kv nin asıl derdi..

Bencede eşin gereken cevabı vermiş. Bunların seni hizmetçi gibi gördüğü belli. Hamilesin seni düşünüp yardımcı olacağına kendi evinin temizliğini düşünecek kadar bencil kvden. Sen hiç muhattap olma eşin savunsun hakkını. Hiç streste yapma ağrıların için doktora danış büyük ihtimal magnezyum eksikliği felandır. İlaç verir canım. Bendede olmuştu o ağrılar. Bolca su iç:emir_bebek::KK200:
hizmetci kaptinnn :D valla takmıyorm kuzumda biri gelir yüzüme gel bize iş yap derse diye bekliyrm cidden bi oaly cıakrtır bi daha da görüşmem gbi geliyo inşallah kndimi tutablllirim

Sana mı çalışıyormuş?
Ay yüzsüzlük resmen ya. Bana ne çalışırsa çalışsın. İsterse çalışmasın. Sülük gibi geline yapışmaya çalışan erkek ailesinden nefret ediyorum resmen.
bana calışmadıkları kesin dah hiç bieşylerini görmedik :KK48:

ikimizde calışıyoruz tm onun işi daha agır ama sezonlk yani surda calışacagı 4 ay fln sonra bütün kış evde.
korkarm bayram temizliğine vs de cagırmaya kalkıcak
Sancım var diye inleyin, gerekirse her gün doktora gidin. Ve böyle bir zorunluluğunuz olmadığını belirtin. Benim kv evimi temizle dese kıyamet kopar, bunun için mi evlendik?? Çok sessizsin canım, bebeğine, sana yazık. Bir de çalışıyormuşsun. Ev hanımı bile olsan, evinin keyfini sür, kimsenin pisliğini temizleme. Elini verirsin kolunu kaptırırsın.

daha 6 aylık evliyiz :)) bende farkettm onu yaptıkca hep daha fazlasını daha güzelini istiyolar bende pek içli dıslı değilim ve sürekli bi sen bizi kabullenemdn lafları dönüyo kv kp de

Zamanla oturur zaten herşey merak etmeyin, onlar da mecbur kabullenmek zorunda kalır, saygınızı bozmayın ama dediklerini de duymayın. Hamileliğin tadını çıkarın siz ve üç kişi olmadan gezin tozun eşinizle, kimseyi takmayın :)

hizmetci kaptinnn :KK70: valla takmıyorm kuzumda biri gelir yüzüme gel bize iş yap derse diye bekliyrm cidden bi oaly cıakrtır bi daha da görüşmem gbi geliyo inşallah kndimi tutablllirim
Yüzüne derlerse cevabını ver tabi. Madem çalışıyormuş temizlikçi çağırsın evine hayret bişey.

sağolsun :) ailesinin huyunu bildiği için bana gerek kalmadan savunur beni ama işte bu seferde sanki kv bana daha cok yükseliyo oğluyla arasını acıyorum diye
hiç yükselme arasi açilsa açilsin iş sana düşmez canim:)
boşver eşin arkanda..ona büyük alkış.

Sancım var diye inleyin, gerekirse her gün doktora gidin. Ve böyle bir zorunluluğunuz olmadığını belirtin. Benim kv evimi temizle dese kıyamet kopar, bunun için mi evlendik?? Çok sessizsin canım, bebeğine, sana yazık. Bir de çalışıyormuşsun. Ev hanımı bile olsan, evinin keyfini sür, kimsenin pisliğini temizleme. Elini verirsin kolunu kaptırırsın.
ya evet işte bi ekrelk bişey olduguna inansam hadi derim basımın gözümün sadakası olsn ama devamı da gelir bunun ki simdi bu halimle bunu isteyen ilerde neler ister

