kv ne demek istedi??

Kv çok pis şeyler söylemek istemiş aslında ama kendini zor tutmuş, üstü kapalı söylemiş. Esasen kış uykusundan kasıt sadece sizi affedersiniz ayı yerine koymak değil, evinize mağara demiş üstü kapalı, yani sizin dekorasyon zevkinize kadar laf söylemiş aslında. Ayrıca size "Bir tek armudun iyisinden anlarsın" demek istemiş de olabilir, yani bi gurme olamazsın, damak zevkin yok da demiş.

Bir daha ararsa "Kış uykusu sensin!" dersiniz o anlar.

Hormonlardan olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi canım daha neler bak terbiyesize bence durma hemen kavga çıkar.Allah akıl fikir versin ne diyim öküz altında buzağı arıyorsun seni duyanda kadın küfür etti sanıcak yaa

Şimdi soylemeden soylemeye fark var.Gercekten iyi niyetle soyledigine inaniyorsaniz takmayin.Ama bazi insanlar saka yollu igneleyici lafi soyleyip ne varki bunda deyip cekilirler iste bu cok itici.Kaldi ki bu sakayi gelin yapsa kiyamet kopar.O yuzden itici geldi bana.Ama yinede sinir olmaya gerek yok insanlari degistiremeyiz malesef

Kadın espri yapmış. Seni aramasını "zorunluluktan olarak" olman görmen bence senin kv'ne karşı biraz önyargılı olduğunu gösteriyor. Ayrıca "Sana nasıl konuşacağımı şaşırdım." demesi de senin kadına bu tarz ters cevapları çok sık verdiğini gösteriyor. Bence biraz daha alttan al, her şeyi yanlış anlama. Tamam hamilelikte biraz hassasiyet olur ama seninki aşırıya kaçmış sanki.

Yani ben normalde kvlere yardiririm burada ama sizin kvnizin lafinda çokta abarti bir şey yok bence ama tabii onceden dolmussaniz onu bilemem. Birde hamilesiniz sanirim o da etkiler.

Annen ya da sevdiğin bir arkadaşın böyle bir laf etse, gelip buraya konu açar mıydın? Dürüst cevap ver.

Kis uykusunami yattiniz dediginde. Ne yapacaksin kocam ayilar soyundan gelince eslik ediyorum diyeceksin. Diyemiyorsu iste.

Tabi bunu bu cumleye gore yaziyorum. Oncedini sonrasini bilemem.

yaa vallahi aklima gelmedi.. kizlar vallahi anlamiyotum her size yapilsa gayet te bozulursunuz.. zaten hamilelik evet hornonlar vs.. acip.kizim nasilsin demek bunkadar mi zor yaa?oyle demis de laf mi soylemisiz birakin allah askina yaa

arayinca zorunlu ariyor aramayinca aramiyor ayrica kadın birşey dememiski yahu aynı şeyi hemen hemen hepimiz söylüyoruz yeri geldiginde

zorunluluktan gibi gormem her aradiginda sitem etmesi laf sokmasi.. zordan ariyor halbuki hiiic gucenmem arayip sinir bozmasa daha iyi..

Hormonlar bende hamılelıgım ılk ayları sureklı aglardım sımdı aklıma geldıkce gülüyorum

abartma istersen

Ne var bu laf ta alınacak bişey göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…