Kadın çocuğunuza bakıyormuş böyle şeyleri dert edipte kadını kırmayın desin anne ne olacak ki.. Elbette zamanı gelince çocuk kim annesi kim babaannesi bilecekMerhaba arkadaslar
Çalıştığım için 11 aylık bebeğime kv bakıyor ve bebeğim anne demeyi öğrendi herkese anne diyor kv üstüne alınıyor ona dediğini sanıyor kendine anne dedirtmeye çalışıyor bi kaç kere laf soktum babane diyceksin oğlum falan dedim ama hiç oralı değil bunu yaşayan arkadaşlar nasıl çözdünüz?
Çocuğa anneanne demeyi öğretin. Babaannenin fotosunu gösterip bak anneanne diyin . Öğrenir hemen.Bebek her anneanne dediğinde sinir olsunMerhaba arkadaslar
Çalıştığım için 11 aylık bebeğime kv bakıyor ve bebeğim anne demeyi öğrendi herkese anne diyor kv üstüne alınıyor ona dediğini sanıyor kendine anne dedirtmeye çalışıyor bi kaç kere laf soktum babane diyceksin oğlum falan dedim ama hiç oralı değil bunu yaşayan arkadaşlar nasıl çözdünüz?
Ben öyle düşünmüyorumKadın çocuğunuza bakıyormuş böyle şeyleri dert edipte kadını kırmayın desin anne ne olacak ki.. Elbette zamanı gelince çocuk kim annesi kim babaannesi bilecek
Kız dur beni evhamlandırmaBilmiyorum da torununu emzirmeye çalışan, kendi memesini emziren kaynanalar var onlar aklima geldi.İnsallah onu yapmiyodur siz yokken bisverin anneyi babanneyi
Merhaba arkadaslar
Kadıncağızın suçu ne kv ya illa düşmanÇocuğa anneanne demeyi öğretin. Babaannenin fotosunu gösterip bak anneanne diyin . Öğrenir hemen.Bebek her anneanne dediğinde sinir olsun
Zayıf noktadan vuruyumKadıncağızın suçu ne kv ya illa düşman
Allah başka dert vermesin ne diyelim.. Kayınvalideya illaki kötüdür.. Kadın senin çocuğuna baksın karşılığı bu.. Vay be....Ben öyle düşünmüyorum
Adı üstünde kayınvalidem annem değil bebeğimin de babanesi annesi değil. Çocuğuma bakıyor diye evlatlık vermedim istemiyorsa bakmazAllah başka dert vermesin ne diyelim.. Kayınvalideya illaki kötüdür.. Kadın senin çocuğuna baksın karşılığı bu.. Vay be....
Çok teşekkür ederim bu yorum gerçekten bana çok iyi geldiKızıma babaannesi bakarken ona anne, dedesine baba diyordu. Eşimle banada isimlerimizle hitap ediyordu. Artık ben bakmaya başlayınca normale döndü. Ben hiç rahatsız olmadım çünkü benim çocuğumdu ve bunu hiç bir şey değiştiremezdi.
Hiç rahatsız olmayın bırakın kendini öyle avutsun. Siz bebeğinizin konuşmasının keyfini çıkarın.
Canın çok haklısın ama iyi niyetli değil kadın benim damarıma basmak için inadına yapıyor bunu çok iyi biliyorum savaşmaya gücüm de yok zaten bebeğimden ayrılmak çok zor geliyor bi yandan iznim bitti işe dönmek zorunda kaldım çok hassas olduğumu biliyor niyetininin iyi olduğunu bilsem sorun etmiycem burda en azından tecrübeli annelerden fikir almak istiyorumÇocuğa anneanne demeyi öğretin. Babaannenin fotosunu gösterip bak anneanne diyin . Öğrenir hemen.Bebek her anneanne dediğinde sinir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?