kv ne demek istedi??

yok tatlim...degilsin.nezaket sahibi olan kimsenin kurmayacagi bir cumle.. kurmayanlar bu sekilde.laubali olmayanlarin da alinmasi normal..burada herkes normal dedi diye de normal olmayacak.. uzgunum..

Fikir sormuşsun insanlar söylemiş alacağını aldıysan benim fikrim hala bu diyosan konunu kapattırabilirsin

tamam cok guzel birsey degil dedigi ama boyle kopruleri yakmaya da gerek yok. kayinvalidemi gunahim kadar sevmem, benimle boyle densiz konusmaya kalktiginda, benimle bu uslupla konusmayin hosuma gitmiyor derim. sende oyle soyleseydin konusmazdi bence. onun dedigine ayimiyiz biz dersen ayni seviyede cevap vermis olursun o da uslup degistirmeden seninle boyle konusur. birde alingan bir mizacin var belli kendini savunacaksan alinganliginla savun inan sana yorum yazanlarin yaridan fazlasi hamile kalmistir. konuyu hamileligine baglaman itici oluyor. biz bolunerek cogaldikta gebeligi dogumu sen bulmussun gibi davranma rahat ol.

tamam cok guzel birsey degil dedigi ama boyle kopruleri yakmaya da gerek yok. kayinvalidemi gunahim kadar sevmem, benimle boyle densiz konusmaya kalktiginda, benimle bu uslupla konusmayin hosuma gitmiyor derim. sende oyle soyleseydin konusmazdi bence. onun dedigine ayimiyiz biz dersen ayni seviyede cevap vermis olursun o da uslup degistirmeden seninle boyle konusur. birde alingan bir mizacin var belli kendini savunacaksan alinganliginla savun inan sana yorum yazanlarin yaridan fazlasi hamile kalmistir. konuyu hamileligine baglaman itici oluyor. biz bolunerek cogaldikta gebeligi dogumu sen bulmussun gibi davranma rahat ol.

Doğumumdan 35 gün önce aniden babamı kaybettim doğum sezeryan oldu erken doğum...odamdan çıkmak bilmeyen kv kp yüzünden 2 lavmana rağmen gaz çıkaramadım sancıdan kıvranirken birde hemşirelere benim gelinim pek Nazlı hihihi yaptı kv, sonrasında da hep sezeryan olduğum için eksik hissettirdi kendimi

Burda benim gördüğüm doğumdan önce doğumu da bahane edip bağları kopardim kopardim yoksa doğuma gelir evime gelir vs,fırsat bu fırsat tavrı resmen

Ayrıca üyeler neden eski konularından utanıyo onu da anlamıyorum onu da sen açtın kimse hafiyelik yapmıyo, bazen konulara dönüp bakarım bazen bakmama gerek kalmaz üyeden hatırlarım, bakmakta ne gibi bi sakınca var o da senin hayatın yani, evet eski konundan belliydi sıkıntılı bi gebelik geçireceğin,evet o zaman da haksızdın şimdi de

Senin ailen eşine neler dedi o da görüşmesin o zaman ailenle,adamı kafa kola alıp baskı yapın ama sen şunca laftan hır çıkar, heralde dünyanın 8.Harikasını doğuracaksın

Ayrıca üyeler neden eski konularından utanıyo onu da anlamıyorum onu da sen açtın kimse hafiyelik yapmıyo, bazen konulara dönüp bakarım bazen bakmama gerek kalmaz üyeden hatırlarım, bakmakta ne gibi bi sakınca var o da senin hayatın yani, evet eski konundan belliydi sıkıntılı bi gebelik geçireceğin,evet o zaman da haksızdın şimdi de

Senin ailen eşine neler dedi o da görüşmesin o zaman ailenle,adamı kafa kola alıp baskı yapın ama sen şunca laftan hır çıkar, heralde dünyanın 8.Harikasını doğuracaksın

Benimde anlatmaya çalıştığım buydu hafiye olmuşuz eski konusunuz hatırlatmakla neden çünkü işine gelmiyor. Onun ailesi eşine her şeyi söyler, kendisi ailesinin yanında kavga eder eşiyle küçük düşürür, sonra kaynana bana bunu dedi, ee senin ailende senin eşine neler dedi. O zaman o da görüşmesin. Daha yeni gelmedi mi bu kadın evine kaç gün ayrı kalmadılar mı. Kadın demiş ne diyeceğimi şaşırdım sana diye.

Hamileymiş anlayış istiyormuş kadın sanki yuvasını yıkıyor. Bir hamile o zaten.
Madem biz burda ona haksızsın demekle heksız olmuyor hala kendini haklı görüyor neden konu açıyor kusura bakmasın bir şey eğriyse eğridir aklın yolu birdir.

Canım Ne kadar abartmışsın hormonların coşmuş senin bence bunda alıncak bişey yok Kı ben çok uyuduğum Zaman kendi kendime de diyorum kış uykusuna yatmışım sanki diye kendi kendime ayı mu diyorum şimdi ben valla ben alıncak bişey göremedim kusura bakma bence sen kayınvalidene karşı biraz önyargılısın o Ne dese fazla alınıyorsun Ne güzel işte arayıp soruyor daha ne istiyorsun bence biraz yapıcı ol kayınvalidene karşı sende onu ara çağır hatta görüşün Ne güzel ne var bunda ki kötü düşünen kötülük bulur ayrıca bebeğine de yansır huzursuz bir Bebek istemiyorsan herşeye olumsuz bakma benden sana tavsiye olsun bu da

Back
X