Kv nin evden kovmadigi kaldi! Bizi catir catir ayirdi!

Bu altın takma işi bana oldum olası ters gelmistir. Durumu olan gönlünde kopan takar zaten şunu bunu istemek nedir ya ne mecburiyeti var ki takmaya?
ayrıca nişanlı tamam seni korumuş ama anneye denilecek laf var yani her şeyin bir üslubu var onun da davranışı bagarmasi çok yanlış.
Kadın lafta anlayan biri değil belli ki ama o öyle diye evladın da aynı olması gerekmez. Ben annesine böyle davranan adamlara sinir oluyorum.
başka açıdan da sen uzaklaş o kadınla sen anlasamazsin yol yakınken. Ama beklentileri azaltmak gerek.

Babasi bi de baslik parasi isteseymis o ne demek istemede su kadar altin mi alinir deniliyo al birini vur otekine
En baştan bunlar konuşulur karar verilir sonradan gram yükseltilmez düşürülmez ya nası altın alınıxaktı sonuç bu işte kız istediğini söyler babasıda kızın istediğini sunar peki sen de bu altın işi nası oldu kafanıza göre aa şunu alın aa bunu alın mı dediniz en baştan altın işi konuşulur karara bağlanır

Vay be bedavaya evlenmiş im. ...neyseki mutluyum :) şükür
aynen
hep gösteriş bizdede bir kız vardı yeni evlenecek çocuğu hiç sevmiyor biliyorum çoğu kez aldatttı ay bana onu aldı bunu aldı en son ailesi çocuğun emekli evlerini satıp küçğk biyere taşınıp bunlara ev almıyorlar diye takmıştı
allahım bizde ana baba olcak bizden böyle çok şey isterlerse naparız

ayrılmakla iyi yapmışsınız bende nişan alışverişinde strestden yıkıldım acile gittim daha toparlanamadım biz ayrımadık eşimle ama boşver irtibatını kes olmaması daha iyi sonrasında da sıkıntılar bitmiyor ama keşke altın vs sen konuşmasaydın canım ben altın vs istemedim giysi alışverişinde strese soktular o yüzden zaten öncesinde de sorunlarım oldu kv deyle

Konuyu yarısına kadar okudum yeni üye dalga geçmek için yazdı sandım. Yok şu kadar altın yok şu gr yok bunu almadı falan. Ama yok şaka değilmiş ciddi yazmışsın. Adam iyiki senle evlenmemiş. İnşallah karşısına tok gözlü bi kız çıkar.

Babasi bi de baslik parasi isteseymis o ne demek istemede su kadar altin mi alinir deniliyo al birini vur otekine
Ya ne oluyo bayan cok bilmiş size altın alınmadı mı en baştan konuşulur karar verilir böyle şeylere büyük olarak tabiki babası konuşcak sonradan gram mı düşürülür sonuç bu işte ayrılık hersey en baştan karar verilir damadın gücüne göre uygun olan neyse büyükler karara bağlarsiz kendinizi istemeye geldiklerinde ortaya atıp ben şunu bunu isterim mi dedidiz :)))

Açık diyeceğim tüm konularını biliyorum. Altın işlerinden sizin işin bu kadar çirkin hale geleceği belliydi.
Kusura bakmayın ama ben de yeni evlendim almak istemeyene zorla takı taktırılmaz. Adamlar takmaya gönülsüz siz hala umursamadan beşi bir yerde dediniz bana çok çirkin gelmişti.
Yani bilezik takmaya zorlanıyor ondan değeri kaybolmasın diye takı da beşi bir yerde istemeniz bana çok çirkin gelmişti. Maddiyata çok önem veren gelin gibi durdunuz saygınlığınızı baştan kaybettiniz böyle olacağı belliydi.
Ben normalde her konuda kayınvalide düşmanı gibi yazarım bir tek siz de sizde suç buluyorum kusura bakmayın.
Başından beri objektif tüm konuları okyun para da para altın da altın.
Siz bir yuva kurmak istiyorsunuz bu kadar altın toplamaya odaklanırsanız elbet mutluluk gelmez.
Ben ayrıca kendi annemden altın tak bunu isterim diyemem. Utanırım. Herkes kendi bütçesine göre görgüsüne göre kendi evladına takar kız bu kadar dile getirmemeli.

