- 21 Nisan 2021
- 1.351
- 780
- 73
- 27
Bende senelerdir yemek yaparım çorba salata yoğurt birşeyler ana yemek şeklinde işten gelip eksiksiz bir gün ev ne kokuyor dememiştir dün kapıdan geldi biber dolması yapmış kv anneee yemek mi yaptın ne güzel kokuyo diyor hemen dedim aç bıraktım ben seni senelerce Allah tan kork bir gün kapıdan girerken böyle birşey demedin kv de oğlum desene karına oda yapıyor ya hep dedi ama kabardı yani fark ettim onu kocamı tavuk gibi yolmak istedim o an anası gitsin bi ben yemek yapmayı bırakayım
Evet o da ayrı bir konu. Benim kv dışarda da çok yapar onu. Bi yere gittiğimizde eşimin yanına otur diğerlerini konuşurken onla sohbet etmeye çalışır bir şey aldıysak eşimi yanına çekip birlikte vermeye çalışır. Çok ilginçYeni evlendigim zaman kendi evi gibi davranıyordu. Bir iki aylık evliydim bı akşam çaya çağırdım evlerimiz araba ile 10 dakikalık mesafede bı baktim kendine eşya getirmiş pijama iç çamaşıri günlük kıyafetler falan dedim bunlar ne napcan. Buraya getirdim kalınca duşa girerim sıcak olursa lazım olursa falan dedi. Meğerse kendince yatiliya gelmiş. İlk o an bozmadım. Kaldı o akşam. Daha sonra eşimin akrabalari geldi misafirliğe bı baktım kapıya o çıkıyor karşılamaya hoşgeldiniz falan evi gezdiriyor kendi evi gibi :) mutfağa geçip kafasına göre davranıp yemeğe girismeler. hop dedim orda bı dur. Burası benim evim kafana göre davranamazsin. Falan bir sınır cizdim. Bidaha bırak misafir karşılayıp ev gezdirmeyi sana şu gelmek istiyor bile diyemedi. Şimdi misafir gibi gelir giderler.