Kv nin evden kovmadigi kaldi! Bizi catir catir ayirdi!

Ben bu konudan sonra bir karar verdim
Oğlumu evlendirmek için ayirdigim bütçeyi vericem oglumun eline alın neyi nasıl istiyorsanız yapin diyeceğim

Her konusunu okuyan gelsin yazsın arkadaşlar.
Çok değişik bir konu sahibi.
Kendi yaptıklarını görmeden, özEleştiri yapmadan hala kadına küfrediyor.
Mesela kadının her şeyini eleştiriyor baştan bir gıcık olmuş amaç düşmanlık. Ama düşmanlıkta işine geldiği gibi. Para altın isteyip bir yandan da elini ısırıyor yani. Kim sürekli ısıran birine enayi gibi para istiflemek ister ki. Kimse de elin kızı gelsin hem sömürsün hem bir sürü terbiyesizliğini, kahrını çekmeye çocuk doğurmaz yani.
Her bir konusu şaka gibi.
Burada çok muhteşem bir kişilikmiş gibi başını yaktı anası diyor ama annesi farkında olmadan oğlunu kurtarmış bir felaketten. Annesini korudu diye sevgiliyi tekme tokat döven insandan hayır mı gelir?
Seven insanın her lafı altın para mı olur? Her konusu altın her konusu talep.
Daha komiği hem yüzünü göresi yok kadının bildiğin sevmemek değil nefret diyor kadına ama iş para altın dilenmeye gelince gayet istiyor. Yani evlendikten sonra yüzünü görmeyecek ama kadını da söğüşleyecek.
Kim bir daha görmeyeceği insana o parayı bayılır?
Yok öyle bir dünya yani.
Hayret ettim nasıl bir benmerkezcilik. Bana gelsin paralar altınlar ama hop orada dursunlar gelmesinler kadın da öyleydi böyleydi.
Saygı duymadığın sevmedğin insana da üç kuruşuna da minnet etmeyeceksin.
Kadına görgüsüz terbiyesiz diyorama sevmediğin insandan maddi beklentin olması bana göre daha ağır lafları hak ediyor.

Sana bişey diyeyim mi ?
Ben eşime kaçtım.vermedi ailem.
Çok şükür eşim adam gibi adam.
Barışma zamanı anneme soruldu ne istiyorsun diye.
Ben birşey istemem.siz ne yaparsanız dedi annem.
Düğün zamanı elini hiç cebine atmadı kv kpeder.eşim 6 bilezik aldı 15 gr mı neydi.
Bide küpe yüzük ince bi kolye.nikah yüzüğü.
Düğün salonunda ailesi sırayla eşimin aldığı bilezikleri bana taktılar.
Düğün bitti salonu kendi çıkan paramızla odedik.
Hatta gelinlik damatlık parası vereceksiniz diye kalan takı parasına da el koydular.
Çeyiz alışverişi mi altın mı
O da ne.siZ iyi valide buldukça kadını dekirmişssiniz.

Ama benim eşim kıymetli.bende mal değilim kendime değer biçecek...

Ben bu konudan sonra bir karar verdim
Oğlumu evlendirmek için ayirdigim bütçeyi vericem oglumun eline alın neyi nasıl istiyorsanız yapin diyeceğim

Oda riskli soylim
Bu kez tutusturdular elimize 3 kurus
Hic birsey almadilar diyebilirler

Biz irtibati koparmayalim
O gunleri allah gormeyi nasip etsin bize
O zaman konusur birbirimize destek olur
Durum degerlendirmesi yapariz :)))

Ipler bizde olsun

Ne guzel soledınız.. Sahsen yenı evli bırı olarak adet vs cok istemedım.. Adet dedıgımız seylerın yuvama huzuruma getırısı var mı? Her anne kızı oğlu için en ıyısını yapmak ister zaten yapmıyorsada bırlıktelik için bunlar sartsa dedıgınız gıbı cok ucuz kalıyor evlilik gıbı ebedı bır olgu için. Sevemedım bu kadar maddıyatcı ınsanları ben.

Katılıyorum 10 bin tl kucumsenir mi benim kv kp hic bi kurus harcamadi hatta takilan altinlari bile aldi dugun salonunu ödedi agzimi acmadim iki taraftada hata oldugunu düşünüyorum yapilan kucumsenmis kvninda zoruna gitmis ve ondan sonra kvde haddini asmis.

Haklısın ne yapsam da sevmez beni
Aynen yaaa çok güzel olur fikir alışverişinde bulunuruz
Şimdi kv nasil davranmalıyım diyoruz o zaman geline nasıl davranmalıyım diye konu açarım :)

Ayy bu arada hocanın esegine döndümne yapsam suç parayı versem bir türlü alışverişe gitsem bir türlü ay kafam karisti şimdiden

Bende damadıma yaparım
Kızımın maaş kartını filan isterse gözünü oyarım

Ya madem olayın huzurdan mutluluktan ziyade beşi bir yerdeler, altın setler takılar, o zaman ayartacaksın zengin bir bebeyi. Sonra bana bunu almadılar yapmadılar diye ağlanmayacaksın. Ha o kadar kapasite yoksa olana razı geleceksin.

On numara tespit
Sağ ol
Kayınvalide de benle aynı tespiti yaptı bence ondan cırladı, o yine insaflı ben evimde de yatırmazdım

Banlanmamışım şükür
Ama 20.sayfadayken mesaim bitti
Çoluk çocuğu uyuttum geldim 38.sayfaya gelmiş noldu bana cevap yazdı mı alıntı yapmayınca görmüyorum

Ağzına sağlık !
Ne içiyosa bize de versinler de arada bi gerçeklerden sıyrılıp böyle Leyla Leyla gezinelim diyorum bazen

En iyisini benim esim yapmis bekarliginda biriktirmis para baktim ailemden bana maddi hayir yok demis calismis para niriktirmis dugununumuzu takilarimi herseyimizi fazlasıyla yaptı kimsede biz yaptık diye biseyde diyemiyor.

İki tarafta sucluu bence altinmis bohcaymis giysiymis bu tarz seyler icin illada olacak diye tuttumakta sacma annesinin yaptigida sacma cocuga uzuldum yazik iki arada kalmis

Seçtiği elbise bile altın rengi
Tesadüf değildir dimi
Takı seti için de konu açmış, eyvahlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…