kızlar günaydın ve mutlu haftalar diliyorum
güzel ve hareketli geçen hafta sonunun son saatleri sinirlerimi bozan iki olayı size anlaltmak istiyorum.
kv ve kp le bi araba konumuz vardı sürekli arabayı istiyodular bizde yavas yavas vermemeye başlamıştık.
dün eşimle balık tutmaya gittik(bu mevsimde balık olmazmış eli boş döndük :) )
dönüşte kp aradı eşimde gitti
şimdi;
1. sorun: kp eşime bugün nerdeydiniz araba yoktu kapının önünde demiş eşimde gezdik baba hani bugün tatil ya demiş. kp de haftaya da bize verin arabayı ayda 1 tatilim var ben gezeyim demiş eşimde planımız var fln demiş geçiştirmş ama kp peşini bırakmıcak gibi eşimde ne desek te vermesek fln dedi çünkü ben cok kızdm haftaya şehir dısına cıkma planımız vardı arkadaslarımızla
2.sorun: ben 3.5 aylık hamileyim ve neden bilmiyorum yoruldugum zaman kalcam ve sağ bacagım cok felaket agrıyo 1 2 saat yatmak zorunda kalıyorm bu yüzden evde temizlik yapamıyorum haftada 1 saplı süpürgelerle süpürüyorum evi normal süpürge cok yoruyo diye.
kv eşime beni sormş neden gelmiyo, kac zamandır evi süpürmüyorm insan gelir bi süpürge tutar eve demiş.
eşimde kendin niye yapmıyosun demiş, kv calışıyorum demiş.
eşimde calışma o zman demiş. kaptinn evde yatıyo mu o kızda calışıyo kendi evini temizleyemiyo bide sana mı gelcek demiş.
bende bu durumda benden bi beklentileri mi var diye düşünmeye başladım.
önceden sürekli yemege cagırırdılar sofra kur kaldır işini bana yıkardı kv ama demek ki daha fazlasını istiyolar ve ben kesinlikle yapmak istemiyorum bunu da güzel bi sekilde karsı tarafa anlatmak istiyorum
ve fikirlerinize ihiyacım var