Benim çocuklarımı kayınvalide emzirdi diye kendini savunuyorsa, zaten içinden geçen belli.
Çok heveslendiysen oğlunu emzirmeye devam et deyin bir daha ki sefere, utanır belki. Töbe töbe ya...
Bunu benim kv dede yaptı benim bebeğim henüz olmadı eşimin kardeşlerinin bebeklerine yaptı bana seninkine de denicemm dedi. Midem bulandı anlamsız ve çok saçma buldum bu durumu neden bunu yaptığına hala anlam veremiyorum şimdi sizinkinin de böyle yaptığını görünce şaşırdım amaç ne ki...Merhaba arkadaşlar 1 yaşında bir bebeğim var emziriyorum. Kv ile yakın oturuyoruz sürekli dip dibeyiz. Ve bundan iki hafta önce göğsünün üst tarafını açarak ciciş ciciş diye oğluma gösterıyordu , gördüğümde yapma öyle anne alışmasın dedim. Bugün aksam bebegımı yanında emziriyordum oturuyorduk birlikte , bebeğim emerken göğüslerini bir anda açtı kaşır gibi yaptı. Kapat anne çocuk görmesin dedim kapattı. Sonrasında rahatsız oldum ikidir göğsünü göstermeye calısmasından gittim kv ile konuştum neden ıkıdır bebeğin yanında göğsünü açtığını rahatsız olduğumu bebeğimin onun göğsünü görürse ondan meme isteyebılecegını oyle alısmasını ıstemedıgımı. Yanında bır daha o hareketı yapmasını ıstemedıgımı soyledım. Cevap ise sen yanlıs anlamıssın kızım ilkinde ben göğsümü göstermedim t shırtmı gosterdım ciciş diye ikincisinde de göğsüm kaşındı ben oyle bır sey yaparmıyım falan dıye savundu kendını ve ekledı benım cocuklarımı kv emzırdı bılmem bırılerı emzırdı dıe. Ben bılmem anne ben istemıyorum oğlumın kumseden meme istemesını dedim yanlıs anlama ama rahatsız oldum diyerek kalktım. Ama genede konusmak benı kesmedı. Butun guvenım gıttı. Bebegımı yanına tek bırakamıyorum meme verır dıye korkuma. Şimdi gercekten meme vermeyecek daha olsa 60 yasında kadın dogrumu cocugumun yanında meme gostermesı hosmu. Siz olsanız bundan sonra nasıl davranırdınız ?
O yaşlar daki kadinlarda var malesef böyle hareketlerMerhaba arkadaşlar 1 yaşında bir bebeğim var emziriyorum. Kv ile yakın oturuyoruz sürekli dip dibeyiz. Ve bundan iki hafta önce göğsünün üst tarafını açarak ciciş ciciş diye oğluma gösterıyordu , gördüğümde yapma öyle anne alışmasın dedim. Bugün aksam bebegımı yanında emziriyordum oturuyorduk birlikte , bebeğim emerken göğüslerini bir anda açtı kaşır gibi yaptı. Kapat anne çocuk görmesin dedim kapattı. Sonrasında rahatsız oldum ikidir göğsünü göstermeye calısmasından gittim kv ile konuştum neden ıkıdır bebeğin yanında göğsünü açtığını rahatsız olduğumu bebeğimin onun göğsünü görürse ondan meme isteyebılecegını oyle alısmasını ıstemedıgımı. Yanında bır daha o hareketı yapmasını ıstemedıgımı soyledım. Cevap ise sen yanlıs anlamıssın kızım ilkinde ben göğsümü göstermedim t shırtmı gosterdım ciciş diye ikincisinde de göğsüm kaşındı ben oyle bır sey yaparmıyım falan dıye savundu kendını ve ekledı benım cocuklarımı kv emzırdı bılmem bırılerı emzırdı dıe. Ben bılmem anne ben istemıyorum oğlumın kumseden meme istemesını dedim yanlıs anlama ama rahatsız oldum diyerek kalktım. Ama genede konusmak benı kesmedı. Butun guvenım gıttı. Bebegımı yanına tek bırakamıyorum meme verır dıye korkuma. Şimdi gercekten meme vermeyecek daha olsa 60 yasında kadın dogrumu cocugumun yanında meme gostermesı hosmu. Siz olsanız bundan sonra nasıl davranırdınız ?
