Kv nin bebeğimi annesi sanması

aha görümcede geldi

Yerinizde olsam kimseye haber vermeden sessiz sessiz dogururdum. Boyleleri gelir doğumu da zehir eder.

Zaten şehir dışına gitti hamileliğimin başından beri ufacık bi yardımı olmadı, şimdi doğuma bizim olduğumuz şehirdeki evine dönecekmiş gelme gerek yok zaten ziyaretçi kabul edilmiyor hastaneye dedim. Yok ben görmezsem çatlarım diyor. Evde ve hastanede kardeşim kalacak yanımda. Pandemiden dolayı kimseyi kabul etmiycem eve. Bebeği kimseye sevdirmek kucağa vermek yok diyorum ben severim diyor. Doğum sonrası muhtemelen papaz olucaz.

ya şimdi sende ne kadinsinmiş sin diyeceksiniz ama bende öyle sandım konu ya girdim de öyle babaannede gördüm
torununa kendi annesinin yada babasinin adını vermiş
minicik bebege ana diyordu anam diye seciyordu

Üslubunuz çok itici ve çok bilinçsiz bir insansınız gerçekten size çok şey söylerdim şimdi ama durduk yere banlanmak istemiyorum

Çocuklar bazi dönemlerde böyle kafa karışıklıklari yaşıyor ve zamanla geçiyor . 15 yaşında olup babaannesine anne diyen bir çocuk görmedim ben .
Asıl siz madem çok buldumcuksunuz ve zerre kv den hoslanmiyorsunuz o zaman baktirmayacaksiniz bu kadar basit .
Diğer türlüsü iki yuzluluk oluyor çünkü işini gördürmek için katlanmak oluyor ..
Ayrica bilinçsiz ben miyim başlığı bir okuyun isterseniz kv bebeğimi annesi sanıyor himmmm tmm ..

Eşin ne düşünüyor bu konuda?? Eşim beni çok destekler mesela ben eşimin olduğu ortamda konuşmuştum , çocuğun gelişimi için doğru olmadığını net bi dille anlatmıştım. Eşim de beni onaylayıp “ Anne ben senin oğlunum ben yetmiyor muyum” minvalinde biraz sitemkar biraz tatlı sert bi konuşma yapmıştı, bi daha tekrarlamadı. Eşiniz makul mu?? Önce onunla değerlendirin fikrini öğrenin

Şikayet ettim sizi sanırım birazdan ban yersiniz

Eşime bu konudaki rahatsızlığımı henüz söylemedim kendim çözmeye çalıştım onu arada bırakmak istemedim ama son çare onunla konuşmak olacak sanırım

Mune

Eşime bu konudaki rahatsızlığımı henüz söylemedim kendim çözmeye çalıştım onu arada bırakmak istemedim ama son çare onunla konuşmak olacak sanırım

Burda önemli olan çocuğun ruh sağlığı ama eşinizi de ilgilendiriyor, kayınvalide gelin arası sıradan bi çekişme değil ki.

Benimkide babannesine anneannesine anne diyodu gorumcelerimden duydugu icinde bana biranne yenge diyodu beni beni annesini yenge diye cagiriyodu ben senin annenim dedikce yenge dedi sonra saldim sonucta ben calisiyodum onlar bakiyodu azcik mutlu olsalar ne olacak simdi oglum koca adam oldu anne diye pesimde bakinca ne olmus ??? Hic bisey ne onlari lafimla mutsuz ettim nede cocugum annesini unuttu.

İnsan elindekinin değerini bilmezmiş.. Yapacak bişey yok...
Kendini bakmak için ısrar ediyor hanımefendi bakıcı için durumumuz müsait zaten ben babanesidir canıdır çok istiyor baksın dedim ama annesi sanmaya başladı çocuğu neden bu kadar anlayışsızız anne değilsiniz sanırım anlamıyorsunuz beni

Büyümemiş kaynana. Dusman basina vermesin allah. Inatci dedigim dedik laftan anlamaz... kocanizin tatli dil kullanmadan karsi cikmasi lazim. Net bir sekilde gelmeyeceksin anne demesi lazim. Milletin gönlünü edicez diye bebe hastalik mi kapsin allah korusun. Görüntülü arar gosterirsiniz. Insallah istedigin gibi olur. Lohusaligin burnundan gElmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…