- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.571
- 598
- Konu Sahibi maveraunnehirr
-
ben mi abartmisim
Annen ya da sevdiğin bir arkadaşın böyle bir laf etse, gelip buraya konu açar mıydın? Dürüst cevap ver.kv. iki gunde bir arar.. simdi hamileyim diye de kendini zorunlu hissediyor herhalde... esimle ogle yemegi yiuorduk disarida.. aradi..nerelerdesiniz ayol kis uykusuna mi yattiniz dedi..ben iptal ben sokkk!! dondum kaldim.ayi miyiz biz dedim..ay kiz ben sana basil konusacagimi sasirdim dedi.. bu sasirmis haliyse..cok ince eleyen insan insana bu lafi soyler mi?? cok bozuldum..hep bi sitemle biseyle ariyor zaten..aramasin bundan sonra boyle yapacaksa..
Kis uykusunami yattiniz dediginde. Ne yapacaksin kocam ayilar soyundan gelince eslik ediyorum diyeceksin. Diyemiyorsu iste.
Tabi bunu bu cumleye gore yaziyorum. Oncedini sonrasini bilemem.
zorunluluktan gibi gormem her aradiginda sitem etmesi laf sokmasi.. zordan ariyor halbuki hiiic gucenmem arayip sinir bozmasa daha iyi..Kadın espri yapmış. Seni aramasını "zorunluluktan olarak" olman görmen bence senin kv'ne karşı biraz önyargılı olduğunu gösteriyor. Ayrıca "Sana nasıl konuşacağımı şaşırdım." demesi de senin kadına bu tarz ters cevapları çok sık verdiğini gösteriyor. Bence biraz daha alttan al, her şeyi yanlış anlama. Tamam hamilelikte biraz hassasiyet olur ama seninki aşırıya kaçmış sanki.
kv. iki gunde bir arar.. simdi hamileyim diye de kendini zorunlu hissediyor herhalde... esimle ogle yemegi yiuorduk disarida.. aradi..nerelerdesiniz ayol kis uykusuna mi yattiniz dedi..ben iptal ben sokkk!! dondum kaldim.ayi miyiz biz dedim..ay kiz ben sana basil konusacagimi sasirdim dedi.. bu sasirmis haliyse..cok ince eleyen insan insana bu lafi soyler mi?? cok bozuldum..hep bi sitemle biseyle ariyor zaten..aramasin bundan sonra boyle yapacaksa..
Ne var bu laf ta alınacak bişey göremedimkv. iki gunde bir arar.. simdi hamileyim diye de kendini zorunlu hissediyor herhalde... esimle ogle yemegi yiuorduk disarida.. aradi..nerelerdesiniz ayol kis uykusuna mi yattiniz dedi..ben iptal ben sokkk!! dondum kaldim.ayi miyiz biz dedim..ay kiz ben sana basil konusacagimi sasirdim dedi.. bu sasirmis haliyse..cok ince eleyen insan insana bu lafi soyler mi?? cok bozuldum..hep bi sitemle biseyle ariyor zaten..aramasin bundan sonra boyle yapacaksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?