kv nin asıl derdi..

eşinizi takdir ettim
güzelce cevap vermiş
istediklerini yapmayarak cevap verebilirsiniz
bunun dışında hazırlanayım şöyle deyim olayına gerek yok bence
ama yüzünüze dümdük derse de
ben hamileyim kendi işimi yapamıyorum şuan düşkün olan benim keşke bana yardım edenim olsa deyin duymamazlıktan gelin ya da bunu o sana birşey demeden de
senin iş beklediğini öğrensin daha konuşamaz

Gitme derken temizlik mayetinde yani sen söyle der kendi söylemez
bi keresinde yemek yendi 2 tane kızkardeşi varken işten gittim masayı hazırladım
yedik kaldırdım bulaşığa girdim hepsi içerde oturdular eşim geldi bende durlayım
dedi kardeşleri gördü anne koş abim napıyo güldüler falan ertesi gün kv beni
aradı kavga etmek için neymiş bekarken hiç yapmamış orda ben yalnız kaldım diye
eşimin başının etini yiyormuşum oyüzden yapamk zorunda kalmış çocuk falan diye
yani senin eşin gibi yapsa benimle orda kavga eder çok da bağırır eşimin yanında bişey diyemez
sonradan bana der bu yüzden eşim görmüyodu gerçek yüzünü sonradan öğrendi hep şimdi ben istersem giderim
istemezsem gitmem araya mesafe koydum öyle istiyorlarr çünkü.
işte bi kere başladıgın zaman öyle millet oturuyo bütün iş gelinlere kalıo.. bnm eşimde bana yardım eder bende kaynanamdan bunun lafını yedim bn becerikliydm tabi bizde yapmıyodu gerke kalmıyodu fln dedi bana:deli:

işte bi kere başladıgın zaman öyle millet oturuyo bütün iş gelinlere kalıo.. bnm eşimde bana yardım eder bende kaynanamdan bunun lafını yedim bn becerikliydm tabi bizde yapmıyodu gerke kalmıyodu fln dedi bana:deli:

Maşallah çenesi de bitmez bunların ya bir de hasta yaşlı diye üzülürüz de iş yaparız böylelerine. Eşin zaten gereken cevabı vermiş onlar düşünsün şimdi :) bence hiç muhatap olma eşine devret birşey derlerse de , artık ben öyle yapıyorum gitmek istemiyorum demiyorum eşim diyor gelemeyiz dinleniyoruz evde vs diye ;) çatlıyorlardır eminim ama eee herşey sırayla. Doğumdan sonra normal haline dönünce bile çağırırlarsa gitme beni düşünmeyeni ben de düşünmem hiç de vicdan yapma yani.

Maşallah çenesi de bitmez bunların ya bir de hasta yaşlı diye üzülürüz de iş yaparız böylelerine. Eşin zaten gereken cevabı vermiş onlar düşünsün şimdi :) bence hiç muhatap olma eşine devret birşey derlerse de , artık ben öyle yapıyorum gitmek istemiyorum demiyorum eşim diyor gelemeyiz dinleniyoruz evde vs diye :KK66: çatlıyorlardır eminim ama eee herşey sırayla. Doğumdan sonra normal haline dönünce bile çağırırlarsa gitme beni düşünmeyeni ben de düşünmem hiç de vicdan yapma yani.
eşimde artık öyle. bana gidelim vs demiyo hiç ama onlar yine benden biliyo tabi. ben eşime eş olarak geldim kimseye hizmetci olarak gelmedim kusura bakmasınlar

Maşallah eşinize bu zamanda cidden bu çok zor.
Ezdirmemesi hakkınızı savunması :)

bu kayinvaliler ogullarinin karisini neden hizmetçi yerine koyuyorlar ne bicim bir zihniyet sakin elinizi biseye surmeyin ustelik hamilesiniz

eşimde artık öyle. bana gidelim vs demiyo hiç ama onlar yine benden biliyo tabi. ben eşime eş olarak geldim kimseye hizmetci olarak gelmedim kusura bakmasınlar

Onların benden bilmesi bile umrumda değil hatta bana yaptıklarından sonra eşimin gelmicez demesi bile beni o kadar mutlu ediyor ki oh canıma değsin :)

bu kayinvaliler ogullarinin karisini neden hizmetçi yerine koyuyorlar ne bicim bir zihniyet sakin elinizi biseye surmeyin ustelik hamilesiniz
kv hiç kızı olmayan biri 3 oğlu var ve simdiye kadr bütün işleri ogullarına vs baskalarına yaptırmış simdi eline taze kan geçmiş niye kullnmaya calışmasın :))

sen beceriksiz olduğun için yapıyo yani:):):)
bana diyemedi öyle birşey yeni evliydim ozamanlar ya
bende cevap vermedim hiç bişeyine şimdi olsa varya neler derim
anne bana laf yapıcağına kızlarına sor abin sizin yüzünüzden yengene
yardım etti normalde yapan değil evet o güne özel yaptı diye. bana konuşana
kadar kızlarına biri iş yaparken yardım etmeyi öğretseydin falan diye :):):):)
ben işten gidiyordum kızlar evde yan gelip yatıyolardı yaşları 20-22):):)
kimseyle muhatap olmaktansa kavga etmektense gitmemeye başladım daha iyi
aklınca bana iyilik yapıyordu akşamları yemeğe çağırarak....

