- 2 Ocak 2022
- 2.957
- 4.341
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balkon çekmecelerine bakmış mesela sofra bezlerini kaldırıp altına bakmış leblebi varmış çekirdek varmış niye varmış leblebi varsa çekirdek almayıp para biriktirecekmisim deliriyorum gerçektenBenimki de kurcalar şunu makineye at bu yıkanıyor mu falan der. Kendi temizler Allah için ama söyler de yani. Dolaba falan bakar yağınz bitti mi pirinciniz bitti mi der. Gereksiz bence. Kötü bir niyeti yok ama bu kadar kontrole gerek yok bence biz biterse alırız yani. Ama siz hamileymişsiniz yardımcı olması doğru olur.
Kv yok ama kv aratmicak görümce var aynisini görümcem yapar bana herseye müdale eder yemek yaparim arkama dönerim baharat atar yemek sonra tatli yaparim yapma sagliksiz der bayginlik geciyordum ama simdi karişamiyor bir kere cinlet gecirdim sus puz olduBen baya ağır bir işte çalışıyorum iki gün önce geldiler yeni hamileyim bu yüzden iki gündür kv yemekleri yapıyor ben işten gelince salata yapıyorum sofra kuruyoruz ama gelmeden önce evi baya temizledim dolapları falan sildim benim kv ben evde yokken her yeri ama aklınıza gelebilecek her deliği kurcalıyor malesef bunda da hiç bir sorun görmüyor başta takiyordum artık umrumda bile değil tatlı yapmak istesem ne gerek var yemeğin yanına birşey yapmak istesem ne gerek var salataya bile ne gerek var diyor düşünün hiç umursamadan yapacağımı yapıp kenara çekiliyorum kendi evi gibi takılıp gidiyor
Biz ne kadar iyi anlaşşak da yatak odama bile sokmadım bugüne kadar. O da asla bir şeyimi kurcalamaz. Sınırlarınızı çizmek sizin elinizde(ydi).Ben baya ağır bir işte çalışıyorum iki gün önce geldiler yeni hamileyim bu yüzden iki gündür kv yemekleri yapıyor ben işten gelince salata yapıyorum sofra kuruyoruz ama gelmeden önce evi baya temizledim dolapları falan sildim benim kv ben evde yokken her yeri ama aklınıza gelebilecek her deliği kurcalıyor malesef bunda da hiç bir sorun görmüyor başta takiyordum artık umrumda bile değil tatlı yapmak istesem ne gerek var yemeğin yanına birşey yapmak istesem ne gerek var salataya bile ne gerek var diyor düşünün hiç umursamadan yapacağımı yapıp kenara çekiliyorum kendi evi gibi takılıp gidiyor
ay yok mesela haber verdilerse diyorum şu çorbayı yapıyim bunu yapıyim tatlı düşüniyim diye sesli düşünürken eşim diyor abartıyorsun o gelince kendi de yapar onlar yabancı mı diyor. Zaten onlar gelmese de yemek yapıyorum. Bi de ekstra kek yaparım bu işte. Kp sevdiği şeyi yapıyim derim en fazla. Yabancı gibi gördüğümden yaptığımı düşünüyor. Ama kp gayet de dikkat eder mesela güzel olmuş mu ne yapmışım diye.Hazırlık yapin o zaman ama abartmadan çay yanina bisey yeter mesela. Fazla hazırlık yapılan yerlerde ben de geriliyorum.
Ne olursa olsun valla yettiBende söylüyorum da daha fena olmasından korkuyorum![]()
Biz yiyoruz eşim seviyor diyorum yenir illa diyorum yada hiç birşey demeyip yapıyorumKv yok ama kv aratmicak görümce var aynisini görümcem yapar bana herseye müdale eder yemek yaparim arkama dönerim baharat atar yemek sonra tatli yaparim yapma sagliksiz der bayginlik geciyordum ama simdi karişamiyor bir kere cinlet gecirdim sus puz oldu
Yani birkac saat oturmaya geliyorlarsa nasil yemek yapacaklarki. Tabi vaktiniz olmaz ayri veraber girersiniz mutfaga. Esiniz yapmasaniz da soylenir benceay yok mesela haber verdilerse diyorum şu çorbayı yapıyim bunu yapıyim tatlı düşüniyim diye sesli düşünürken eşim diyor abartıyorsun o gelince kendi de yapar onlar yabancı mı diyor. Zaten onlar gelmese de yemek yapıyorum. Bi de ekstra kek yaparım bu işte. Kp sevdiği şeyi yapıyim derim en fazla. Yabancı gibi gördüğümden yaptığımı düşünüyor. Ama kp gayet de dikkat eder mesela güzel olmuş mu ne yapmışım diye.
