Bebeğimi sevsin bağrına bassın bağ kursun torunu ama anne dedirtmek nedir yaama çok şaçma kim ne yaparsa yapsın senin kurduğun bagi kuramaz
Tepki gösterdiniz mi peki bu durumaBenimde kızım bakıcısına anne dedi bebeklikten 3 yaşına kadar bakmıştı.Daha sonra işten çıktı ikinci bakıcısına abla dedi ve onu unuttu .
İlk okuduğumda ağır manyak bir kayınvalidenin küçücük çocuğu kendi annesi sandığını düşündümBaslik yanlis olmus,anlam dusuklugu var
aha görümcede geldiÇalışma o zaman otur bak çocuğuna Allah Allah ya
Ya da bakıcı tutun.
Bu insanlardan New Jersey de büyümüş , iki dil bilen , son derece profesyonel davranışlarla çocuk yetiştiren dadı performansı bekliyorsunuz benim kafam almıyor ya ...
Kendi çocuklarını büyümüş yetiştirmiş bi salın , düşün yakalarindan. Ne yapsalar dert , ne deseler ters hayret valla .
Görümcem yok ama olsa kesin deşifre oldum derdimaha görümcede geldi
Yerinizde olsam kimseye haber vermeden sessiz sessiz dogururdum. Boyleleri gelir doğumu da zehir eder.
Üslubunuz çok itici ve çok bilinçsiz bir insansınız gerçekten size çok şey söylerdim şimdi ama durduk yere banlanmak istemiyorum
Merhaba arkadaslar
Çalıştığım için 11 aylık bebeğime kv bakıyor ve bebeğim anne demeyi öğrendi herkese anne diyor kv üstüne alınıyor ona dediğini sanıyor kendine anne dedirtmeye çalışıyor bi kaç kere laf soktum babane diyceksin oğlum falan dedim ama hiç oralı değil bunu yaşayan arkadaşlar nasıl çözdünüz?
Şikayet ettim sizi sanırım birazdan ban yersinizÇocuklar bazi dönemlerde böyle kafa karışıklıklari yaşıyor ve zamanla geçiyor . 15 yaşında olup babaannesine anne diyen bir çocuk görmedim ben .
Asıl siz madem çok buldumcuksunuz ve zerre kv den hoslanmiyorsunuz o zaman baktirmayacaksiniz bu kadar basit .
Diğer türlüsü iki yuzluluk oluyor çünkü işini gördürmek için katlanmak oluyor ..
Ayrica bilinçsiz ben miyim başlığı bir okuyun istersenizkv bebeğimi annesi sanıyor himmmm tmm ..
Eşime bu konudaki rahatsızlığımı henüz söylemedim kendim çözmeye çalıştım onu arada bırakmak istemedim ama son çare onunla konuşmak olacak sanırımEşin ne düşünüyor bu konuda?? Eşim beni çok destekler mesela ben eşimin olduğu ortamda konuşmuştum , çocuğun gelişimi için doğru olmadığını net bi dille anlatmıştım. Eşim de beni onaylayıp “ Anne ben senin oğlunum ben yetmiyor muyum” minvalinde biraz sitemkar biraz tatlı sert bi konuşma yapmıştı, bi daha tekrarlamadı. Eşiniz makul mu?? Önce onunla değerlendirin fikrini öğrenin
Şikayet ettim sizi sanırım birazdan ban yersiniz
İnsan elindekinin değerini bilmezmiş.. Yapacak bişey yok...Adı üstünde kayınvalidem annem değil bebeğimin de babanesi annesi değil. Çocuğuma bakıyor diye evlatlık vermedim istemiyorsa bakmaz
Çocuklar bazi dönemlerde böyle kafa karışıklıklari yaşıyor ve zamanla geçiyor . 15 yaşında olup babaannesine anne diyen bir çocuk görmedim ben .
Asıl siz madem çok buldumcuksunuz ve zerre kv den hoslanmiyorsunuz o zaman baktirmayacaksiniz bu kadar basit .
Diğer türlüsü iki yuzluluk oluyor çünkü işini gördürmek için katlanmak oluyor ..
Ayrica bilinçsiz ben miyim başlığı bir okuyun istersenizkv bebeğimi annesi sanıyor himmmm tmm ..
Eşime bu konudaki rahatsızlığımı henüz söylemedim kendim çözmeye çalıştım onu arada bırakmak istemedim ama son çare onunla konuşmak olacak sanırım
Ben 24 ve 22 yaşında iki kız gördüm ama maalesef diyen var15 yaşında olup babaannesine anne diyen bir çocuk görmedim ben .
Kendini bakmak için ısrar ediyor hanımefendi bakıcı için durumumuz müsait zaten ben babanesidir canıdır çok istiyor baksın dedim ama annesi sanmaya başladı çocuğu neden bu kadar anlayışsızız anne değilsiniz sanırım anlamıyorsunuz beniİnsan elindekinin değerini bilmezmiş.. Yapacak bişey yok...
Büyümemiş kaynana. Dusman basina vermesin allah. Inatci dedigim dedik laftan anlamaz... kocanizin tatli dil kullanmadan karsi cikmasi lazim. Net bir sekilde gelmeyeceksin anne demesi lazim. Milletin gönlünü edicez diye bebe hastalik mi kapsin allah korusun. Görüntülü arar gosterirsiniz. Insallah istedigin gibi olur. Lohusaligin burnundan gElmez.Zaten şehir dışına gitti hamileliğimin başından beri ufacık bi yardımı olmadı, şimdi doğuma bizim olduğumuz şehirdeki evine dönecekmiş gelme gerek yok zaten ziyaretçi kabul edilmiyor hastaneye dedim. Yok ben görmezsem çatlarım diyor. Evde ve hastanede kardeşim kalacak yanımda. Pandemiden dolayı kimseyi kabul etmiycem eve. Bebeği kimseye sevdirmek kucağa vermek yok diyorum ben severim diyor.Doğum sonrası muhtemelen papaz olucaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?