Kv nin bebeğimi annesi sanması

cimcime28

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
1.293
1.911
133
Merhaba arkadaslar
Çalıştığım için 11 aylık bebeğime kv bakıyor ve bebeğim anne demeyi öğrendi herkese anne diyor kv üstüne alınıyor ona dediğini sanıyor kendine anne dedirtmeye çalışıyor bi kaç kere laf soktum babane diyceksin oğlum falan dedim ama hiç oralı değil bunu yaşayan arkadaşlar nasıl çözdünüz?

Kadın çocuğunuza bakıyormuş böyle şeyleri dert edipte kadını kırmayın desin anne ne olacak ki.. Elbette zamanı gelince çocuk kim annesi kim babaannesi bilecek

Çocuğa anneanne demeyi öğretin. Babaannenin fotosunu gösterip bak anneanne diyin . Öğrenir hemen.Bebek her anneanne dediğinde sinir olsun

Bebeğine değil kayinvalidene soyle

Ya dedim daha önce. Bu konudan rahatsız olduğumu biliyor kadın damarıma basıyor

Allah başka dert vermesin ne diyelim.. Kayınvalideya illaki kötüdür.. Kadın senin çocuğuna baksın karşılığı bu.. Vay be....
Adı üstünde kayınvalidem annem değil bebeğimin de babanesi annesi değil. Çocuğuma bakıyor diye evlatlık vermedim istemiyorsa bakmaz

Kızıma babaannesi bakarken ona anne, dedesine baba diyordu. Eşimle banada isimlerimizle hitap ediyordu. Artık ben bakmaya başlayınca normale döndü. Ben hiç rahatsız olmadım çünkü benim çocuğumdu ve bunu hiç bir şey değiştiremezdi.
Hiç rahatsız olmayın bırakın kendini öyle avutsun. Siz bebeğinizin konuşmasının keyfini çıkarın.

Çok teşekkür ederim bu yorum gerçekten bana çok iyi geldi

Uzulmeyin,zamanla anliyor biraz buyuyyor anneyi ,neneyi ayiriyor ,yasina gore teyze yadaabla diyor ,zamanla ,
Kiakanliga kapilmayin cocuk onu daha cok gordugu icin annesi sanmiyor ,henuz akli ermiyor sadece

Çocuğa anneanne demeyi öğretin. Babaannenin fotosunu gösterip bak anneanne diyin . Öğrenir hemen.Bebek her anneanne dediğinde sinir olsun
Canın çok haklısın ama iyi niyetli değil kadın benim damarıma basmak için inadına yapıyor bunu çok iyi biliyorum savaşmaya gücüm de yok zaten bebeğimden ayrılmak çok zor geliyor bi yandan iznim bitti işe dönmek zorunda kaldım çok hassas olduğumu biliyor niyetininin iyi olduğunu bilsem sorun etmiycem burda en azından tecrübeli annelerden fikir almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…