kV nin evi mi kendi evimmi

Minikkuala

bekleme gelmeyecek
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
2.336
2.708
63
Hanımlar merhabalar size bi konu danisicam hamileyim daha 4 Ayım dayım fakat kV doğumda gel benim evimde kal diyor kırkin çıkana kadar bende istemiyorum benim kendi annem çalışıyor ve yakinda değil aramızda bi iki saatlik yol var gelse bile bi kaç günlüğüne gelebilir ki zaten gelirim bakarım. Gibide konusmuyo pek kV yanında kal dedi çalışmak zorunda onuda anlıyorum ama şimdi kV evi cok soğuk oluyor yazın bile serin bide çok karışıyor herseye eminim beni sinirlendiricek bişey yapar ona kalsa doğumdan sonra bebeği alıp gidicekmis ben iyilesince alicakmisim bebeği bi kere bunu söyledi büyük tepki verince sustu bana bakmaz bebeğe bakar ki bende rahat edemem orda bakmakta sıkıntı değil bebek bakmayı biliyorum sadece bana destek olucak biri lazım siz olsanız ne yaparsınız eşim sen bilirsin nasıl rahat edersen dedi ama kV dilinden düşürmuyor bu konuyu

Kendin evin bence kafan rahat olur boşa stres yapma orda hafta sonları falan bikacgunlugune gidersiniz yine dinlenmiş olursun ama oylw üzüm süreli kalma ev sıcak kv ılımlı olsa kalan daha mantikli rahat edersin de senin anlattigina göre kalınmaz orda bosver

Sezeryan doğumda bile 1 haftada ayağa kalkılıyor. 40 gün fazla bence. O size gelsin 10 günde toparlarsınız. Oda gider.

Ev çok soğuk bahçe kat kombi yakmiyo ev zaten isinmiyo diye evde agzimizdan duman çıkıyo o derece

Kendi evinde sürünerek de olsa kendin bak bebeğine. Lohusalık psikolojisiyle çıldırırsın yoksa o tarz bir kayınvalideyle.

Kendi evinde sürünerek de olsa kendin bak bebeğine. Lohusalık psikolojisiyle çıldırırsın yoksa o tarz bir kayınvalideyle.

Ya çok düşkün şimdiden gelip karnimi opuyo eminim yani doğunca karisicak herseyime şimdiden rüyasında bebeği yıkıyormus

Farz edin ki iki anne de uzak şehirlerde yaşıyor,kendi evinizde kalın..Son zamanlarda bu durum biraz abartılıyor,sanki çok ağır bir operasyon geçiriyormuş gibi 1-2 ay tüm aile yeni doğum yapan kişiye bakıyorlar..İlk 2-3 gün hadi en fazla 1 hafta biri kalabilir,o da sizin evinizde..Sonuçta yeni doğum yapacaksınız,kendinizi kayınvalide evinde ne kadar rahat hissedebilir ki insan?? Lohusa depresyonu artı kayınvalide bence iyi sonuçlanmaz,hayırlı uğurlu olsun şimdiden..

Azıcık aşın ağrısız başın. Evinden ayrılma, annen bir hafta gelsin sana destek olsun. En az üç beş gün gelsin bari. Doğumdan evvel tedarikli ol dolaba yemek pasta Laz'ım şeyleri at. Mümkün mertebe muhattap olma kv ile. Çocuğa bakmayı bilmiyor besleyemiyor sütü yaramıyor pis temiz ağlattı ağlatmadı bana verin bebeği ot çöp her halükarda başına ekşime potansiyeli var.
Aman aman :/

Yeni doğmuş ana kuzusu ve sadece sütle beslenen bebeği senden almayı planlayan bir kadın var, sen gidip evinde kalayım mı diyorsun.
E kal madem ne diyelim ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…