- 8 Haziran 2016
- 621
- 636
- 18
- 40
- Konu Sahibi maveraunnehirr
-
lafta ne mi var? gercekten ben mi abartiyorum kv.niz size soylese bozulmaz miydinizBu lafta ne var şimdi? Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor anlamında söylenmiş bir söz. Adı kv ya içinde mutlaka bir fesatlık aranır. Te Allahım insanları bazen gerçekten anlamıyorum.
Öküzün altında buzağı aramışsın diyeceğim de öküz kim,buzağı kim diye alınırsın diye korkuyorum.kv. iki gunde bir arar.. simdi hamileyim diye de kendini zorunlu hissediyor herhalde... esimle ogle yemegi yiuorduk disarida.. aradi..nerelerdesiniz ayol kis uykusuna mi yattiniz dedi..ben iptal ben sokkk!! dondum kaldim.ayi miyiz biz dedim..ay kiz ben sana basil konusacagimi sasirdim dedi.. bu sasirmis haliyse..cok ince eleyen insan insana bu lafi soyler mi?? cok bozuldum..hep bi sitemle biseyle ariyor zaten..aramasin bundan sonra boyle yapacaksa..
Öküzün altında buzağı aramışsın diyeceğim de öküz kim,buzağı kim diye alınırsın diye korkuyorum.
Hamilelik hormonların tavan yapmış seninkv. iki gunde bir arar.. simdi hamileyim diye de kendini zorunlu hissediyor herhalde... esimle ogle yemegi yiuorduk disarida.. aradi..nerelerdesiniz ayol kis uykusuna mi yattiniz dedi..ben iptal ben sokkk!! dondum kaldim.ayi miyiz biz dedim..ay kiz ben sana basil konusacagimi sasirdim dedi.. bu sasirmis haliyse..cok ince eleyen insan insana bu lafi soyler mi?? cok bozuldum..hep bi sitemle biseyle ariyor zaten..aramasin bundan sonra boyle yapacaksa..
Kis uykusunami yattiniz dediginde. Ne yapacaksin kocam ayilar soyundan gelince eslik ediyorum diyeceksin. Diyemiyorsu iste.kv. iki gunde bir arar.. simdi hamileyim diye de kendini zorunlu hissediyor herhalde... esimle ogle yemegi yiuorduk disarida.. aradi..nerelerdesiniz ayol kis uykusuna mi yattiniz dedi..ben iptal ben sokkk!! dondum kaldim.ayi miyiz biz dedim..ay kiz ben sana basil konusacagimi sasirdim dedi.. bu sasirmis haliyse..cok ince eleyen insan insana bu lafi soyler mi?? cok bozuldum..hep bi sitemle biseyle ariyor zaten..aramasin bundan sonra boyle yapacaksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?