- 22 Mart 2016
- 683
- 653
- 18
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Keşke altın işini en baştan konuşsaydınız alışverişe cıkarkende ne alcagınız belli olurdu kadın bir büyük olarak yapıcı olması lazım dı terbiyesiz bi kadın bence ayrılmak en iyisi bence sonra daha kötü olur ay ne sevişmesi 11kürtaj mı ohaaa diyorum kafası normal değil o zmnCanim diger konularima bak:)
Kocasiyla sevisip opusup bilmem ne yaptiklarini anlatmisti ilk gittigimizde onlara.
Simdi de 11_ kurtaj oldugunu soyledi yine. Zaten akli yerinde degil yani. Zaten sapkinin teki. Yollarda mi bagirmayacak!?
Bir annenin yapıcı olması lazım sokaklarda bagırmak ne demek ya evinde misafirler uzak şehirden gelmişler ya bu kadar kavga eden kadın evine gelen misafire böyle davranışmaz ya cok ayıpDemekki konuşulmamis ee bu durumda kayinvalide sizin deyiminizle "lanet bir kadin"mi oluyor?Yani hiç tanımadığınız birine üstelik konuyu tek taraflı dinleyerek bu sözü söylemek yakışık alıyormu?
Ah evet haklısınız. Bir anne olarak yapıcı olmalıydı. Keske 15 bin harcasa ve beşi bi yerde ile 9 yada 10'u bi yerde alsaydı.burgu,düz,saçlı örgülü ve timsah sırtı desenli bileziği atlaması da hiç iyi olmadı. .cidden çok lanet bir kadınmış. .Ayyy evlerden ırak..Bir annenin yapıcı olması lazım sokaklarda bagırmak ne demek ya evinde misafirler uzak şehirden gelmişler ya bu kadar kavga eden kadın evine gelen misafire böyle davranışmaz ya cok ayıp
Oturup konuşabilirdiler durumum bu kdarına yetiyo sokaklarda bagırmak cagırmak daha sonra evde kavgaları hiç normal değil nolursa olsun konu sahibi ve annesi misafirler onun evinde tavrı ve yaklaşımı yanlış durumunu konuşabilirdiler zorla yaptırcak değillet ya illa tatlılıkla halledebilirdiler bir annenin sokaklarda bağırması benim için terbiyesizliktir kalitesini belli eder ayrıca ben konu sahibinin anlattıgına göre yorum yapıyorum duydugum kadarıyla yani kızım dediğine göre böyle yapmış hiç birimiz işin aslını bilemeyiz konuya göre yorum yapıyoruzAh evet haklısınız. Bir anne olarak yapıcı olmalıydı. Keske 15 bin harcasa ve beşi bi yerde ile 9 yada 10'u bi yerde alsaydı.burgu,düz,saçlı örgülü ve timsah sırtı desenli bileziği atlaması da hiç iyi olmadı. .cidden çok lanet bir kadınmış. .Ayyy evlerden ırak..
Evet bağırmakla hata etmiş tabi..Mesela ben onun yerinde olsam konu sahibine kuyumcudan ince bir yüzük alıp "bu isteklerde sonra senin değerini bu kadar bile degil"der onu orda bırakır giderdim..Oturup konuşabilirdiler durumum bu kdarına yetiyo sokaklarda bagırmak cagırmak daha sonra evde kavgaları hiç normal değil nolursa olsun konu sahibi ve annesi misafirler onun evinde tavrı ve yaklaşımı yanlış durumunu konuşabilirdiler zorla yaptırcak değillet ya illa tatlılıkla halledebilirdiler bir annenin sokaklarda bağırması benim için terbiyesizliktir kalitesini belli eder ayrıca ben konu sahibinin anlattıgına göre yorum yapıyorum duydugum kadarıyla yani kızım dediğine göre böyle yapmış hiç birimiz işin aslını bilemeyiz konuya göre yorum yapıyoruz
Geleneklere bağlı biyer demişsin bir kaç sayfa önce yazdım cevap vermedim madem geleneklere bağlısınız kv le aynı evde yaşıyacaksın bayram seyranda dip bucak temizlik yapıcaksın çocuğuna isimlerini koyucaksın biliyosun bunlarda adet gelenekEdirne merkez canim. Kucuk degil ama daha geleneklere bagli bir yer diyelim.
cıks o olmaz işteGeleneklere bağlı biyer demişsin bir kaç sayfa önce yazdım cevap vermedim madem geleneklere bağlısınız kv le aynı evde yaşıyacaksın bayram seyranda dip bucak temizlik yapıcaksın çocuğuna isimlerini koyucaksın biliyosun bunlarda adet gelenek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?