Kv nin evden kovmadigi kaldi! Bizi catir catir ayirdi!

Canim diger konularima bak:)
Kocasiyla sevisip opusup bilmem ne yaptiklarini anlatmisti ilk gittigimizde onlara.
Simdi de 11_ kurtaj oldugunu soyledi yine. Zaten akli yerinde degil yani. Zaten sapkinin teki. Yollarda mi bagirmayacak!?
Keşke altın işini en baştan konuşsaydınız alışverişe cıkarkende ne alcagınız belli olurdu kadın bir büyük olarak yapıcı olması lazım dı terbiyesiz bi kadın bence ayrılmak en iyisi bence sonra daha kötü olur ay ne sevişmesi 11kürtaj mı ohaaa diyorum kafası normal değil o zmn

Demekki konuşulmamis ee bu durumda kayinvalide sizin deyiminizle "lanet bir kadin"mi oluyor?Yani hiç tanımadığınız birine üstelik konuyu tek taraflı dinleyerek bu sözü söylemek yakışık alıyormu?
Bir annenin yapıcı olması lazım sokaklarda bagırmak ne demek ya evinde misafirler uzak şehirden gelmişler ya bu kadar kavga eden kadın evine gelen misafire böyle davranışmaz ya cok ayıp

Canım tamamını okumadım ama 5 milyarlık takı alsa 5 milyarada gelinlik bindallı ıvır zıvır alınır.daha düğünü var ev döşemesi var.10 milyar iyi para. Kuyumcuda yanlış davranmışsın bence. Gücünün yettiği 3 bileziği almış sana düğünden sonra istediğin modelle değiştirirdin. Kendimi satarım demesi terbiyesizlik ama sen başlatmışsın.

Diğer konularınız mı demek ki bi şekilde promblemleriniz var anlaşamıyosunuz sonradan iki tarafta üzülür bence ayrılmanız isabet olmuş

Kac senelik evliyim.Nedir bu bilezik,altin meraki anlayamadim.
Nasil soyluyorsunuz Burma olmaz, su kadar gram olacak, hadi 15 gr dan olsun falan diye.Ayy NE ayip sey kusura bakmayin da.
10 bin ile alis verise ciktilar begenmemissiniz ama NE halde kazanilip birikiyor para. Size bu miktar az geldi madem neden evlerinde kaliyorsunuz.Gidip otelde kalsaydiniz.
Karsilikli pek.his olmayan seyler.yasanmis.Bitmesi yerinde olmus.
Bundan sonra hakkinizda Hayirlisi..

Bir annenin yapıcı olması lazım sokaklarda bagırmak ne demek ya evinde misafirler uzak şehirden gelmişler ya bu kadar kavga eden kadın evine gelen misafire böyle davranışmaz ya cok ayıp
Ah evet haklısınız. Bir anne olarak yapıcı olmalıydı. Keske 15 bin harcasa ve beşi bi yerde ile 9 yada 10'u bi yerde alsaydı.burgu,düz,saçlı örgülü ve timsah sırtı desenli bileziği atlaması da hiç iyi olmadı. .cidden çok lanet bir kadınmış. .Ayyy evlerden ırak..

Hepsini okumadim.
Bir yere kadar okudum.
Şurası dikkatimi çekti ;
10 bin ile çeyiz alışverişine çıkmışlar.

Benim kv 300 tl ile çeyiz alışverişine çıkmıştı
Ve o paranin çoğunu gecelik takımına verdi diye de çildirmis sorun çıkarmıştı.

Op başına koy diyesim geldi.
Bana da tanesi 13 gramdan 4 bilezik aldılar başka bir sey yok.
Seninkiler yine iyiymiş bence. Sorun gibi durmuyor altın konusu.

Allah sabir versin.

Benim tek bildiğim çeyiz alisverisine aile ile gitmemek.

Bilezikleri de ne kadar para verilecekse evlenecek çiftlere verip onları almaya göndermek.

Herkeste ufakta olsa mutlaka sorun çıkıyor.

Önce yaparız ederiz almaya gelince cx.

Hepsiiiii aynı.

Kızları vardır inşallah.

