Kv nin evden kovmadigi kaldi! Bizi catir catir ayirdi!

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bence. Öyle geline böyle kaynana, böyle geline de öyle kaynana yaraşır zaten :) bence siz tez zamanda nişanlınla barışın evlenin 3 vakte kadar da adamcağızı kanser edip öbür dünyaya gönderin. Hem sen hem de annesi rahat edersiniz

İlk önce üzülmüştüm ama sende sadece altın ve para endeksli yasamayı tercih etmişsin annene ne demeli şunu aldır bunu iste 6 7 yıl olacak evleneli ama ailem tek bişey talep etmedi beni doldurmadılar ki kv dem tek bi çöp getirmedi nişanlıyken nişan alışverişinde 2 kazak 1 etek ten başka bişey almadılar düğün salonu kuaför vs de yok ev eşyası da çok agladım çok hala da arada aglarım ama kaçıp gelen eltime daha necidir nedir bilmeden ev esyası 5 6 bilezik 6 7 takım elbise hediyeler iki ayrı kuaför gelinlik bile satın aldılar benim tek bi poz fotograf ım varken dış çekim vs yaptılar hala hali hazır da da ayrım yapıyor lar ama Allah bilsin (eltime de yapmasalar çok üzülürdüm) dünya malı düşkünü olmayın benim canımı yakan düğün giysi vs de degil yapılan ayrım

Siz çok hatalısınız.Yani zaten hayat şartları çok zor. Onu isterim, bunu isterim demeniz çok yanlış. Hangi devirdeyiz bu gibi şeylerin söz konu edilmesi çok ayıp. Siz severek, anlaşarak evlilik yapıyorsunuz, altın için bohça için sevginizden vaz geçmeniz de normal değil. 10.000 TL yi küçümsüyorsunuz ama o parayla bir çok şey yapılabilir. Yani kayınvalidenin davranışı da normal değil. Ama neden o duruma geldiğini de bilemeyiz. Birde karşı tarafı dinlemek lazım.

Ben sadece kvyi suclayamiyorum. Tamam cazgir bi kadin belli ama idare etmeyi bilmeniz lazim. Yok burma istemem normal isterim diye tutturmasaydin keske. Birak ne takiyorsa taksin sonra sen kendin normalde cevirirdin. Olan birbirini sevenlere olmus

Az önce bildirim geldi de baktım sen bu bebeyi dövmüşsün vay anasını dur bakalım bu kafalarla evliliğiniz nasıl olacak

Ben hep oyle soyledim hicbir zaman aileni birak demedim ama bana hakaret boyutunda davrandiktan sonra istersen gel burda yasariz dedim ama hicbir zaman aileni sil demedim. Ama bu anne baba silinmesin de ne yapsin! Cocugunun hayatini kararttilar.
Çocuğun hayatını karartiklarini nerden biliyosunuz belki hayırlısı olan bu.gecimsiz birisiniz galiba öyle sezinledim.kv tamam ayib etmis ama cebini zorlayinca kadinda heyheylenmis.. daha bunun dugunu var demislerdir.kolaymi saniyosunuz erkeğin düğün yapmasi eşya ev.dinimizcede doğru degil karşı tarafi zorlamak.bu Illa sizin dediğinizde tam olmaz onlarda isteğinize kulak tikayamaz ortada bulusursunuz bu karsi tarafin durumu.

Şimdi senin iyiliğin için çok onemli biseyler dicem dikkate al ve düşün.sozlunun annesine tavrını hiç begenmedim.anladığım kadarıyla annesiylegecimsizler ve sürekli kavgalilar.kadinda oğlunu biktirmis ve onuonu asabi yapmışlar.malesef annesiyle arası kotu olsada mutlu olur benimle diyorsanız yok öyle bir dünya.annesine sevgisi saygısı olmayanin esine hiç saygısı olmaz.annesine öyle tehditkar konuşan bir adam sen karısı olsanda el kizisin sana neler yapmaz Allah muhafaza olumlu görmedim.

