Kv nin evden kovmadigi kaldi! Bizi catir catir ayirdi!

ben de isteyemem ki. bohçayı onlar da istiyor diye yapılacak ama onlar istemiyor olsaydı onu bile yapmazdık, bişeyler istemek ters geliyor bana.
müstakbel kayınvalidem bana yelek ördürmüş, bi battaniye görünce beğenmiş de almış benim için külçe altından daha kıymetlisi bunlar. nasıl böyle bir pazarlığa girilebiliyor anlamıyorum.
inşallah kayınvalidem kıymetimi bilir yalnız

Bi dahakine önce annesini tanı
Saf bi kadın olursa daha kolay yolarsınız
Oğlunu keklemek daha kolaydır her türlü
Benden bu kadar, daha nasıl yardımcı olayım bundan iyisi Şam'da kayısı yani
Konu sahibi kv bizi çatır çatır ayırdı yazmış başlığa. .kendisi çatır çatır altınlar isterken sorun yok tabi..neyse..banlanmiyim. .

ben eskıden resmı nıkah olmadıgı için,kadına boşanma durumunda haktır mihir diye biliyorum..
resmı evlılıkte yasalar kadına maddı olarak hak veriyor,gecmıste dını nıkahlarda bu hak, allah katında söz vererek yapılıyordu..
sizin dedıgınız gibiyse buna mihir demeye gerek yok zaten sonucta onuda istekler listesine ekleyebılrsınız:)neden dini nikahta istenilen birşey olsun ki

tabi amaç yardım etmek

yazık olmuş valla ama işte bunlar hep kv ile alışverişe çıkmak altın istemek onlardan kaynaklandığını düşünüyorum. Ben evlenirken hiç altın istemedim onlar da yine bilezik taktılar ama 1 tane de 10 tane de taksalar önemli değildi. Farklı şehirlerde olduğumuz için beraber alışveriş yapmadık ben gelinliğim çeyimizim her şeyimi kendim yaptım. Nişan bohçası onların şehrine götürdüğümüzde de hiç alışverişe çıkmadık. Ben bu kadar müdahale edilmesini hoş bulmuyorum, maalesef hala iki kişinin evlendiğini kabul etmeyip aileler de evlenmek istiyor problemler burda başlıyor.

En ucuza ben gitmisim demekki.
bi kupe
3 bilezik
2yuzuk
bi kolye
hepsinide araba alirken geri bozdurduk:)
Oyle cok seneler once felanda degil.
cok yakin bi zmn.
ondanda hic kiymetim yokya kimseye zorluk cikarmadigimdan

Konu sahibinin besibiyerdeyi neye taktirayim zincir istiyom siz neettiniz diye konusu vardi
Yazziklarim oldu o besibiyerdeye
Nereye takicaz simdi cik cik cik

Belli ki konu sahibinden oldukça buyugum ama yine de aklim kesmedi, besi bir yerde falan ne ola ki? Hani su eski filmlerde koydeki kizlarin taktiği kirmizi kurdeleye baglanmis bes tane altin mi? Vallahi o geliyor benim gozumun onune.
Hala kaldi mi onlar ya? Yok ata olacak yok tam altin. Beynim yandi okurken hangi devirde yasiyoruz
Az cagdas olun illa pazarlik yapacaksan pirlantanin karatini tartis bence besi bir yerde ne ayol
Pazen kumas da isteseydim top top, eskidikce yeni don iclik falan diktirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…