Zamanla oturur zaten herşey merak etmeyin, onlar da mecbur kabullenmek zorunda kalır, saygınızı bozmayın ama dediklerini de duymayın. Hamileliğin tadını çıkarın siz ve üç kişi olmadan gezin tozun eşinizle, kimseyi takmayın :)
ben zaten duymuyorm yani onlar öyle düşünüyo cünkü eşim normalde hiç laf tasımaz baskalarına vs ama bnm haberimin olması gerketiği seyleri söylüyo bana :))

hizmetci kaptinnn :KK70: valla takmıyorm kuzumda biri gelir yüzüme gel bize iş yap derse diye bekliyrm cidden bi oaly cıakrtır bi daha da görüşmem gbi geliyo inşallah kndimi tutablllirim
Olay çıkarmana gerek yok canım, ben de çalışıyorum üstelik hamileyim ve kendi evimi bile yarımyamalak temizleyebiliyorum dersin, hanım efendi çizgini bozma kız :KK70: bak ben hamile değilim ama haftada bir, bilemedin iki kez ancak süpürebiliyorum evi çalıştığım için, eş gelir yemek bekler, çamaşır bulaşık ooo saymakla bitmez işler. Eşin senin hakkını savunmuş helal olsun. Sen kötü olma sesini yükseltip, boşver.

eşim gitme konusunda gitmeyelim demez ama gdince de iş yaptırmaz mesela ebnden salta isterler eşim ben yaparm der su isterler o kalkar getirir bana orda iş yaptırmamaya calışıyo ama bnm evime geldiklernde asla bardagı ordan alıp öteye koydrmam ben yaparm misafirdir çünkü onlardan da bu tavrı bekliyorm ama onlar iyice evin hizmetcisi moduna girmemi bekliyolar

Gitme derken temizlik mayetinde yani sen söyle der kendi söylemez
bi keresinde yemek yendi 2 tane kızkardeşi varken işten gittim masayı hazırladım
yedik kaldırdım bulaşığa girdim hepsi içerde oturdular eşim geldi bende durlayım
dedi kardeşleri gördü anne koş abim napıyo güldüler falan ertesi gün kv beni
aradı kavga etmek için neymiş bekarken hiç yapmamış orda ben yalnız kaldım diye
eşimin başının etini yiyormuşum oyüzden yapamk zorunda kalmış çocuk falan diye
yani senin eşin gibi yapsa benimle orda kavga eder çok da bağırır eşimin yanında bişey diyemez
sonradan bana der bu yüzden eşim görmüyodu gerçek yüzünü sonradan öğrendi hep şimdi ben istersem giderim
istemezsem gitmem araya mesafe koydum öyle istiyorlarr çünkü.

bende çalışıyorum 3 yaşında çocuğum var sadece pazarım var kendi evimi temizliyorum
her gitmeme der kolum ağrıyo ölüyorum hep hasta laf atıyor yani 1 kere gitsem hep ister biliyorum
o yüzden yüz vermeye gerek yok hasta olur yaşlı olur neyse hastaysan temzlikçi tut ince temzlkte ben bile
tutuyorum ama yok ben yapıyorum kendi işimi diyor herşeye para veriyor ona vericeği paraya acıyor
banane bende kendime acıyorum.kızlarına kıyıp yaptıramazken ben niye yapıcam çalışıyorum
yorgun oluyorum bende.hamileyken bile 1 kere sorduklarını duymadım birşeye ihtiyacın varmı diye.

Sizin birşey yapmanıza gerek yok ki. Eşiniz zaten cevaplarını vermiş. Siz de birşeyler söyleyip yüz göz olmayın bence

bu k
kızlar günaydın ve mutlu haftalar diliyorum:KK200:

güzel ve hareketli geçen hafta sonunun son saatleri sinirlerimi bozan iki olayı size anlaltmak istiyorum.

kv ve kp le bi araba konumuz vardı sürekli arabayı istiyodular bizde yavas yavas vermemeye başlamıştık.
dün eşimle balık tutmaya gittik(bu mevsimde balık olmazmış eli boş döndük :) )
dönüşte kp aradı eşimde gitti

şimdi;
1. sorun: kp eşime bugün nerdeydiniz araba yoktu kapının önünde demiş eşimde gezdik baba hani bugün tatil ya demiş. kp de haftaya da bize verin arabayı ayda 1 tatilim var ben gezeyim demiş eşimde planımız var fln demiş geçiştirmş ama kp peşini bırakmıcak gibi eşimde ne desek te vermesek fln dedi çünkü ben cok kızdm haftaya şehir dısına cıkma planımız vardı arkadaslarımızla

2.sorun: ben 3.5 aylık hamileyim ve neden bilmiyorum yoruldugum zaman kalcam ve sağ bacagım cok felaket agrıyo 1 2 saat yatmak zorunda kalıyorm bu yüzden evde temizlik yapamıyorum haftada 1 saplı süpürgelerle süpürüyorum evi normal süpürge cok yoruyo diye.