Çalışıyorum balım işten geliyorum ki heryere bakmış orayida mı kurcaladin diyorum utanır belki diye baktım he diyor gayet rahat ne yapabilirim ne diyebilirimBiz ne kadar iyi anlaşşak da yatak odama bile sokmadım bugüne kadar. O da asla bir şeyimi kurcalamaz. Sınırlarınızı çizmek sizin elinizde(ydi).
Bende öyle diyordum eşim seviyor istiyor ama cenesi gene durmuyor .ben genede dedigimi yapiyordum .ben kurtuldum o durumdan simdi karisamiyorBiz yiyoruz eşim seviyor diyorum yenir illa diyorum yada hiç birşey demeyip yapıyorum
Rahatsız oluyorum anne karıştırma eşyalarımı dediniz mi hiç?Çalışıyorum balım işten geliyorum ki heryere bakmış orayida mı kurcaladin diyorum utanır belki diye baktım he diyor gayet rahat ne yapabilirim ne diyebilirim
Yani biz uzakta olduğumuz için güzelce hazirlik yaparım ama ilk günden sonra daha rahata biner. Yemek temizlik vs hep bendedir başka türlüsünü tercih etmem ama rahattır o konularda da diken üstünde hissetmem kendimi bir yerde bişey varsa. Çocuklarla ilgilenir zaten onları bizi,özlediği için gelmiştir onlarla takılsa tamam oluyor diğer hersey bendedir. Zaten senede 1-2 ancak gelir bizde 1-2 gideriz bu şekilde. Sizinki yakın sanırım o zaman her defasında ağır hazırlık yapmazdım ben olsam. Ne sıklıkla geliyorlar?
Katılıyorum. Mesela bi yeri temizliyip söylüyorsa ordaki kiri görmesi beni üzer. Görmezden gelse daha iyi olmaz mı. Kiri gördüğünü ilan ediyor yani o şekilde aslında. Süpürge falan sırf yapmak için yapmış sanki. Ben de ona kızarım. Biraz da oğullarına göstermek istiyorlar bence bak ben yardım ediyorum diye.Ben temizlenmesinden hoşlanmiyorum benim evim benim düzenim şurayı temizledim bunu düzelttim diye söylediği zaman bana laf sokmuş gibi geliyor en basitinden plastik kavanozda salamura zeytini cam kavanoza koyup dolaba koymuş ya zaten benim yerim yok zeytin bozulmuyor yoğurt mayaliyorum nereye koyacağımi şaşırıyorum neden yani elektrikli süpürge haznesi boşaltılan birşey mesela evi süpürmemis ama haznesini boşaltmış çeyreği dolu bile degildi düşünün bunlar beni sinir ediyor
Herkes bu değişik benim evim benim mutfağım yapıyorum gayet kimse müdahil olamazBende öyle diyordum eşim seviyor istiyor ama cenesi gene durmuyor .ben genede dedigimi yapiyordum .ben kurtuldum o durumdan simdi karisamiyor
Hic sevmem birisinin benim mutfagima yaptigim yemege müdale etmesini .ev benim mutfak benim ben kimseye karişmiyorsam kimsede bana karişamazHerkes bu değişik benim evim benim mutfağım yapıyorum gayet kimse müdahil olamaz
Leblebi varsa çekirdek almayıp para biriktirin mi dedi cidden. Yok artık saçmalığa bakBalkon çekmecelerine bakmış mesela sofra bezlerini kaldırıp altına bakmış leblebi varmış çekirdek varmış niye varmış leblebi varsa çekirdek almayıp para biriktirecekmisim deliriyorum gerçekten
Eşimin önünde diyor süpürgeyi temizledim şurayı yaptım bunu yaptım ben bunları hep yapıyorum sanki pismis gibi Allahtan manyak gibi temizlik yaptığımı biliyorda benimki umursamıyorKatılıyorum. Mesela bi yeri temizliyip söylüyorsa ordaki kiri görmesi beni üzer. Görmezden gelse daha iyi olmaz mı. Kiri gördüğünü ilan ediyor yani o şekilde aslında. Süpürge falan sırf yapmak için yapmış sanki. Ben de ona kızarım. Biraz da oğullarına göstermek istiyorlar bence bak ben yardım ediyorum diye.
Ahh ahh ben karışmam kendimi bilirim sınırımi bilirim de bazı insanlar bilmiyor işteHic sevmem birisinin benim mutfagima yaptigim yemege müdale etmesini .ev benim mutfak benim ben kimseye karişmiyorsam kimsede bana karişamaz
Kafa yapısı bu işte ne diyeceksiniz laf söylemek için söylüyorlarLeblebi varsa çekirdek almayıp para biriktirin mi dedi cidden. Yok artık saçmalığa bakçekirdekle mi fakir düştünüz