Kv nin evden kovmadigi kaldi! Bizi catir catir ayirdi!

Keşke bıraksaydınız hangi bileziği alacaksa alsaydı.
Ben yanlış buluyorum böyle şunu istiyorum bunu istiyorumları.
Bütçeye göre alınır yani...

Sözlünüz sus pus olsaydı ayrılın derdim.
Ama bu durumda oluru var.

Ben bile hiç birşeyi kolay seçemeyen biri olarak sorun çıkmasın diye önüme ne koydularsa arasından en beğendiğimi seçmeye çalıştım sadece seçenekte çok yoktu hep nişanlına ben burdan almak istemiyorum dediğimde bende istemem ama burdan almak zorundayız demişti ses çıkramamış yine sakin geçirebilmiştim çok şükür. Para eşya detaylarını evlilikte çok büyütmemek gerek bence. Heleki altın konusunda bana yanlış geliyor almasalar ses etmezdim...

Çete sanacaklar
Benim mesaim bitti zaten son 17 dk.
Herkese iyi akşamlar diliyorum
Önce huzur önce sağlık diyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum
Yöneticiler soldurabilir gülen yüzümü ama olsun ( :
Hadi iyi aksamlar
Bir kere daha serefimizle banlandik needek

Benimde aklima o geliyor.besibiyerde diyince.

Doğru diyorsun valla Ben şimdiden para biriktireyim bari baksana nişan alışverişine 10 bin az gelmiş konu sahibine düğün için artık 100 bin falan ister
Çocuğun bezlerinden kış düğün parası biriktir.ben şanslı tarafim kızım var benim.listeme başlıyorum.

Konu sahibi kv bizi çatır çatır ayırdı yazmış başlığa. .kendisi çatır çatır altınlar isterken sorun yok tabi..neyse..banlanmiyim. .

tabi amaç yardım etmek

Ben yeterince yardırdım
Siz daha yazmayın, birimiz banlanalım hayır yani ban yemeye bile değmez bu konu

Fedaimisin kardeş sen?ok ok..yazmam sagol

Son düzenleyen: Moderatör:
garip birşey bazı insanlar parayı sokaktan toplanıyor zannediyor bu insanları yazın meyve toplamaya toprak çapalamaya yollayan nasıl bilirler kıymeti
bana denk gelen gelinler garipti; perde yaptıracaktım perdecide bir gelin bir beğeniyor o beğeniyor kaynana kan ter içinde kaldı vallahi üzüldüm kadına hep en pahalısından son olarak mutfağa salonlara uygun gösterişli fon perde sipariş veriyordu satış elemanı olmaz dedi mutfak için uygun değil sade bir şey yapalım dedi bu biraz yemek yapılacak zaten diye geline akıl vermeye çalıştı
bir diğeri yazma alıyordum kına malzemeleri satan bir yerdi gelin küstü sebep gelinin hamam tasına kına koyacakmış o kadar pahalı mala boşuna para verme kıytırık bir şeyde karın kınayı dedi diye neymiş onun bildiği bir yer varmış oradan almalılarmış damat bohçasına damada aldırdığı hamam tasını koyacakmış tamamen kendi cebinden çıkmasın diye kavga çıkarmış
altın alıyordum nikahtan sonra imiş anladığım kadarıyla kuyumcuda illa 6 tane olacak şu kadar gr olacak diye diretiyordu kadın nikahtan önce biz bu kadar(4) alırız dedik o zaman neden karşı çıkmadınız dedi şimdi iki fazla istiyonuz diye sinirlendi başladı ağlamaya annem aldır dedi diye
şu kıyafet meselesi ne yani siz evlendikten sonra satmıyorlar mı bizimkide çamaşırcıda kendinden geçti satan kişi bunu da al diye gösterip ayırmalar fazlalaşınca satıcıya daha sonra satmıyor musunuz dedim yoksa bıçak kemiğe dayanmıştı
insan biraz karşıdakinin yerine kendini koyacak
bazı kişiler ne kadar takı takıldığından bahsetmiş herkesin gücü yetmez bir evde bir çalışan vardır o yaşa kadar okutmuş büyütmüş bu yaşa getirmiş gelinin ailesinin yanında ailesine hakaret etmesi çok çirkin ; ailesine davranışı sinirlendirdi

yok canım. ister resmi ister dini nikah yapılsın mihir değişmiyor. şu anda hukuki haklar sağlansa da mihir bunun dışında.
mihir istek listesine eklenecek hafif bir konu değil. mihir verilmeyen evliliğin dinen geçersiz olma gibi bir sakıncası dahi var.
tabi bu mevzuyu detaylı ilgili kaynaklardan okumak lazım.

konuyu dağıtmayayım ki kapanmasın. konu sahibi ne diyecek onu merak ediyorum :)

Asla evlenmeyin

Ama Kv kötü olduğu için değil

Evliliğin ne olduğunu bilmediğiniz buna hazır olmadığınız paraya endeksli yaşadığınız ve sevmediğiniz için

Sabah başka konuda da yazdım evinde huzur olmadıktan sonra parmağında kaşıkçı elması olsa kaç yazar

Siz cebinizdeki son parayı sırf eşiniz mutlu olsun diye harcamayacak tarzdasınız evlilik yatırım değildir az olanı paylaşmaktır

Ekonomi tanımı gibi kıt kaynaklar ile sonsuz istekler arasındaki denge

Belli mi olur benim oğlan gelir senin kızı bulur belki sen yine de listeyi kısa tut
Benim kaynanaligim ttup isteklerin var desem herkezden önce benim herif o istekleri benim bir yerime tıkar. halbuki bi dene kızım var.en az on bilezik bir set pırlanta yüzük ve kolye. 15 bin süt parası.....

bu arada konu sahibi sizi kayınvalideniz ayırmamış, siz kendini ayrılmışsınız ki o kısmı hala anlamadım.
çarşıda kavga oluyor onların eve gidip kalabiiliyorsunuz, daha da büyük kavga oluyor siz yine o evde yatıyorsunuz, ama sabah yüzüğü adamın eline verip evden çıkıyorsunuz yok cidden anlamadım

la ben bedavaya gitmişim ya anammm

Benim kaynanaligim ttup isteklerin var desem herkezden önce benim herif o istekleri benim bir yerime tıkar. halbuki bi dene kızım var.en az on bilezik bir set pırlanta yüzük ve kolye. 15 bin süt parası.....

Ben şimdiden başlayayım o Zaman birikime hatta tam da suan başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…