gerçekten bu kadar dert mi ediyosun kayınvalidenin size uğramamasını
canım kaynana melekte olsa mutlaka arada bir laf söyler
bunlar gayet normal,belki senin hassas bir anına geldi yanlış anladın.
ama ben kaynanın sizi rahatsız etmek istememesini takdir ettim,
sizin müsait oldukça uğramanızı bekliyor demekki.
bence bu daha güzel,size geleceğine sen git.
herşeyide takma kafana,biraz cilveli ol gülüp geç.
bence siz kayınvalidenize açıkça söylemelisiniz,binaya gelince bizede lütfen gelin,zilimize basın biz hiç rahatsız olmayız,bizde sizi bekliyoruz,siz gelmeyince bizde kırılıyoruz vs gibi anlaşabileceğiniz bir dilde kibarca ,bu kayınvalidenizin daha çok hoşuna gidecektir,ve geleceklerdir,bu kadar dert etmeyin ,belkide böylesi daha iyidir ayrıca ,sevgiler.[/QUOTE
çok doğru söylemişsin gerçekten bencede öyle deyin hoşuna gider yani ama bu kadarda kafaya takmayın bence
bence bunlar ufak şeyelr değil bende böyle şeylere çok takılıyorum gerçekten nye onalrın resimlerini asıyorda sizinkileri asmıyor alhım ya böyle davranıyrlar sonrada nye gelmyonuz bilmm ne eşin neden çok fazla gidip gelmyo belkide senn gtmesini istemedğini düşünüp size gelmemiş olabilr
benim anladığım aklınca kp sizi cezalandırıyor. sanırım tartışmadan sonra kv size uğramıyor. bence kp istiyor böyle olmasını. eşinizle tartıştığı için kv size gelmesini istemiyor. bu yüzden de kv öyle söylemiştir size.
hmm anladım sen olayın dışındasın yani bu fotoğrafları eltin veya kaynın verip asın demiş olabilirler kv de asmak zorunda kalmıştır ama öylede olsa sennkilerinde istemesi lazım ayıp olr birini asıp birini asmmak olmaz dye düşünmesi lazım keşke fotoları görünce ne güzel çıkmışlar iyi olmuş fotolarını koyduğun fln desydn belki anlardı yanlış yaptğını
olabilir tabi. aman ne bilim yaa zaten hersey olacagina variyor. gelen de sagolsun gelmeyen de demek lazim sanirim
hayir kv kendisi büyüttürüp hepsini duvalara asmis. bizim de resimlerimizi fotograf stüdyosundan onlar gidip aldi biz balayindayken. bir tane bile resim almamis icinden yada ayriyeten yaptirip büyütmemis. torunun da resimleri cekilmis, onlari büyüttürmeyi bilmis ama. ben ondan üzülüyorum olaya.
bence snnle ilgili bi sorun yok eşinn dargın olmasından dolayı oluyo bunlar o yüzden kendini hiç üzme takma kafana bide aynı aptmndasınızya belki ayrı olsanz çok fazla görmycğn için takmazsın bukadar. bide bence onlar sizin fotonuzu en baş köşeye assınlar başka biri olsa eşine senn kendi annen babanken gitmyn bende gtmycem der veya eşin dargın ama seni gönderyor yani senide kıstlamyr asıl sizin fotoları assın onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?