Onlar 10 bin lira ile alışverişe çıkmış;siz naptiniz cnm 100 binle mi çıktınız. Off hala aynı şeyler anlamıyorum bu adetleri ve saçma buluyorum.Evleniyorsun diye beşi biyerdeler yok bilmem kaç gr bilmem kaç adet bilezikler inmemde vazgecmemde diye karsindakini cildirtana kadar elbise ayakkabı herşeyi aldırmalar. Sonra beni kv sevmiyor. Nasil sevsin.ne koparirsam kardır diye aldiriyorlarda aldiriyorlar.genel konuşuyorum. Sonra bi soğuma gelir yani.eşle bile bu kadar maddiyata girilmemeliyken kaynanayla yasanilan bu adetler ilişkileri mahvediyor. Bide anneniz neye çok üzüldü altının gr mini düşürdüğümüze mi?birde karşı tarafı düşünün bence

Oturup konuşabilirdiler durumum bu kdarına yetiyo sokaklarda bagırmak cagırmak daha sonra evde kavgaları hiç normal değil nolursa olsun konu sahibi ve annesi misafirler onun evinde tavrı ve yaklaşımı yanlış durumunu konuşabilirdiler zorla yaptırcak değillet ya illa tatlılıkla halledebilirdiler bir annenin sokaklarda bağırması benim için terbiyesizliktir kalitesini belli eder ayrıca ben konu sahibinin anlattıgına göre yorum yapıyorum duydugum kadarıyla yani kızım dediğine göre böyle yapmış hiç birimiz işin aslını bilemeyiz konuya göre yorum yapıyoruz

Evet bağırmakla hata etmiş tabi..Mesela ben onun yerinde olsam konu sahibine kuyumcudan ince bir yüzük alıp "bu isteklerde sonra senin değerini bu kadar bile degil"der onu orda bırakır giderdim..
Yaşlı insan işte o okadar sakin olamamış demek ki..

Orda burda bombalar patlıyor, üstü kapalı iç savaş var, cari açık almış yürümüş, zam üzerine zam, dolar vs konuşmuyorum bile. Piyasa durgun, kimsenin eli cebine gitmiyor, kimse alışveriş yapamıyor, turizm battı, para yastıkaltı yapılıyor...

Burada gerçekten altın gramı ve bohça için başlayan bir kavgadan konuşuluyor değil mi? Hani 10 bini az bulan gelin ve cinnet geçiren kv??

Ben sevgilime durumları hem benden hem benim ailemden açık ara iyi olduğu için evlilik sözleşmesi yapacağımı ve mal ayrılığı rejimini seçeceğimizi söyledim. Kimse benim arkamdan bu kadında bununla parası için evlendi demesin diye.

ayıp şeyler bunlar, yapmayınız ne olur. Bir de şu bir gerçek hem sen hem annen hem nişanlın hem de kayınların kriz yönetmek konusunda çok kötüsünüz.

Eğer nişanla devam etmek istiyorsan o yıkılan köprüleri ellerinle kurman gerekecek. Bu rezalet tatlıya bağlanmadan sizin iş yaş bacım.

Edirne merkez canim. Kucuk degil ama daha geleneklere bagli bir yer diyelim.
Geleneklere bağlı biyer demişsin bir kaç sayfa önce yazdım cevap vermedim madem geleneklere bağlısınız kv le aynı evde yaşıyacaksın bayram seyranda dip bucak temizlik yapıcaksın çocuğuna isimlerini koyucaksın biliyosun bunlarda adet gelenek

cıks o olmaz işte

Kendinize neye gore deger biciyorsunuz anlamadim. Bana bu altin para pazarligi igrenc geliyor. Herkes gucu neye yeterse onu yapar kusura bakma. 10 bin tl ile gelmisler diyorsun daha ne yapsinlar allah askina. Daha sozde buysa dugunde ne istediniz bilemedim valla. Kv nin tamam tavri yanlis olmus ama eminim istedigin olmayinca sende o bicim surat etmissindir. Ikinizinde zararin neresinden donseniz kardir. Hayirli olmus bence.

Nasıl biseydir bu altın pazarlığı anlamıyorum anlamiycam da..seven siz evlenen siz kardeşim ne hakla besi bi yerde isterim yok yirmi gram isterim yok su kadar bilezik olacak.. Bi insan degerini böyle dusuruyor demek.. Bende gelin oldum altının a'si geçmedi iki aile arasında..ayıptır böyle şeyler kim ne istiyorsa onu takar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…