Benim bir oğlum var, bişey yapmayı da düşünmüyorum zaten 20 küsür sene sonra hala bana bohça diyen bir gelin getirirse kafasına fırlatırım o tüylü terliği

Şu ayardan şu kadar gram bu ayardan bu kadar gram diye gram fram nasıl hesap edip akılda tutabiliyorsunuz hanımlar bravo valla
Bu altın gümüş çeyiz işleri falan çok ortaya dökülmüş hoş olmamış, yol ortasında rezillik çıkmış falan kvniz ayıp etmiş ama bunlar hep iletişimsizlikten insan gb oturup karşılıklı konuşmayı beceremiyoruz.
Sözlünüzün annesine söylediği hiç olmamış fakat kv adayının da sizin taklidinizi falan yapması kabul edilemez..
Ancaaak yol ortasında bu kadar rezillik çıkaranların evine gitmekle en büyük hatayı siz yapmışsınız, o kv sokakta bağırdığı anda basıp gelmeniz gerekirdi.

Ben olsam bunca rezaletten sonra aşkımdan ölsem de birleşmezdim. Gelecek pek parlak değil çünkü...

Iki bilezik için niye surat asip sorun ettin ki ? Ben ağzımı açıp şu kadar bilezik istiyorum grami şu olacak diyemem ayıp bence.
Seviyorum istiyorum oğlunu kendime maddî deger bicmem.
Durumlarına göre yaparlar. Kayinvalide öyle bagirmakla yanlış yapmış . Ama sen ve annende de hatalar var kusura bakma.

hata basta sende ne aldıysa kabul edecektın brguysa burgu. düğün öncesi boyle pazarlıklar hoş olmuyor sineye çekilse de unutulmuyor.

erkekler evlennce o arsız anneyi çok özlüyo canm sen en iyisini yapmşsn. allah karşına daha iyilerini çıkarsın.

Ne alakası var baştan konuşulur güçlerine göre karar verilir alışverişe cıkarken böyle şeyler konuşulmaz ortak güçlerine göre karara baglamaları lazımdı en baştan alışverişte altın gram pazarlığımı olur ya daha ne alcaklarını bilmiyolar alışverişte kavga ediyolar olcak iş mi?Sonuç bu işte ayrılık kavga gürültü ne gerek var en baştan konuşulur karar verirler sonradan böyle işte

Madem imkanı yoktu keşke oturup konuşsaydılar koskaca kadına bir anneye yakışıyo mu sokaklarda bağırıp cağırmak ne kadar ayıp

Ayrıca konu sahibi de özür dilemiş büyük olarak bir anne olarak imkanım bu kadar yapıcı olması lazım kaynananın bir de başka şehirden gelmişler misafir herseyden önce Tanrı misafiri güler güz tatlı denen bişey var altın flan gectim evine gelen bir insana bi bardak suyu bile güler yüzle yapması lazım hiç dogru değil tarzı tavrı konuşabilirdiler konu sahibi iyki ayrılmışsın

Madem imkanı yoktu keşke oturup konuşsaydılar koskaca kadına bir anneye yakışıyo mu sokaklarda bağırıp cağırmak ne kadar ayıp
Canim diger konularima bak:)
Kocasiyla sevisip opusup bilmem ne yaptiklarini anlatmisti ilk gittigimizde onlara.
Simdi de 11_ kurtaj oldugunu soyledi yine. Zaten akli yerinde degil yani. Zaten sapkinin teki. Yollarda mi bagirmayacak!?

Demekki konuşulmamis ee bu durumda kayinvalide sizin deyiminizle "lanet bir kadin"mi oluyor?Yani hiç tanımadığınız birine üstelik konuyu tek taraflı dinleyerek bu sözü söylemek yakışık alıyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…