sorar ama sizinkini pek iyi niyetli bulmadım açıkçası. Size ulaşamayınca niye annenizi yokluyo ki? Demekki ona gidilmesini takiyo ordamisiniz diye ariyo. Benimki de eşimle tel de konuşurken arkadan benim sesimi duysa annesiyle mi konuşuyor diye sorardi. Halbuki çocuklara sesleniyorum o ara

Nasil ki bir aslan hayatta kalmak icin avlanmak zorundaysa, bir kv de kv olabilmek icin bunlari yapmak zorunda. Siz de adi ustunde gelin olmak icin mumkun oldugunca umursamayip kendi hayatiniza bakacaksiniz. Bu da bizim ekolojik dengemiz, naparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…