Kv nin evden kovmadigi kaldi! Bizi catir catir ayirdi!

bildiğin rezillikmiş gercekten. yollarda neden bagırıp cagırdını pek anlayamadım kadının?
madem ayrılmıssın bari geri dönme, çünkü o kadın değişmez
evlendıkten sonra da bi şekilde oğlunun aklına gırer ve sonu boşanmayla sonuclanır

altın meselesıne gelınce, benım bıldıgım istedıklerını takarlar. buna siz karar veremezsınız.

Ben evlenirken böyle belli miktar altın istemek,pazarlık yapmak gibi şeyleri ticaretten sayıyorum.Böyle evlilik olmaz.Bir insanın mutlulugu 3 bileziğe bağlı olmamalı.o zaman gerçek bir sevgi yoktur zaten.

Evet kadın çok kötü şeyler yapmış ama dürüstçe söylicem bende sanırım o kadın gibi davranırdım.Çünkü sizin işi ticarete dökmenize simirlenmiş belliki sizi iyi niyetli bulmamış.Bence ayrılmanız en doğrusu olmuş.

İçimden geçen herşeyi yazmışsınız.Birebir katılıyorum herbir satıra..

Evleneceğim insanın anne babasınin benim için masraf yapmasından ben utanirim ya hu. Kaç yaşında insanların tam rahat etme zamanı, benim evimdeki koltuk takımı , kolumdaki altın için sıkıntıya girmesine haya ederim.
Esim olacak kişi çalışıp birikim yapsın bir zahmet. Yuva kurmak istiyorsa sorumlu olsun para biriktirsin. Her şey çok güzel olmayabilir bazı şeyleri de evlenince alırız diye düşünüyorum.
Ayrıca nisanlinizin annesine "seni keserim " demesinden ben bile korktum. Sinirlenince bana bile der diye düşünürüm. Annesine diyen bana mı demiycek?

Yaa helal sana nasil sagduyulu bir yorum ben de oyle dusundum ama acaba bekarim ondan empati mi kuramiyorum dedim sizin hakkindaya da baktim ama siz evlisiniz daha objektif dusunebiliyorsunuz ben de duruma gore empati kurarim objektif oldugumu da dusunuyorum.
Ama tebrik ederim olumlamali elestiri yapilmali surekli art niyet arayip tek pencereden bakmamaliyiz gelin adayimiz icin diyorum kv simdiden idare etmeyi bilmeli hele de nisanliizi sevdiyseniz.
Ama benim taraf annesinin tarafi demeye basladiysaniz simdiden nisanliniz sizin taraftaysa emin olun sorunlar daha cok cikar hele annesinin yaninda bunu yapmissa siz de bununla gurur duyarsaniz yandiginizin resmidir

Canim diger konularima bak:)
Kocasiyla sevisip opusup bilmem ne yaptiklarini anlatmisti ilk gittigimizde onlara.
Simdi de 11_ kurtaj oldugunu soyledi yine. Zaten akli yerinde degil yani. Zaten sapkinin teki. Yollarda mi bagirmayacak!?
Baktım alınan elbiseyi altını göstermişsin ...özlemiş huyu sen gelince huy mu degistirsin

Ben olsam kv'nin yollarda bsğırmasından çok altın pazarlığı yaptığım için rezil olmuş hissederdim. Kv'nin yerşnde olsam asla çocuğumun böyle biriyle evlenmesini istemezdim ama tabi ben bunları yapamazdım. Kadın bunu gördükten sonra elinden geleni ardına koymamış ve başarmış.

Ben de nişanlıyım.. böyle ticaret görmedim!! Yanlış anlamayın ama tencere kapak gibi olmuşsunuz. Ondan anlaşamamışsınız.

Biri bana şunu anlatabilir mi? Neden evlenirken şu kadar diye altın istenir? Neden takılanlar ailenin şanından şerefindendir denir? Takmayanlar, takamayanlar şansız şerefsiz mi oluyor acaba?
Yok onlar fakir..Ali Agaoglu demisya;fakirler karanfil bıraktı ben gül bıraktım diye..fakirin değeri yok ki bazılarının gözünde. .
Neyse inşallah birgun insanlık kazanacak.umudumuzu yitirmeyelim. .

Keşke adetlerimizde birazcık olsun amerikanvari olaymış. .en azından kimse altın yüzünden ayrilmazdi

Evet ne kadar komiğiz değil mi ya? Bunlar işte hep oryantal kültür ..ortadoğunun ilkelliği..insanların hayat gayeleri ve meşguliyetleri olmadığı için bir an evvel evlenip hayat kurmaya değil ,evlenirken takılacak olan bileziğe kafayı takıyorlar.Bilezik için sevdiği adamdan ayrılmış şaka gibi :) başka konusunda gördüm,aynı adamı dövmüşte..bence ayrılsın ben adama acımaya başladım

Tabiki öyle..gelişmiş kültürlerin en az 50 yıl gerisinden geliyoruz biz.birçok ülkede evlenen oğula yada kıza aile hiçbir yardım yapmak zorunda bile değil. 18 yaşından sonra birey okur çalışır kendine meslek edinir.sorumluluk almayı öğrenir para kazanır ve zamanı gelince sevdiği kişi ile evlenip tüm masrafı kendi karşılar. Hediye edilen herşeye teşekkür etmesini de bilir. Ve böyle insanların evliliği daha sağlam olur.sıfır beklenti;sonsuz mutluluk..
Ay birde adamı dövmüş mu konu sahibi?aaaaa bir yaşıma daha girdim valla))

Evet senin derdin para sozlunu sevseydin sozlunun senden yana olmasını onemserdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…