Kv nin bebeğimi annesi sanması

Aynı benim kv de de öyleydi benden bahsederken gel babaannesi diyordu bana sinirim bozuldu bak yine. Bana nasıl aştın diye sorarsan Allah yardım etti de anneme gittim ben biraz da orda kaldım.

Aynı benim kv de de öyleydi benden bahsederken gel babaannesi diyordu bana sinirim bozuldu bak yine. Bana nasıl aştın diye sorarsan Allah yardım etti de anneme gittim ben biraz da orda kaldım.
Kreş yaşına gelir gelmez alıcam zaten çocuğu ya niyetinin iyi olduğunu bilsem sorun etmem zaten

Kreş yaşına gelir gelmez alıcam zaten çocuğu ya niyetinin iyi olduğunu bilsem sorun etmem zaten
Çocuk bi yerden sonra sadece babıldama dönemine girip baba diyecek herkese baba diyecek yani istediği kadar uğraşsın. Her çocuk baba demeyi daha çok sever.

Benim tanıdığım bir çocuk, hem dedesine hem de babasina baba diyor. Ali baba ayhan baba diye sesleniyor, biri dedesi biri babasi. Cocuk 8 9 yaşlarında. Bence acilen buna el koyun. Karşı çıkın. Amaaan zamanla unutur gibi onerileri dinlemeyin.

Nasıl yaaa bir insan torununun kendisine neden anne demesini ister ki?? Şaka gibi gerçekten.. Bence ona direk demelisin neden sana anne demesini istiyorsun ki sen onun babaannesisin diye.. Kızmadan ama manidar bir şekilde direk yüzüne söyle.. Rahatsız olduğunu anlar zaten bir de ne diyebilir sana onu merak ettim şuan..

Zaten sabrım taşmak üzere bi kere daha olursa fena uyarıcam çocuğun kafasını karıştırıyor

Bak bu da çok mantıklı bunu yapabilirim

Başlık beynimi yaktı neden kv bebeğinizi annesi zannediyor diye düşündüm
Çok yanlış bir hareket bu arada çocuğun gelişimi açısından da sorun o yüzden sizden başkasına anne dememesi için gerekirse daha sert tepkiler gösterin

Allah başka dert vermesin ne diyelim.. Kayınvalideya illaki kötüdür.. Kadın senin çocuğuna baksın karşılığı bu.. Vay be....
Konu sahibinin kendi annesi de yapsa eminim rahatsız olurdu. Hiç hoş bir durum değil çünkü. Çocuğuna bakıyor diye tolere edilecek hatalar elbette var ama bu tolere edilecek bir şey değil

Benim kv daha doğmamış bebeği kendi bebeği sanıyor. Hamile kaldım kalalı toplasan 3 5 kez ilk aylarda yanyana geldik. Şehir dışına gitti hamile halimi bile görmedi. Ama her konuşmada bebeğim nasıl, oğluşum nasıl diyor.. Ben bebeğime şunu yapıcam, oğluşuma bunu alıcam diyor. Eşime söylettim güzellikle senin torunun bizim oğlumuz dedi ama anlamıyor. Eğer doğum sonrası aynı şekilde devam ederse bozuşuruz. Tavrınızı koyun, bakıyor diye annesi olmuyor. Ne anlıyorlar böyle densizliklerden acaba..

Ya dedim daha önce. Bu konudan rahatsız olduğumu biliyor kadın damarıma basıyor

Çalışma o zaman otur bak çocuğuna Allah Allah ya
Ya da bakıcı tutun.
Bu insanlardan New Jersey de büyümüş , iki dil bilen , son derece profesyonel davranışlarla çocuk yetiştiren dadı performansı bekliyorsunuz benim kafam almıyor ya ...
Kendi çocuklarını büyümüş yetiştirmiş bi salın , düşün yakalarindan. Ne yapsalar dert , ne deseler ters hayret valla .

Yerinizde olsam kimseye haber vermeden sessiz sessiz dogururdum. Boyleleri gelir doğumu da zehir eder.

Üslubunuz çok itici ve çok bilinçsiz bir insansınız gerçekten size çok şey söylerdim şimdi ama durduk yere banlanmak istemiyorum

Benimde kızım bakıcısına anne dedi bebeklikten 3 yaşına kadar bakmıştı.Daha sonra işten çıktı ikinci bakıcısına abla dedi ve onu unuttu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…