Senden iyi kv olur ha :)

Yazık oğlun için alttan almazmisin ya oğlun ayağını keserse senden
Benim de oğlum var ben şahsen gelinle anlasmak isterim

Evlenmek için evleniyor gibi bi havan var zaten, bi ara ayrıldık konuların var sonra birden söz nişan şu bu, tek taşım takı setim elbisem...evlilik araç gibi, burma istemem şunu isterim falan çok avam kusura bakma, adamı dövme konuna da bildirim gelince döndüm

Anne oğluna bunu yapar mı demişsin de hiçbir kadında sevgilisine pata küte dalmaz heralde

Benle altın pazarlığı yapsa gelin ben de istemezdim. Hatta ben elimi etegimi cekiyorum kendiniz halledin mutlu olun birlikte derdim yani. Tek kuruş yardımda etmezdim.

Geleceğin kv si seniiii :) olurmu yardimsiz
Bende karışmıyorum derdim ama elimde düğün için örn 50000 var verir kendiniz halledin derdim

Ben sende de hata buluyorum demek ki o kadar butceleri varmış ki onu yapmaya çalışmışlar çeyiz alışverişine 10binle çıkılır mı diyosun yoksa ne yapsinlar olanla yapmaya calismislar. Eger sen deseydin ki tamam siz ne yapabiliyosaniz o deseydin inan hiç bi sorun çıkmazdı

Seni keserim diyen evlat alttan mı alınır anca kendime hayıflanırım adam Yetiştirememisim diye

zamanında sevgilisini annesini savundu diye döven bir kadın ,nişan alışverişinde istediği alınmayınca böyle sessiz sakin durmamıştır.kayınvalideyi delirtene kadar uğraştığınıza eminim,kadın gerçekten size bir şeyler almak istemese alışverişe çıkmazdı.bir de çok ayıp yanına aldığı paranın hesabını yapmanız.evlenmeyi bilecek yaştaki insanların evlilik alışverişini analarına babalarına yaptırmaları zaten saçmalıkken ,bir de kıran kırana pazarlıklar yapılıyor.

Aslında konu sahibi gibi olmak lazım benim gibiler hep eziliyor ama bu dünyada bide bu dünyanın ahiret i var Allah ım iyi insan olabilmeyi nasip etsin

Ama ben bu konuda ki gibi bir durum olursa diye sey ettim :)
Simdi oglum bana gelinin yaninda keserim seni falan dese neyini alttan alicam ki.

Yuru git ne haliniz varsa gorun derim.
Onlar calissin odesin borclarini,
Bende iyi kotu bir yazlik alir denize nazir ayakklarimi uzatir kahvemi icer keyfime bakarim :)

Paramla niye ezileyim, niye rezil olayim.

Saygisizliklarinin bedelini yine kendileri oderler.
Oglumda olsa bana boyle bir muamele de bulunamaz.

Uzak olsunlar, tatli olsunlar, birbirlerine olsunlar bana yeter :)

(Ki gercekten atmasyon yazmiyorum,
Alttan alinacak seyler de tabi ki olur,
Bana itaat edecekler asla demiyorum.
Ben zaten ne gerekiyorsa yaparim,
Benim 10.000 binlik butcem varsa 10.000 lik yaparim,
20.000 binse 20.000 bin.
50.000 bin olacak diye dayatmaya kalkarlarsa yapacagim 20.000 i de ruyalarinda gorurler.
Istiyosaniz siz buyrun evlenin, tutan yok da derim yani :)

Okudum okudum anlamadım 10 bini beğenmediniz azımsadınız öyle mi?
50 bin ne demek ya siz nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz?
Çok mu zenginler müstakbel eşinin ailesi? yorumları okuyamadım ...
Bize 2 bilezik yaptılar gerisini biz hallettik ve çok mutluyuz,azıcık aşım ağrısız başım!
Çocuğum olun diye senelerce uğraştım şimdi bu olayları gördükçe içim eziliyor rabbim hayırlı evlatlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…