Ay siz ne yaptiniz merak ettim ben olsam dayanamazdım ne yapiosun sen die kesin çıkışırdım. Gelin belki bisey diyemio diip daha da yuklenirdim bozardim ortamda
Yaşamıştım gözümle görmüştüm oyüzden şaşırmadım ama midem kalktı yaniii. Resmen annesinin kucağından aldı, açtı emzirdi...Gelinide napsın bizim yanımızda ağzı açık baka kaldı.manyak bu kaynanalar(bazıları)
Ay siz ne yaptiniz merak ettim ben olsam dayanamazdım ne yapiosun sen die kesin çıkışırdım. Gelin belki bisey diyemio diip daha da yuklenirdim bozardim ortamda
Şöyle bir şey de olabilir. Belki sizin göğüsleriniz küçük, kendi göğüsleri büyükse belki size hava atmak için de böyle bir şey yapmak istemiştir.Merhaba arkadaşlar 1 yaşında bir bebeğim var emziriyorum. Kv ile yakın oturuyoruz sürekli dip dibeyiz. Ve bundan iki hafta önce göğsünün üst tarafını açarak ciciş ciciş diye oğluma gösterıyordu , gördüğümde yapma öyle anne alışmasın dedim. Bugün aksam bebegımı yanında emziriyordum oturuyorduk birlikte , bebeğim emerken göğüslerini bir anda açtı kaşır gibi yaptı. Kapat anne çocuk görmesin dedim kapattı. Sonrasında rahatsız oldum ikidir göğsünü göstermeye calısmasından gittim kv ile konuştum neden ıkıdır bebeğin yanında göğsünü açtığını rahatsız olduğumu bebeğimin onun göğsünü görürse ondan meme isteyebılecegını oyle alısmasını ıstemedıgımı. Yanında bır daha o hareketı yapmasını ıstemedıgımı soyledım. Cevap ise sen yanlıs anlamıssın kızım ilkinde ben göğsümü göstermedim t shırtmı gosterdım ciciş diye ikincisinde de göğsüm kaşındı ben oyle bır sey yaparmıyım falan dıye savundu kendını ve ekledı benım cocuklarımı kv emzırdı bılmem bırılerı emzırdı dıe. Ben bılmem anne ben istemıyorum oğlumın kumseden meme istemesını dedim yanlıs anlama ama rahatsız oldum diyerek kalktım. Ama genede konusmak benı kesmedı. Butun guvenım gıttı. Bebegımı yanına tek bırakamıyorum meme verır dıye korkuma. Şimdi gercekten meme vermeyecek daha olsa 60 yasında kadın dogrumu cocugumun yanında meme gostermesı hosmu. Siz olsanız bundan sonra nasıl davranırdınız ?
Hadi yaBenden önce annem tepki vermişti zaten, olay olalı 8 sene oldu ve kaynana yüzünden evlilikleri o sene bitti çocugada kaynana bakıyo. Kız arkasına bile bakmadan kaçtı galiba.Olan çocuga oldu...
Hadi yakaynana amacina ulaşmış desene
Böyle birden çok benzer konu okudum burada. Kayınvalidenin torununu emzirme isteği olarak. Araştırılması lazım altında bilinçdışı şeyler olabilir gibime geldi. Tez konum olarak düşünsem mi ne yapsam ehehe.
hic kiz anneleri de yapiyor mu bunu onu da arastir,
cok enteresan gercekten.
Data bulmak zor olabilir ya yoksa araştırmak isterim de... Yani hangi kayınvalide bunu kabul edip benimle görüşmek, testler uygulatmak ister mesela? Ama mantıken bir çıkarım yapacak olursam muhtemelen oğluna bağımlı bir ilişki stili geliştirmiş annenin gelini rakip olarak görmesinden kaynaklanıyor olabilir. Yani bir zamanlar oğlu için kendisi biricikti, en sevilen, değer gören oydu. "Anne" rolü kendisinindi yani. Şu anda biricikliğini tehlikeye atan anne rolünde başka bir kadın var ve biricikliğini tehdit eden bu kadını elimine etmek için "anne" rolünü elinden almak istiyor bilinçdışında. Tek anne olmaya geri dönmek istiyor yani. Psikanalitik yaklaştım biraz. Yanılıyor da olabilirim elbette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?