- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Çünkü otele para vermeye kıyamamışlarbu arada konu sahibi sizi kayınvalideniz ayırmamış, siz kendini ayrılmışsınız ki o kısmı hala anlamadım.
çarşıda kavga oluyor onların eve gidip kalabiiliyorsunuz, daha da büyük kavga oluyor siz yine o evde yatıyorsunuz, ama sabah yüzüğü adamın eline verip evden çıkıyorsunuzyok cidden anlamadım
Bileziklerin grlarini dusurelim dediler 20den 15e kadar dusurdum yine sikinti cikardilar velhasil 3bilezik alip ciktik kuyumcudan suratlarini gorseniz bembeyaz nasil asik.... Ben tabi orda biraz sert ciktik olmazsa tamam cikalim diye ona alinmis kv nasil bagiriyor yollarda ben kendimi satarim yine alirim filan diyo sen bize guvenmedin o yuzden surat yaptin diyo. 10binle ceyiz alisverisine cikmislar kizlar.[/QUOTE]
Şu yazılanları hayretle okudum.....10 binle millet düğün yapıyor, siz beğenmiyorsunuz. Siz kayınvalideye laf edip çirkinleşmesini anlatacağınıza kendi çirkinleşmenize de yorum yapın biraz bence. Bu nedir Allah aşkına, gram gram yapılan pazarlıklar, bohçaya şu kadar harcadı, beşibirlikler bilmem ne...Nasıl isteyebiliyorsunuz hayret ediyorum gerçekten.
Çünkü otele para vermeye kıyamamışlar
Ve gece kendi annesiyle düşünmüşler, çocuk annesini siliyorum dese bile istediğimiz altınları tek başına temin edemez
Aman napayım ben bu çulsuzu bir gece konaklayayım sabah yüzüğünü atar giderim demişler
Yani benim çıkarımım bubu ciddi miyani gerçekten gece düşünüp çocuk tek başına evlenmenin maddi yükünü ( yumuşatarak yazmaya çalışıyorum) kaldıramaz diye ayrılma kararı mı almışlar gerçekten
Damadım üni mezunu ssklı gelecegi olan bir işte olmalı maasi en az 3bin olup çalışma saatleride 8-5 olmaliBen şimdiden başlayayım o Zaman birikime hatta tam da suan başlıyorum
yani bayağı döşeme oldu hafifleterek yaz cnm....kız kk ya girmez o derecebu ciddi miyani gerçekten gece düşünüp çocuk tek başına evlenmenin maddi yükünü ( yumuşatarak yazmaya çalışıyorum) kaldıramaz diye ayrılma kararı mı almışlar gerçekten
birde nişan için o insanlar nasıl biriktirdi kim bilir...benim kv sopayla döverdi 10 bimi küçümsesem ...Ben bişey soracağım
o bilezikleri 7 24 takıp öyle mi gezecektiniz yatırımmıydı
evlilik ticaret değildir 10 bini 5 bini bin lirası yoktur
10 bin lira parayı nasıl küçümsüyorsunuz siz ne kdr lık masraf yaptınız erkek arkadaşına altın saat mi aldınız ? takım elbise nerden aldınız?
Bence ikinizinde payı var kusura bakmayın
Peki senin koskoca kadına "ne mal olduğu belli"demeni gerektiriyormu?Canim annesinin ne mal oldugunu biliyor cunku... Ayrilirken alin bu bohcalari diye yalvardi bize ben resti cektim annesinden dolayi. Kabul ediyorum belki isteklerim cok gelmis olabilir ama bu hicbir zaman bagirmayi kavga etmeyi gerektirmez.
Çünkü otele para vermeye kıyamamışlar
Ve gece kendi annesiyle düşünmüşler, çocuk annesini siliyorum dese bile istediğimiz altınları tek başına temin edemez
Aman napayım ben bu çulsuzu bir gece konaklayayım sabah yüzüğünü atar giderim demişler
modayı mı takıyo sen çil çil altından bahsetKonu sahibiiii @gunes_ay yanlış anlama da bir şey soracağım beşi bir yerde ni Modası geceli cok olmadı mı yanlış anlama merakımdan soruyorum ?
siz mutlu huzurluysanız en değerli şeye sahipsiniz demektirEn ucuza ben gitmisim demekki.
bi kupe
3 bilezik
2yuzuk
bi kolye
hepsinide araba alirken geri bozdurduk:)
Oyle cok seneler once felanda degil.
cok yakin bi zmn.
ondanda hic kiymetim yokya kimseye zorluk cikarmadigimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?