kv eşime beni sormş neden gelmiyo, kac zamandır evi süpürmüyorm insan gelir bi süpürge tutar eve demiş.
eşimde kendin niye yapmıyosun demiş, kv calışıyorum demiş.
eşimde calışma o zman demiş. kaptinn evde yatıyo mu o kızda calışıyo kendi evini temizleyemiyo bide sana mı gelcek demiş.
bende bu durumda benden bi beklentileri mi var diye düşünmeye başladım.
önceden sürekli yemege cagırırdılar sofra kur kaldır işini bana yıkardı kv ama demek ki daha fazlasını istiyolar ve ben kesinlikle yapmak istemiyorum bunu da güzel bi sekilde karsı tarafa anlatmak istiyorum

ve fikirlerinize ihiyacım var :KK16:
bu kp kv. ler neden her halta karisir ki anlamiyorum. benim de basimin belalari var. ve esimin cebindeki paraya karisiyor hele birde erkek olucak kaynanamdan cok o dirdir ediyo kari gibi herseye

güzel ve hareketli geçen hafta sonunun son saatleri sinirlerimi bozan iki olayı size anlaltmak istiyorum.

kv ve kp le bi araba konumuz vardı sürekli arabayı istiyodular bizde yavas yavas vermemeye başlamıştık.

şimdi;
1. sorun: kp eşime bugün nerdeydiniz araba yoktu kapının önünde demiş eşimde gezdik baba hani bugün tatil ya demiş. kp de haftaya da bize verin arabayı ayda 1 tatilim var ben gezeyim demiş eşimde planımız var fln demiş geçiştirmş ama kp peşini bırakmıcak gibi eşimde ne desek te vermesek fln dedi çünkü ben cok kızdm haftaya şehir dısına cıkma planımız vardı arkadaslarımızla

2.sorun: ben 3.5 aylık hamileyim ve neden bilmiyorum yoruldugum zaman kalcam ve sağ bacagım cok felaket agrıyo 1 2 saat yatmak zorunda kalıyorm bu yüzden evde temizlik yapamıyorum haftada 1 saplı süpürgelerle süpürüyorum evi normal süpürge cok yoruyo diye.

kv eşime beni sormş neden gelmiyo, kac zamandır evi süpürmüyorm insan gelir bi süpürge tutar eve demiş.
eşimde calışma o zman demiş. kaptinn evde yatıyo mu o kızda calışıyo kendi evini temizleyemiyo bide sana mı gelcek demiş.
önceden sürekli yemege cagırırdılar sofra kur kaldır işini bana yıkardı kv ama demek ki daha fazlasını istiyolar ve ben kesinlikle yapmak istemiyorum bunu da güzel bi sekilde karsı tarafa anlatmak istiyorum

Allahtan eşin aklı başında biri diyorum başka da birşey demiyorum. Millet ne akıllı be pes:KK57:

Esine helal olsun

3.5 aylik hamile kadindan is bekleyen kv her lafi hakeder..esin cevabini vermis.

Araba konusunda da haklisiniz.
Isiniz varsa vermeyin

Olay çıkarmana gerek yok canım, ben de çalışıyorum üstelik hamileyim ve kendi evimi bile yarımyamalak temizleyebiliyorum dersin, hanım efendi çizgini bozma kız :KK70: bak ben hamile değilim ama haftada bir, bilemedin iki kez ancak süpürebiliyorum evi çalıştığım için, eş gelir yemek bekler, çamaşır bulaşık ooo saymakla bitmez işler. Eşin senin hakkını savunmuş helal olsun. Sen kötü olma sesini yükseltip, boşver.
çizgimden kaydırıcaklar sonun da ama bakalım şimdilik salon kadını edasıyla gezineym safa yatıp :D
yok yok calışınca evde iş fln yapılmıyo hamile degilknde bi hafta sonumuz var gezmeyelm mi diyoduk yine yapamıyodum

şimdi;

Bir şey anlatmaya çalışma. Eşin gereken cevabı vermiş. Fazlası kavga çıksın diye kasmak olur. Hamile halinle hiç bulaşma.

Back
X