bnmki aldıgımda böyleydi :KK53: valla genelde annesine babasına ezdirmez beni ama beni de onlar hakkında konusturmaz evde :KK51:

işte böyle olmak lazım ne annesine karısını ne de karısına
annesini ezdirmemesi lazım 2 sinin yerinin ayrı
olduğunu bilmesi lazım benim eşim savunma yapamadığı
için ağzıma geleni söylüyorum annesi hakkında sinir sahibi oldum onlar
yüzünden.yeni yeni anladı ama ne fayda en güzel günlerim kavga gürültüyle geçti annesi
ile..

sen beceriksiz olduğun için yapıyo yani:):):)
bana diyemedi öyle birşey yeni evliydim ozamanlar ya
bende cevap vermedim hiç bişeyine şimdi olsa varya neler derim
anne bana laf yapıcağına kızlarına sor abin sizin yüzünüzden yengene
yardım etti normalde yapan değil evet o güne özel yaptı diye. bana konuşana
kadar kızlarına biri iş yaparken yardım etmeyi öğretseydin falan diye :):):):)
ben işten gidiyordum kızlar evde yan gelip yatıyolardı yaşları 20-22):):)
kimseyle muhatap olmaktansa kavga etmektense gitmemeye başladım daha iyi
aklınca bana iyilik yapıyordu akşamları yemeğe çağırarak....
bizde ilklerdfe hemen her akşam yemege gittik dediğin gibi sözde iyilik hazır yemege gidiyodk ama daha cok yruluyodm yemege yardm sofra kur sonra herkese cay servisi fln..

bizde ilklerdfe hemen her akşam yemege gittik dediğin gibi sözde iyilik hazır yemege gidiyodk ama daha cok yruluyodm yemege yardm sofra kur sonra herkese cay servisi fln..

tabi herkese diyor kızının kv sine özellikle kaç sene baktım diye
zaten yemek yapıyor 4 kişiler evde biraz fazla yapıyor eyvallah sağolsun hiç nankörlük yapmadım
gitme tercihi hiç benim değildi ayrıca gidiyordum yemek hazır ama salatayı yap masayı hazırla
ye kaldır bulaşık yıka hemen çay iç eve gitmem 10 bide çocuğum küçüktü onla ilgilenmeden
direk uykuya bana yemek yapmak hiç zor gelmedi dedim ben gitmiycem evde yiyelim
yanlış anlıyodu gitmeyince de sonra neyse çözdük gitmedik çünkü evde olunca yemek yerim hemen alalacele
bulaşığa girme zorunluluğum yok çocuğuma ilgilenip uyutunca mutfağımı toplar yatarım en güzeliymiş
kafam rahat birde 2 kişiye yapmak ve bulaşığı var birde 6 kişiye kızlarda yardım etmezdi kaynanama demedim hiç
yada düşünmedim diyelim masayı hazırla salatayı da yap ama 2 kız ne işe yarıyor evdeler yani.

tabi herkese diyor kızının kv sine özellikle kaç sene baktım diye
zaten yemek yapıyor 4 kişiler evde biraz fazla yapıyor eyvallah sağolsun hiç nankörlük yapmadım
gitme tercihi hiç benim değildi ayrıca gidiyordum yemek hazır ama salatayı yap masayı hazırla
ye kaldır bulaşık yıka hemen çay iç eve gitmem 10 bide çocuğum küçüktü onla ilgilenmeden
direk uykuya bana yemek yapmak hiç zor gelmedi dedim ben gitmiycem evde yiyelim
yanlış anlıyodu gitmeyince de sonra neyse çözdük gitmedik çünkü evde olunca yemek yerim hemen alalacele
bulaşığa girme zorunluluğum yok çocuğuma ilgilenip uyutunca mutfağımı toplar yatarım en güzeliymiş
kafam rahat birde 2 kişiye yapmak ve bulaşığı var birde 6 kişiye kızlarda yardım etmezdi kaynanama demedim hiç
yada düşünmedim diyelim masayı hazırla salatayı da yap ama 2 kız ne işe yarıyor evdeler yani.
bende karısıyım bu duruma herkes kendi evinde yesin he iki tarafta memnunsa tm ama zorla illa gidiliccek denmesi hoş değil insan evinde vakit geçirmek istiyo kaldı ki sadece eşin aileside yok kendi ailende var bi günde onlara gitsen sana ne kaldı koca haftadan

bende karısıyım bu duruma herkes kendi evinde yesin he iki tarafta memnunsa tm ama zorla illa gidiliccek denmesi hoş değil insan evinde vakit geçirmek istiyo kaldı ki sadece eşin aileside yok kendi ailende var bi günde onlara gitsen sana ne kaldı koca haftadan

ailem maalesef yakın değil memleketteler
ben evlendikten sonra oraya yerleştiler ilk
evlendiğim zamanda uzak gelmiştim zaten herzaman
gitme şansım olmadı sonralardan anladım bana eziyet olduğunu
ilklerde ailem yok burda ne güzel aile yemeği diye hoşuma gidiyordu ama
baktım daha çok yoruluyorum kendi mutfağımda yemek yapmadım evlilik nerde
dedim onda da hep yanlış anladılar noldu gene gelmek istemiyorsun falan demeler
şimdi kafam rahat valla yorulsam da şimdi ev işi yemek çamaşır çocuk falan
ama kendim istediğim gibi yapıyorum.

bnmki aldıgımda böyleydi :KK53: valla genelde annesine babasına ezdirmez beni ama beni de onlar hakkında konusturmaz evde :KK51:
bence konuşmayın zaten boşverin :D
helal olsun enişteye valla :D

bu arada haftaya sakın arabanızı vermeyin sinir oldum.. eşinizden başka çocukları yok mu hem
kv hiçbişey demeyin şimdilik.. çok biliyor o
Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X