Kv nin evden kovmadigi kaldi! Bizi catir catir ayirdi!

Çünkü otele para vermeye kıyamamışlar
Ve gece kendi annesiyle düşünmüşler, çocuk annesini siliyorum dese bile istediğimiz altınları tek başına temin edemez
Aman napayım ben bu çulsuzu bir gece konaklayayım sabah yüzüğünü atar giderim demişler

Yeni aklima geliyoda bide ben calisiyodum.
hadi kiyafet alalim demislerdi yok ben bisey istemem kendim alirim demistim ihtiyacim oldugunda.bosuna almiyalim dediydim.zorla bi gomlek almistim:)
Eltim cok guzel yapmisti alisverisini:)
Hakkaten ben ne safim ya.

Konu sahibiiii @gunes_ay yanlış anlama da bir şey soracağım beşi bir yerde ni Modası geceli cok olmadı mı yanlış anlama merakımdan soruyorum ?

Herşeye rağmen orada uyumaniz çok garip olmuş. Otele görseydiniz, hicbirsey yapamıyorsanız binip gitseydiniz.

Hayırlısı olsun. Zor bir karar ikiniz içinde ancak maddi durumlardan dolayı böyle şeylerin yaşanması çok üzücü.

Burma olsaymış ne olacak ki , bileziği cevirirdiniz sonuçta diye düşünüyorum ama böyle bir karaktere sahipse kişi başka konulardan dolayı sorun cikarackti belkide.

bu ciddi mi yani gerçekten gece düşünüp çocuk tek başına evlenmenin maddi yükünü ( yumuşatarak yazmaya çalışıyorum) kaldıramaz diye ayrılma kararı mı almışlar gerçekten

Benim agabim evlenirken sevgili yengeminde boyke istekleri olmuştu. Maddi durumu çok iyi olan bir aile değildik üstelik. Rahmetli babacim sırf onların istekleri olsun diye emekli olduğu halde o yaşta ek iş bulmuştu. Akşam gider sabaha kadar çalışırdı.
Ne oldu peki?Birisi teşekkür ettimı bunun için?Zaten yapması gereken bir görev gibi gördüler. Değildi halbuki..ev vermişti onlara.eşyada almıştı. Bunlar yetmezmiydi?
Midem bulanmisti yengemin isteklerinden.
O günden beri onu pek sevmem.benim gözümde aç gözlü,bencil ve fırsatçı bir insan olarak kaldı. .

bu ciddi mi yani gerçekten gece düşünüp çocuk tek başına evlenmenin maddi yükünü ( yumuşatarak yazmaya çalışıyorum) kaldıramaz diye ayrılma kararı mı almışlar gerçekten
Yani benim çıkarımım bu
Yoksa insan onca lafı duyunca gurur yapar kendi evine gider olmadı otele gider
Seviyosa da altın için vazgeçmez
Fazla planlı olduklarından ben böyle özetledim kendimce

Böyle altın ve mal pazarlığı, insanlara gönülsüz, zorla yaptırılan masrafa bu şekilde kızarak tepki veren kayınvalidelere kızamıyorum şahsen. Kadın haklı. Ticarete dökülen evlilik bu kadar olur. Nişanlınız da ayrı dünya. Kesermiş ya anasını. :) hepiniz al birini vur ötekinesiniz bence, bir kişi bile farklı değil.

birde nişan için o insanlar nasıl biriktirdi kim bilir...benim kv sopayla döverdi 10 bimi küçümsesem ...

Canim annesinin ne mal oldugunu biliyor cunku... Ayrilirken alin bu bohcalari diye yalvardi bize ben resti cektim annesinden dolayi. Kabul ediyorum belki isteklerim cok gelmis olabilir ama bu hicbir zaman bagirmayi kavga etmeyi gerektirmez.
Peki senin koskoca kadına "ne mal olduğu belli"demeni gerektiriyormu?
Çok ayıp çok. .

bana konu çok enteresan geldi şunu istedim bunu istedim diyip durmuşsunuz ay bana çok ters
birde kendi isteme mesasimimi hatırladım tek istediğimiz huzurdu o da oldu çok şükür
baştan yanlış yapmışınız bence başlık parası gibi bişey bu

On numara tespit

Bu ne saygısızca bir ilişki. Tekrar birleşseniz birbirinizin yüzüne nasıl bakarsınız bilemedim. O kayınvalide ile ömür geçmez uzakta bile olsa. Bir de bu evlilikte altın pazarlıkları benim midemi bulandırıyor. Ben de incecik bileziklerle evlendim ama ben de ailemle bir şey demedik.

En ucuza ben gitmisim demekki.
bi kupe
3 bilezik
2yuzuk
bi kolye
hepsinide araba alirken geri bozdurduk:)
Oyle cok seneler once felanda degil.
cok yakin bi zmn.
ondanda hic kiymetim yokya kimseye zorluk cikarmadigimdan
siz mutlu huzurluysanız en değerli şeye sahipsiniz demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…