Kv nin evden kovmadigi kaldi! Bizi catir catir ayirdi!

Ha benim için olup olmamasının önemi yok huzuru sorarsan full şükürler olsun Allahtan huzur parayla satın alınabilen bişey değil öyle olsaydı ben mutsuz siz ayrılıyor olmazdınız

Biz üç kızız. Ne ailem ne biz altın muhabbetine dahi girmedik. Hele benim istememde vs lafı geçmedi bile. Çok itici aile ne isterse alır ya istenir mi? Öncedenmiş o. Artık herkes kendi yapıyo. Önceden istenirmiş ama gelin damadın ailesiyle yaşarmış ya da aile hep işin içinde falan olurmuş. Şimdi biz ne istiyoruz hem altını pulu vs yapsınlar hem evlenince uzak dursunlar. Her şeyi kendiniz yapın kü kayınvaşideler gelip Karışma hakkı bulamasın.

he yaa ucuza gitmişim diye az dövünmedim ama en iyi bizim kafamız rahaat dimi şahsen kafama kakacak hiç bişeyi yok kv nin

Aynen, işime laf etmez, karışmazlar.
Bi şey olmuştu geçmiş zaman, müdahale edecek olmuştu "Pardon da sana nooluyor anne, fikrini mi sorduk?" demiştim.
Bunun rahatlığını 10 beşi bir yerde taksalar değişmem

kendi cebinden size nasıl bohça yaptılar
yada size nasıl hediyeler aldılar merak ettim size gelince fiyatına bakmaz kendi alacaksa cebinde akrep olur ya da size uygun bulamazlar

aynen öyle:)bana bi tane bluz almıslardı bak hakkını yemıyım:)
zaten ceyızını bıle kredı kartıyla alıp sonra abıme ödetti..
gerçi mutlu olsunlar aman ..
ama ınsan şaşırıyo vay be ne hayatlar var diye

Ne diye obu isteriz bunu isteriz yaptin ki. Bu pazarlik niye. Belki maddi durum bozuk alinamadi kadinda sinirlenmis olabilir siz hanimefendi gibi susup yapacaklari icin tesekkur etseydiniz anlayisli olsaydiniz ne o kadin sibirlebirdi ne de siz ayrilirdiniz. Gucunuz yettigi kadar yapin anne diyemediniz bakin sevdiginizden de oldunuz. Kusura bakma ama hatalisin. Bak ben calisan bayanim esimde oyle ama inan evlenirken esimin ailesi 1 igne dahi almadilar ama ben hic tenezzul etmedim. Simdi herkes yerini biliyor. Inanin bu daha iyi olurdu.

Ayrica sozlunde annesine nasil konusmus oyle terbiyesizlik etmis. Ne demek anne ah denmez. Sizin icin canindan anasindan bazgecen yarin size ardina bakmaz. Budun annesine bunu yapan el kizini doverde soverde.

Bize evlenirken 10000 tl para verdiler eşime evlilik alısverısı için
gelinlik mobilyalar davetıye nikah sekerı fotografcı parası ultra hersey dahillllll
düğünümde taklılacak takıyı ne onlar gel sen begen alalım dedı , ne de ben tenezzul edıp bana bunu takın alın demedım
nişanımda da aynı sekılde kv sadece ıkı adet düz bilezik taktı

biraz sizde de var kusura bakmayın ama bu takı işi gonulden gelen birseydır kadın ne diler arzu ederse onu takar
konunuzun devamını okumadım zaten .
siz bu olayı biraz ticarete dökmüşsünüz
beşibiyerde falan

ben dini nikah kıyıldıgında mihir ne isteyecekti konu sahibi onu cok merak ettım acıkcası??

bu arada mihir evlıyken degil,boşanma durumunda erkege yükümlülük oluyor,bazıları evlıykende mihirimde mihirim diye dövünüyor çünkü:)
onuda helal edebılıyorsunuz,ben evlendsıkten sonra mihirim helal olsıun dedım onuda düşürdüm..
ya ben ne saftiriğim yaa

önlemini al baştan dövünme sende bizim gibi

ya ben onlara bana çeyrek altın alın desem başta annem yolar beni
geçen bohçanın içine ne koyacaklar onların bi listesini yapalım şimdi benim adam sormaya başlar yakında dedim de tek bir çöp adı verirsen seni yolarım, öyle terbiyesizlik olmaz dedi ben ucuza bile değil, bildiğin bedavaya gidecem

Bunun çözümünü bulmuştuk ya diğer topikte.
Kibar Feyzo usulü, oğlanların güğüne yetiştirmek üzere acele kız bebe yapçaktık
Aay karnım ağrıdı gülmekten
yaaa doğru öyleydi dimi ama öncesinde ben bi liste yapayım kız doğup büyüyüp kocaya gidene kadar anca tamamlarım listeyi

@gunes_ay maşallah zenginsiniz he.
10 bin-15 bin tl sadece nişan alışverişinden bahsediyorsun. düğünde kimbilir kaç tl lik masraf çıkaracaktın?
siz damada 15 bin tl lik ne alıp takacaktınız, merak ettim.
ayrıca bu durumla önce sözlüyle kararlaştırılır, "canım içinden ne geliyorsa onu yap" denir, normali budur bence.
burma istemem hıh, 20 gr olmazsa istemem hıh, ille de beşi bir yerde isterim diye neredeyse ağlamışsınız, sonra kv suçlu.
onun tek suçu, sokak kavgası yapması, aslında kadın haklıyken haksız duruma düşmüş.

biz de evlenirken eşimle karar verdik, gittik kuyumcuya gücü neye ne kadar yettiyse onu aldı, inceymiş kalınmış setmiş hiç bunlara surat asmadık.

sen sözlünü mü seviyorsun altını mı? burası şüpheli bence.

Ben bu altın, takı ve bohça pazarlığı nasıl yapılıyor nasıl isteniyor hiç anlamıyorum. Çok tuhaf şeyler bunlar.
'10000tl ile çıkmışlar' ne demek? Siz anlaşılan istediğiniz her şeyi hesaplamışsınız kafanızda ki para beğenmiyorsunuz. Milletin cebindeki parayı nereden biliyorsunuz? Siz de çok paragözsünüz bence.

Bize erkek tarafı tanışmaya gelince usülden 'ne istersiniz?' diye soruldu annem 'ben söyleyemem siz kendinize yakışanı yapın' dedi. Kuyumcuda karar verildi. O yorgunlukla hatırlamıyorum bile. Nişan bohçasında ne alacağımı bile düşünmedim istemeye utandım.

Evlilik değil iş ortaklığı sanki. Yazık bu kadar çirkefleşmeye değer mi?

Beni konu sahibinin kayınvalidesi sanacaklar çok sivrildim sanki ama valla en uyuz olduğum şey, bana bunu alın şunu alın gramajı da şu olsun diyenler

Ben olsam o kadar etmezsin derim. Oğlum da hala akıllanmıyorsa yürü git kendin al derim. Bana ne be

altin istemek altin icin pazarlik yapmak falan bana cok ters seyler oldugu icin haklısın diyemeyecegim. ikinizde betersiniz bence

Kırılmayın konu sahibi ama açıkcası bende böyle düşünüyorum.Böyle şeylerin ticaret gibi pazarlığı yapılmamalı bencede.Gerçi kaynanada az değil çok fena belli ama sizde betersiniz bence biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…