kv ne yapmak istiyor anlamadim

yeter82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
181
17
28
Avusturya
arkadaslar benim kv ile aslinda bir sorunum yoktu. aslinda diyorum cünkü sanki durumlar degisti gibi. biz ilk evlendigimizde evimiz bitmedigi icin 2-3 ay kvlerle kaldik ve iyi anlasiyorduk. o zaman sürecinde en ufak bir tartismamiz bile olmadi. hatta ben isden gec geliyorum bütün hafta yoruluyorum diye bana evde is bile yaptirmazdi öyle cok fazla. kendi evimize ciktik yine iyidi aramiz. eltimler bizimle ayni apartmanda oturuyor. bazen onlara geldiklerinde bende gidiyordum ayip olmasin diye. sonra bir iki kez baktim geliyorlar, bize ugramadan direkt onlara gidiyorlar, oturuyorlar sonra da cekip gidiyorlar. kvnin icin rahat etmiyor, hatasini biliyor sanirim ki sonradan bana tel acip "belki uyuyorsundur, yada uzaniyorsundur yorgusunsundur diye rahatsiz etmek istemedim zile basmadim" diyor. cok gücüme gidiyor kapimin önünden gecip gitmesi. en azindan bir zile bas nasilsiniz de dimi? esim ailesiyle 2-3 aydir pek görüsmüyor. daha dogrusu babasiyla. onlarin evine hic girip cikmiyor, annesini yolda veya kapida görürse bi selam veriyor nasilsin diyor o kadar. ben imkanim oldukca ugruyorum ama tabi hem is hem ev isi felan derken cok fazla vaktim olmuyor. dün aksam isden sonra gittim (1,5 haftadir gidememistim islerin yogunlugundan). biraz sohbet ettik ordan burdan. sonra bana demez mi "siz buraya gelmeme karari aldiniz tabi sende gelmiyorsun" ne diyecegimi sasirdim. dilimin ucuna geldi "siz de bize gelmeme karari aldiniz galiba her seferinde kapinin önünden geciyorsunuz ama bi ugramiyorsunuz" diyecektim ama bosver hadi dedim. sadece "oglunuzun kararlari beni baglamaz, calistigimi ve gec ciktigimi biliyorsun. vaktim oldukca geliyorum gördügün gibi" dedim. niye bana böyle yapiyor hic anlamadim. zaten icimden pek girip cikmak gelmiyor onlar bize böyle yaptiktan sonra, ama yine de ben kücüklük görevimi yapayim diye ara sira ugruyorum. bunu hak ettigimi düsünmüyorum. siz ne diyorsunuz bu duruma arkadaslar? benim bir hatam var mi sizce?

bence siz kayınvalidenize açıkça söylemelisiniz,binaya gelince bizede lütfen gelin,zilimize basın biz hiç rahatsız olmayız,bizde sizi bekliyoruz,siz gelmeyince bizde kırılıyoruz vs gibi anlaşabileceğiniz bir dilde kibarca ,bu kayınvalidenizin daha çok hoşuna gidecektir,ve geleceklerdir,bu kadar dert etmeyin ,belkide böylesi daha iyidir ayrıca ,sevgiler.

senin yerinde olmak isteyen milyonlarca kadın var bunu biliyorsun dimi...

dertsiz başına dert arıyor gibisin,

canım kaynana melekte olsa mutlaka arada bir laf söyler
bunlar gayet normal,belki senin hassas bir anına geldi yanlış anladın.
ama ben kaynanın sizi rahatsız etmek istememesini takdir ettim,
sizin müsait oldukça uğramanızı bekliyor demekki.
bence bu daha güzel,size geleceğine sen git.
herşeyide takma kafana,biraz cilveli ol gülüp geç.

herkes kvde gelmesin dye bakıyor sende bana uğrasın dyosun anlamadım seni vala boşaver uğramasın napcn kvdeyi :):)

beni kv basta farkliydi. sürekli birlikte olalim, her yere beraber gidelim, misafir gelince bizde gelelim vs olsun isitiyordu. ona kalsa haftanin 4-5 günü onlarlda olalim, her hafta sonumuz onlarda gecsin istiyor. büyük oglu öyle yapiyor. onlar bizden daha uzun zamandir evli ve cok fazla arkadas cevreleri felan yok. kv'lere gitmekten baska bir eglenceleri yok. biz öyle degiliz. esimin de benim de bir arkadas cevremiz var, ayri ayri da cok gezeriz birlikte de. hem benim de bir ailem var ve sadece kv'lerle olamam, benim de annem gelip gitmemi bekliyor. anneme gitsem kadinin gücüne gidiyor hep biraz. aslinda benim kv biraz fesat ama bunu acikca disa vurmuyor. anlayisli görünmeye calisiyor her zaman ama aslinda degil. ben onun yüz ifadesinden agziyla söylemediklerini anliyorum artik ama görmezden geliyorum. kapimin önünden gecmesi de rahatsiz etmemek degil, tavir koymak oluyor onun icin. baslarda öyle yapmiyordu yeni yeni böyle yapmaya basladi cünkü, bende ondan sinir oluyorum yoksa bana ne. bana dokunmayan yilan bin yasasin derim

