Kv nin evden kovmadigi kaldi! Bizi catir catir ayirdi!

isabet olmuş ayrılman.
evlenip ortak hayat mı kuruyorsunuz kendinize değer mi biçiyorsunuz? ticaret mi yapıyorsunuz?
nişana 10bin az peki. altınların gramı ıı olmadı. bilezik sayısı az.
20 gr altın olsa nolcak 15 gr olsa nolcak? 3 olsa ne 5 olsa ne?
kadın tamamen masum demiyorum ama siz de masum değilsiniz sanki.

oy başıma gelenleeeer benim bütün evim 16 bine tamamlandı mobilyası beyaz eşyası10 nedir diyosun sen nişan bohçası için

Sorma kardeş sormaa... 10 bin çeyiz için azmış, eşim tarafının düğün dahil yaptığı her şeyi toplasam 10 bin yapmaz

Ya bu listeli gelin konusunda da ne geyiği dönmüştü bunun ya

Ya şimdi burda herkeste suç var bence sadece bazıları daha suçlu. Yani sizde sonuçta sütten çıkma ak kaşık değilsiniz
1-ilk altın yüzünden olay çıkartan sizsiniz. Tamam vaad başkadır ama elde olmayan sebeplerden ötürü başk yöne kaymıştır bu kadar mı para altın önemli.diyosun ki bize söyleseydi param yok diye. Böyle bişey dünüre Nasıl söylenir adamlar gurur yapmıştır yani
2-kv haksız ne olursa olsun misafir gelen insan ağzına tükürse yüzün gülecek
3- nişanlının tutumu tamamen yanlış. Karşında senin "annen" var ne olursa olsun. Dünürünün yanında gelinin yanında o tepkileri annesine veren adam yarın da seni rezil eder başka yerde. Yani annesini alacaktı bi odaya gerekirse çıkaracaktı dışarı konuyu öyle halleşecekti

oy başıma gelenleeeer benim bütün evim 16 bine tamamlandı mobilyası beyaz eşyası10 nedir diyosun sen nişan bohçası için

Millet para basıyor sanki !
Allah bana paraya altına kıymet vermeyen gelin versin yoksa işim zor (durumumuz yok çünkü )

Sorma kardeş sormaa... 10 bin çeyiz için azmış, eşim tarafının düğün dahil yaptığı her şeyi toplasam 10 bin yapmaz

Ya bu listeli gelin konusunda da ne geyiği dönmüştü bunun ya
he yaa ucuza gitmişim diye az dövünmedim ama en iyi bizim kafamız rahaat dimi şahsen kafama kakacak hiç bişeyi yok kv nin

bu arada aklıma geldı kayınvaldecıgım bana dogum yaptıgımda bilezık almış kac gr hatırlamıyorum ama 2 bin küsürdü,
canım ne zahmet ettin keske daha günlük bişey alsaydın cok masraf etmişsin ben bunu degiştirip günlük kullanacagım bişey alsam,kalanınıda sana versem sen sonra torununa bişeyler alırsın demıstım..
kadın şok olmuştu nasıl yanı dıye:)onu verıp gayette severek 900 tlye bı bıleklık almıstım..
benım karakterımı bılır ve oyuzden hep bişeyler yapmaya calısır canım benımm

kendi cebinden size nasıl bohça yaptılar
yada size nasıl hediyeler aldılar merak ettim size gelince fiyatına bakmaz kendi alacaksa cebinde akrep olur ya da size uygun bulamazlar

Bak cnm kendin kabul ediyorsun isteklerinin fazla olduğunu

Orda altan alsaydın bunları yasamayacaktiniz
3 yerine 2 bilezik alın anne deseydin
Kıyafet bohca 1000 tl yerine 500 le yetinseydin şimdi mutluydun

bende öyle düşünüyorum bilezik ve para konusu tartışılmasaydı şuan ayrılmayacaklardı tabiki de kvnin yaptıkları doğru değil onu savunmuyorum ama malla mülkle değer bilinmiyor

Ben hiç bi şart koşmadım
Ama dini nikahta hoca mihir soruyo ya
Dedim ki istemek şart mı ? Şart dediler
Kızardım bozardım bi çeyrek altın dedim
Güldüler
Ondan mihir olmazmış çok azmış diye

Yani senin gönlün adamda değil altın miktarınca bence
Ailesini silerse de öyle bir düzine bilezik alamaz sana, bıraktın bohçayı geldin
Otel parası çok mu tutardı anlamadım niye yattın milletin evinde
Senin paran kıymetli, milletinkine gelince yağdır mevlam çil çil altınları..

alacaklar kv ve kb ödemesi için ma aile gidilir tamamen duygusal bir durumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…