- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Düşün bi de ben senin görümcen olsaydım neler olurdu, seyret şenliği o zaman
oy başıma gelenleeeerbenim bütün evim 16 bine tamamlandı mobilyası beyaz eşyası10 nedir diyosun sen nişan bohçası için
oy başıma gelenleeeerbenim bütün evim 16 bine tamamlandı mobilyası beyaz eşyası10 nedir diyosun sen nişan bohçası için
he yaa ucuza gitmişim diye az dövünmedimSorma kardeş sormaa... 10 bin çeyiz için azmış, eşim tarafının düğün dahil yaptığı her şeyi toplasam 10 bin yapmaz
Ya bu listeli gelin konusunda da ne geyiği dönmüştü bunun ya
amin canım cümlemize bende oğlan anasıyım nihayetin deMillet para basıyor sanki !
Allah bana paraya altına kıymet vermeyen gelin versin yoksa işim zor (durumumuz yok çünkü )
Benim oglan var moku yedim boyle bir hanim kiz denk gelirseİyi ki oğlum yok, bu yorumlarımdan sonra evde kalırdı yoksa
kendi cebinden size nasıl bohça yaptılarbenım abım cok hızlı bir evlilik süreci yaşamıştı nişan bohçası yapmaya gidildi,:)
ben de ondan bıac ay sonra nişanlanacaktım gözlemliyorum tabi bu işler nasıl oluyo diye..
hatun once elbıse sectı,işte camasır gecelık ıvır zıvır artık aklınıza ne gelırse ama sanarsın paşa torunu neyse,her alışverısten cıkışta da surat 5 karış..
makyaj malzemesı secıyor aman allahım ben boyle bişey görmedım sene 2011 tuttu 2,300:)
tabi hanım kızımız kendı dısında 2 kız kardeşinede ufacık tefecık hedıyeler almadan edememiş:)
şaka gibiydi..göz kalemı dısında makyaj yaptıgınıda görmedım o ayrı:)
Benim oglan var moku yedim boyle bir hanim kiz denk gelirse
Artik bobrek dalak satisa cikarcaz herhalde babasiyla beraber
Bak cnm kendin kabul ediyorsun isteklerinin fazla olduğunu
Orda altan alsaydın bunları yasamayacaktiniz
3 yerine 2 bilezik alın anne deseydin
Kıyafet bohca 1000 tl yerine 500 le yetinseydin şimdi mutluydun
alacaklar kv ve kb ödemesi için ma aile gidilir tamamen duygusal bir durumdurniye ma aile gidiyorsunuz alışverişe, birinin dediğin birine uymaz olan size olur böyle. Altınmış bilezikmiş çevremdede gözlemlediğim bunlar elalem görsün diye yapılan şeyler.Ve ne kadar olay abartılırsa okadar borç kalıyor evlenen çifte az olsun öz olsun, kolay ödeyebileceğiniz borçlarınız olsun..
.gözlerimden yaş geldi resmenBenim oglan var moku yedim boyle bir hanim kiz denk gelirse
Kızım severse ben senin oğluna veririm, bir gram da altın istemeyizBenim oglan var moku yedim boyle bir hanim kiz denk gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?