ben onun öyle demesi üzerine hic birsey demedim. yoo uyumuyordum bassaydin zile keske dedim kapattim konuyu. sadece icin icin üzülüyorum bize böyle mesafeli davrandiklari icin. evleneli bir sene olacak, kaynimin nisan ve dügün resimleri tüm duvarlarda bizim ortada duran tek bir resmimiz bile yok. ne bilim belki önemsiz seyler bunlar ama ben üzülüyorum. bizim dügünümüzde esim ve kardesleri birlikte bir resim cektirmislerdi, onu koymus büfenin üzerine. halbuki benimle birlikte de var kardeslerin resimi onu koymamis. ufak tefek seylerle kendimi dolduruyorum galiba ama ne yapim bende gösterdigim ilginin ve onlara karsi hassasligin aynisini görmek istiyorum.

bence bunlar ufak şeyelr değil bende böyle şeylere çok takılıyorum gerçekten nye onalrın resimlerini asıyorda sizinkileri asmıyor alhım ya böyle davranıyrlar sonrada nye gelmyonuz bilmm ne eşin neden çok fazla gidip gelmyo belkide senn gtmesini istemedğini düşünüp size gelmemiş olabilr

esim babasiyla bir konu yüzünden tartismis ve ondan beri gidip gelmiyor. ben olayin tamamiyla disindayim ve onlar tartisirken de yanlarinda yoktum. ondan beri kp bize gelmiyor esim de onlara gitmiyor. ben gidiyorum, esim disarda kardesiyla görüsüyor sonra beni ariyor disari cik da eve gidelim diye ve annesi hemen kapiya cikiyor oglunu görsün diye. gelsene oglum diyor, esim de bosver biz gidelim gec oldu diyor ve gidiyoruz. ama bu olay daha bir iki aydir böyle. evlendigimiz zamanlar öyle degildi ve ben hep bekledim belki bi fotografimizi asar felan diye yada benden bir tane ister diye ama hic ses seda yok. ben mi büyütüp zorla eline vereyim?

hmm anladım sen olayın dışındasın yani bu fotoğrafları eltin veya kaynın verip asın demiş olabilirler kv de asmak zorunda kalmıştır ama öylede olsa sennkilerinde istemesi lazım ayıp olr birini asıp birini asmmak olmaz dye düşünmesi lazım keşke fotoları görünce ne güzel çıkmışlar iyi olmuş fotolarını koyduğun fln desydn belki anlardı yanlış yaptğını

benim anladığım aklınca kp sizi cezalandırıyor. sanırım tartışmadan sonra kv size uğramıyor. bence kp istiyor böyle olmasını. eşinizle tartıştığı için kv size gelmesini istemiyor. bu yüzden de kv öyle söylemiştir size.

olabilir tabi. aman ne bilim yaa zaten hersey olacagina variyor. gelen de sagolsun gelmeyen de demek lazim sanirim

hayir kv kendisi büyüttürüp hepsini duvalara asmis. bizim de resimlerimizi fotograf stüdyosundan onlar gidip aldi biz balayindayken. bir tane bile resim almamis icinden yada ayriyeten yaptirip büyütmemis. torunun da resimleri cekilmis, onlari büyüttürmeyi bilmis ama. ben ondan üzülüyorum olaya.

olabilir tabi. aman ne bilim yaa zaten hersey olacagina variyor. gelen de sagolsun gelmeyen de demek lazim sanirim

bencede böyle düşün sen kocanla mutlu ol gelmek isteyene kapın açık nede olsa canı isteyen gelsn istemeyen gelmesin boşverrr:)

acaba kp den çekindiği için mi böyle davranyo bilemedm ki şimdi eşinle arası bozukmuşya asınca biişey der fln dye

bence snnle ilgili bi sorun yok eşinn dargın olmasından dolayı oluyo bunlar o yüzden kendini hiç üzme takma kafana bide aynı aptmndasınızya belki ayrı olsanz çok fazla görmycğn için takmazsın bukadar. bide bence onlar sizin fotonuzu en baş köşeye assınlar başka biri olsa eşine senn kendi annen babanken gitmyn bende gtmycem der veya eşin dargın ama seni gönderyor yani senide kıstlamyr asıl sizin fotoları assın onlar

ben en iyisi büyüttürüp götüreyim mecbur kalsin asmaya hahaha
saka bi yana ne yapayim asmazsa asmasin, gelmezse de gelmesin. ben üstüme düsenleri yapiyorum, hic bir saygida kusurum yok. herkes kendisi bilir. onlar bizden büyükler, ben düsünecegime onlarin düsünmesi lazim aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…