Kv nin evden kovmadigi kaldi! Bizi catir catir ayirdi!

Güncel durumda olan iki konunuz da zarif olmayan davranışlarınızın göstergesi gibi. Destan kahramanları gibi tek yönlü değildir insanlar. Sizin zaafınız da para ve altın demek ki. Bunu yadırgamakla birlikte yargılamıyorum. Ancak, profil resminizdeki Cemal Süreya ve "Keşke yalnız bunun için sevseydim seni" mısraı, aslında çok daha ince bir ruh hali beklentisi yaratıyor. Siz, o profil resmindeki mısraı hisseden kadın mısınız yoksa gram gram altın hesaplayan kadın mısınız?

Valla bu kadar para,altın mevzusu varken söylenecek söz bulamıyorum sadece vah vah diyorum...

Bazi yerlerde ne kadar altin varsa alinir kimseye vermezler borclar kv ve kb kalir benim komsumvar kadin yasli kocasi birkac yil once oldu gelin dugunde takilan tum altinlari aldi gitti kadin dugun oldumu kendi alip takiyo altini birkez bile sormamis gelen davetiye karşılığı ben vereyim diye on yillik gelin simdide sunnet dugunu yapti kimse takmadi diye bozulmus sen baskasina takmadiysan sanada kimse altin takmaz

İyi ki oğlum yok, bu yorumlarımdan sonra evde kalırdı yoksa

Benim bir oğlum var,

Hiç öyle gelinim gelinim diye dolaşacak bir kv modeli
çıkmaz benden :)
Niyetine bakarım iyiyse ne ala, değilse dişe diş kana kan

Hele bide oglum altini az aliyorum diye seni keserim anne diyecek,
Oglum moglum demem kafa kafaya tokustururum.
(Evet 2040 li yillarda Bdv de konu rekorlari kiran kv de olabilirim)

Allah korusun :) cok tuhaf degılmı uc kurusun derdıne dusmuş bır hayat arkadasını kim isterkı oğluna .. Bırde burda konu acıp haklıymış gıbı demesı cok garıp . Kım oğluna ne layık goruyorsa durumlarınca onu yapar ötesı haksızlık

Altın isteme kısmında pek bisey soylemicem zira ben istenmemesinden yanayim. Başka şehirde hayat kurmak için anlaşmaya bakin hoş anne bu adam atamaz illa sıkıntı çıkaracaktır bunu da unutma

Okurken ben utandım .

Çok çirkin hesaplar bunlar .

Neyin ticareti bu ya ? Altının gramı , bohçanın parası ...

Yazık . Evlilik denilen o güzel birliktelik ancak böyle içi boş çirkin maddi hesaplarla çirkinleşebilirdi , başarmışsınız tebrikler .

Evet ya bencede allah korusun :)
Ben zaten kizima fazla fazla yaparim
Agziyla istemesin, beni sogutmasin yeter

Onemli olan ne biliyomusun,
Hadi adetleri boyle, hadi onlar da garip degil bu tarz seyler.. hepsini anlarim.

Ama futursuzca isteme curreti insani
Dehsete dusuruyor.
Karsi taraf biraz anlayis bekleyince de
Mal oluyor, bela okunuyor..

E kafa boyle calisiyorsa bende o zaman derim ki,
Oglum bunun daha ucuzlari da var
Bir de onlara bakalim!

Sizin ailenizin durumu çok mu iyi karşı taraftan aynı şeyleri bekliyorsunuz bunu merak ettim. Ayıp yahu böyle evlilik olmaz olsun. Nasıl utanmadınız bunları isterken. Kayınvalideniz de ayıp etmiş sözlünde aynı şekilde. ,Israrla hala evlenicem diyorsan bu kişiyle ileriniz pek hayırlı olmaz.

Benle altın pazarlığı yapsa gelin ben de istemezdim. Hatta ben elimi etegimi cekiyorum kendiniz halledin mutlu olun birlikte derdim yani. Tek kuruş yardımda etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…