Kv nin evden kovmadigi kaldi! Bizi catir catir ayirdi!

Altinlar gramina kadar konusulursa boyle olur nedir bu bohca sevdasi ya varsin olmasin her sey zamanla olur.ben hic altin falan istemedim sagolsunlar kayinvalidemler ellerinden ne geliyosa yaptilar.5 yillik evliyim hic buyuk sorun yasamadik.lutfen altinlara bagli kaldiginiz kadar sevdaniza bagli kalin

kardeşimi evlendirirken hatırlıyorum paramız yoktu ama kız o öğretmen olana kadar bekledi biraz onun parası ben biriktirdim benden borç aldı annemlerşn yoktu kadın taa başka şehre gitti utana sıkıla gelinimiz böyle ezil etse annem kalpten giderdi
hiç konuşmadı biz hala elimizde oldukca yaparız ...elbisenin modası geçer elbiseyle bohcaylamı gecineceksin

Seni istemeye geldiklerinde babanız ne kadar altın istediyse o gün konuşulup karara bağlarsınız düğün tarihi geldiğinde de hepsi hazır olurdu baştan böyle yapmadınız mı?Ay cok rezil kadınmış ya bu kadın sizi yer bitirirdi .Birlik mi yaşıyaxaktınız yoksa aynı şehirde mi lanet kadın mış?? Dağlara taşlara her evlilik arifesinde ufak tefekanlaşmazlıklar olur ama bu kadın kendini aşmış insan oğlunun mutluluğu için susar bence iyki ayrılmışsınız aramayın sormayın derim kaynananız cok fena ama üzüldüm ya geçmiş olsun

canım bak yanlış anlama yazacaklarımı, seni ilk konundan hatırlıyorum beşi biyerdeyle ilgili bir konuydu yatırım için istiyordun vs. ama konularına denk geldiğimde hep altınla ilgili. şu kadar mı takılır siz ne kadar istedinizden sonra şimdi de istediğim olmadı gramı düşürdüm falan bunlar gerçekten hiç hoş şeyler değil. senin itibarını zedeler karşı tarafın gözünde. kim ne takarsa onun onurudur, neden bu şekilde talepkar davranarak kendini küçültüyorsun? neden ağırlığını korumuyorsun? tamam onların ayıbı kendine. bugün sana takacakları üç beş altınla zaten zengin olmazsın, ama ağırbaşlı asil bir duruş inan paha biçilemez. şuanda en mutlu olacağın kelebek gibi uçuşacağın zamanları bu saçmasapan şeylerle sabote etmişsin. yazık gerçekten..

Boyle gram gram altin hesabi yaparsaniz mutlu olamazsiniz. Bunun acisini adamlar gayet guzel cikariyor ya altinlari anasina veriyor ya maas kartiniza el koyuyor. Birakin ya 10 binle ceyiz alisverisiymimis olsun bi tane bilezik taksin nolcak. Anneniz cikarip size 10 bilezigi, 5i 1 yerde, metrelerce zincirler takmiyorken neden adamin annesinden boyle seyler bekliyosunuz? Kendi mutlulugunuzu baltaliyorsunuz

Bu nasıl bir zihniyet yahu..Kadın niye odeyemeyecegi borcun altına girsin ki sırf birinin uçuk istekleri yüzünden?oğlu mutlu olsun diyeymis. .kimbilir kadının üstünde nasıl bir baskı vardı o gün. Parası yok ama istekler o biçim. .
Vicdanda mi yok sizde??

'' ben kendimi satarim yine alirim filan diyo ''
Ne rezil bi kadınmış. Sokağın ortasında sarfettiği sözlere bakar mısın.. Ay böyle bi kadının evinde iyi bile kalmışsınız.. Oldukça sabırlıymışsınız, ben olsam asla katlanamazdım..
Aman uzak dur.. Sonuçta adam evladı. İlla ki anamdır deyip affedecektir. Barışacaklardır. Sonra olan yine sana olur. İşin yoksa uğraştır dur o rezil kadınla.

Değdi mi be arkadaşım iki bilezik üç don bi tüylü terlik için. Evlenmekten tek anladığım aşıl olduğum Adamla artık aynı çatı altında yaşama isteğimdi, öyle de yaptım. Ben asla hiçbişey istemedim çeyiz bohça vs olmadı. Ev eşyası düğün dernek herşeyi kendimiz yaptık. Onları da abartmadan hayatımızı idame ettirecek şekilde yaptık. boncuk gibi bi bebeğimiz oldu ailemiz büyüdü. İnan böylesi çok daha sade ve rahat. Eşimin ailesi de asla ailemin iç konularına karışamaz, beni aradın aramadın muhabbeti çekemedi asla sorun da yaşamadık. Çünkü ben eşimle evlendim sadece. Aile sadece eşimin ailesi olarak kaldı.
Uzattım ama kıssadan hisse, hiçbir kuyumcu vitrini eşinle yaşayacağın mutluluğu sağlamaz ve kk kadınlarının hep söylediği gibi aile ile yüzgöz olma mesafe mesafe mesafe.
Bu saatten sonra eski sözlün seninle irtibat kurarsa ona sadece onu istediğini, bir evlilik yüzüğü ile bir ömür onunla olmak istediğini söyle yeter bence. Eğer evlilik istememizdeki temel taş aşk ise. Yok değilse ikiniz için de en hayırlısı olmuş

Babasi bi de baslik parasi isteseymis o ne demek istemede su kadar altin mi alinir deniliyo al birini vur otekine

Besi bi yerdeyi nerde takicaksiniz ya?? Kaldi mi gercekten? Nerde yasiyosun? Sanirim kucuk biyer.

Arayı soğutmadan hemen sevdiceğini ara aramamazlık yapmakv'lerin çoğu böyle maalesef.. uzakta olsanız hayatınıza müdahale edemezdi keşke sözlün seninle gelmeye razı olduğunda tutup elinden evine getireydin.. madem parası çok değerli yastık altı yapsın param yok desin huzursuzlk da çıkarmasın! nedir bu kv'lerin çekememezliği anlamış değilim.. herhalde ''el kızına para mı harcıcam'' diyorlar
Edit: 5 tane bileziğe gelin oldum ben .... sor bana mutlu muym İYİ Kİ EŞİMLE EVLENMİŞİM

Az önce denk geldim de gelin evi diye bi program izledim içim şişti o yüzden biraz sana abandım konu sahibi kısıra bakma. Bak milletin birbirini "ayyyy perdende niye boncuk yok" "çeyizin bu kadar mı" vs vs saçma sapan eleştirip bunalttığı bi program. Genç kızların evlilik algısı ve beklentisiyle oynuyorlar. Kims demiyor ki akşam eşinle nasıl vakit geçirirsin, birlikte eğlenceli uyumlu bir çift misiniz vs, varsa yoksa eşya eşya eşya ayyy beynim yansı kusura kalma

TV programlarının moKu çıktı bu kadar rezalete dayanamıyorum ben..izlemeyin..izlettirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…