- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
nasıl siliniyo kiKız niye alıntılıyon yorumu silicemsil sen de
Bi dahakine önce annesini tanı
Saf bi kadın olursa daha kolay yolarsınız
Oğlunu keklemek daha kolaydır her türlü
Benden bu kadar, daha nasıl yardımcı olayım bundan iyisi Şam'da kayısı yani
nasıl siliniyo ki
iyi bombaladın haaaBi dahakine önce annesini tanı
Herkes ucuza gitmiş
Nişanım oldu. Nişanlımında babası yok bende babamı yakın zamanda kaybetmiştim. Takı sordular yüzüklerimiz yeter gerek yok dedim. Saolsunlar olmaz ne istiyo söle dediler istemiyorum dedim. Nişanlım anneme kaç defa sordu Annemde saolsun benim kızımın değeri altınla eşyayla değil birbirinizin değerini bilin tek isteğim bu. Ne kendini ne aileni zora sokma asla dedi dedi. Annem talepte bulunsa anneme kırılırdım kesin.
Gönlünden koparsa onların şanı kopmuyorsa da kendi verdiği değer der geçerdim ama miktarıyla ölçmezdim diye düşündüm hep. Ayrı şehirlerdeyiz bohça alışverişi dendi. Gerek yok böle adetlere bizde yok dedim. Ki biz bir bohçalar yaptık gelinlerimize övünmek gibi olmasın dillere destan. Ama talep etmek yakışmaz ayıp.
Saolsunlar onlarda hiçbirşeyde beni mahrum bırakmadılar. Alışverişede çıkmadık ama herşeyi yapmışlar dolu dolu. Yapmayada bilirlerdi o zaman da böyle iyi olcak mıydın onlara derseniz evet iyi olurdum saygım değişmezdi ama bana imanlarına göre bazı seyler yapılabilirdi yapılmadıysa mesafe iyidir der kapatırdım konuyu.
Şimdi benim için daha değerliler eminimki bende onlar için değerliyimdir. talep etsemde imkanları bu kadardı aynısı yapılacaktı ama ben istemedım onların gonlunden koptu daha güzeli yok bence.
Sonuç olarak evlenince ne onların aldıgı altınla mutlu olcam ne esyayla.. Eşim beni nasıl mutlu edecek önemli tek ayrıntı bu.
Bir konuyu daha hakladik dostumBi dahakine önce annesini tanı
Ayyyy ben gelecegin kv si olarak listeli gelin istememyaaa doğru öyleydi dimi ama öncesinde ben bi liste yapayım kız doğup büyüyüp kocaya gidene kadar anca tamamlarım listeyi
Git barış desem olmaziyi bombaladın haaa
Konu sahibi kv bizi çatır çatır ayırdı yazmış başlığa. .kendisi çatır çatır altınlar isterken sorun yok tabi..neyse..banlanmiyim. .Bi dahakine önce annesini tanı
öyle değil canım.
mihir evlenirken kadına verilen haktır. yani boşansa da boşanmasa da onun hakkıdır ve isteme sınırı yoktur. sınırı kadın belirler. ve eşinden istediği zaman mehir hakkını alabilir, ister evliliğin başında, ister ortasında. süre tayini de kadının hakkıdır. ya da senin gibi dilerse hakkından vazgeçip eşine helal edebilir.
konu sahibi mihir olarak herhalde daire tapusu isterdi :)
Devenin sevmediği ot dibinde bitermiş.Ayyyy ben gelecegin kv si olarak listeli gelin istememamaaaaaa ya bana listeli gelin denk gelirseeee
Çete sanacaklarBir konuyu daha hakladik dostum
Artik gidebülürük
Git barış desem olmaz
Bir ipte iki cambaz oynamaz
Kayınvalide uyanık, yedirtmez paralarını
Oğlan da bu beklentiyi tek karşılayamaz
En iyisi annesi saf olan yeni bi kaz
Maksat yardımcı olmak değil mi? Bu konuya yardım ancak böyle yapılabilir bence
Ben yeterince yardırdımKonu sahibi kv bizi çatır çatır ayırdı yazmış başlığa. .kendisi çatır çatır altınlar isterken sorun yok tabi..neyse..banlanmiyim. .
Fedaimisin kardeş sen?ok ok..yazmam sagolBen yeterince yardırdım
Siz daha yazmayın, birimiz banlanalımhayır yani ban yemeye bile değmez bu konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?