kv ne demek istedi??

İyi yuklenmissiniz kiza hanimlar... Vardir boyle insanlar her aradiginda laf sokar sitem eder.bide bu kv olunca dahada bi batar yani.bunlamis demek ki hamile ustelikte extra hassas yani..
Nasil konusacagini sasirmissa konismayi versin kv oglunu arasin onla konusup bi slm soylesin...
Simdi benide topa tutarsiniz siz :-) kacayim ben

Su konudaki "hamile" kelimesinin bu kadar buyutulmesinden sonra hamile kelimesinden de tiksindim, hamilelerden de sogudum vallahi. "Gebelik" diye devam edecegim artik, gebelik en fazla bu kadar abartilir, bu kadar her seye kilif olabilirdi, oldu da. Tebrikler. Bunu yiyen yedi, yemeyen zaten yemedi gerci.

Oy oy..bi yerlerimi yirtip kpssye hazirlanmisim.guzel net yapmisim.tam atanacakken ogretmen atamasi yapmiyorlar ilk defa bu eylulde..bunun haberiyle sarsilmisken ev sahibi evimizi satmis bu ramazanin oruc agzinda ev ariyorum.bir yandan hamile kalmaya calisiyiorum.etrafimda kim ne demis kim ne dememis umrumda degilken sahi nasil basariyosun bu lafin altinda igneleme??yada bunu dert yapip nasil konu aciyosun..ah ah..derde gel

Kv soyleyince batar annelerimiz soyleyince hehe diyip gulumsenir her yemekten sonra empati yapmak cilde iyi gelir ;)

Hamile de degilim ama herhalde bir bana abuk geldi bu laf. Hani buraya konu actirmazdi ama benim de hosuma gitmezdi alt metni ayi olmami gerektiren bir espri. Cok laubali iliskilerim de vardir arkadaslarimla ama kimseye kis uykusuna mi yattiniz be bu ne boyle dedigimi dusunemiyorum. 17 sayfaya bakinca bi konu sahibi bi ben marjinaliz demek ki. Ya da konu sahibi hamile ve hassas, anormal olan toptan benim.

Amaaan bir sey soylese ayri dert soylemese ayri dert, ne var yani soylediginde? Alinmaya yer ariyosun.

Kv soyleyince batar annelerimiz soyleyince hehe diyip gulumsenir her yemekten sonra empati yapmak cilde iyi gelir :KK66:

Oyle ama. 33 yillik annem arada bana fil gibi oldun diyet yap azcik der ve sorun degildir ama 4 yillik kayinvalidem bunu dese mideme yumru oturur. Tamam o da annem ama kendi annemizle olan samimiyetle bir degil. Ayni sekilde ben de kendi anneme soyleyebilecegim bazi rahat cumleleri kayinvalideme diyemem. Iliskimiz o kadar yillanmadi cunku. Canimdir, severim ama her seyi diyemem, filmis ayiymis esprileri de hosuma gitmez.

Oyle ama. 33 yillik annem arada bana fil gibi oldun diyet yap azcik der ve sorun degildir ama 4 yillik kayinvalidem bunu dese mideme yumru oturur. Tamam o da annem ama kendi annemizle olan samimiyetle bir degil. Ayni sekilde ben de kendi anneme soyleyebilecegim bazi rahat cumleleri kayinvalideme diyemem. Iliskimiz o kadar yillanmadi cunku. Canimdir, severim ama her seyi diyemem, filmis ayiymis esprileri de hosuma gitmez.
Kotu niyetle soyledigini dusunmuyorum. Bizler de yarinin kv adaylari olucaz. Bazi seyleri tolare etmeliyiz. Herkesi kendimiz gibi dusunmeye yada davranmaya mecbur kilmamiz ne yazik ki mumkun degil. Oglunun sevgili karisi olarak sana biraz sitem biraz latife etmis olmasi cok onemsenicek bir durum degil. Aksine yaptigi espriye ki bu size gore hos bisey degil hatta espri bile degil annecim ne munasebet yahuu biz ayi miyiz cok incitti beni bu sozun diyerek tatli dille uyarabilirsin emin ol bir daha boyle biseyle karsina cikmayacaktir. Ancak kafana takip dert edecegin bir mevzu inan ki degil..

kv. iki gunde bir arar.. simdi hamileyim diye de kendini zorunlu hissediyor herhalde... esimle ogle yemegi yiuorduk disarida.. aradi..nerelerdesiniz ayol kis uykusuna mi yattiniz dedi..ben iptal ben sokkk!! dondum kaldim.ayi miyiz biz dedim..ay kiz ben sana basil konusacagimi sasirdim dedi.. bu sasirmis haliyse..cok ince eleyen insan insana bu lafi soyler mi?? cok bozuldum..hep bi sitemle biseyle ariyor zaten..aramasin bundan sonra boyle yapacaksa..
hormonlar tatlım hormonlar

Kotu niyetle soyledigini dusunmuyorum. Bizler de yarinin kv adaylari olucaz. Bazi seyleri tolare etmeliyiz. Herkesi kendimiz gibi dusunmeye yada davranmaya mecbur kilmamiz ne yazik ki mumkun degil. Oglunun sevgili karisi olarak sana biraz sitem biraz latife etmis olmasi cok onemsenicek bir durum degil. Aksine yaptigi espriye ki bu size gore hos bisey degil hatta espri bile degil annecim ne munasebet yahuu biz ayi miyiz cok incitti beni bu sozun diyerek tatli dille uyarabilirsin emin ol bir daha boyle biseyle karsina cikmayacaktir. Ancak kafana takip dert edecegin bir mevzu inan ki degil..

Katiliyorum size. Konu sahibi degilim ama ben sadece kendi annemiz kayinvalide kiyaslamasina aciklik getirmek istemistim.

Hamile de degilim ama herhalde bir bana abuk geldi bu laf. Hani buraya konu actirmazdi ama benim de hosuma gitmezdi alt metni ayi olmami gerektiren bir espri. Cok laubali iliskilerim de vardir arkadaslarimla ama kimseye kis uykusuna mi yattiniz be bu ne boyle dedigimi dusunemiyorum. 17 sayfaya bakinca bi konu sahibi bi ben marjinaliz demek ki. Ya da konu sahibi hamile ve hassas, anormal olan toptan benim.

Anormal oldugunuzu iddia etmek mumkun degil tabi ki.

Ancak bu 'kis uykusuna mi yattiniz' soylemini hic birileri kullanirken duymadiysaniz gercekten sasiracagim. Hem cok yaygin, hem armutta oldugu gibi bir ayi benzetmesi pek icermiyor.

Hani uzun zamandir sesiniz solugunuz cikmiyor demek icin kullaniliyor. Zaten kis uykusuna sadece ayilar da yatmaz. Ayi olmak kotu bir sey de degildir zaten armutta oldugu gibi oburluga vurgu yapmiyorsa.

yok tatlim...degilsin.nezaket sahibi olan kimsenin kurmayacagi bir cumle.. kurmayanlar bu sekilde.laubali olmayanlarin da alinmasi normal..burada herkes normal dedi diye de normal olmayacak.. uzgunum..

Ben kardeşime çok uyuyunca falan kış uykusu heralde derim ya da öldün mü len falan derim,arkadaşlarıma da dediğim oldu, burda lafı eden sırf kV diye tepki bu,hemen aramasın artık noktasına da gelinmiş, hava yağmurlu deseydi de bana ördek dedi diye abartılacaktı sanırım

Küs ömür boyu konuşma bari

Valla ben neler diyorum çok yakın bulduğum kişilere beni bildikleri için alınmazlar sen abartmışsın bence

Back
X