- 12 Temmuz 2006
- 57.904
- 221.278
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Amin inşallahAynen öyle işte herseyi kafaya takar yaka hiç bişey in tadını çıkarmıyoruz en büyük derdimiz bu olsun yinede Rabbim evlatlarimiza hayırlı uzun ömürler versin inşaallah sağlıkla gelsin minigim
Sakın kabul etme derim.. çok bakmak istiyorsa gelsin 1 hafta kalsın ama sonra gitsin..bebeğine kavuştuğun en güzel günleri kayınvalideyle uğraşarak geçirmek istemezsin herhalde..Hanımlar merhabalar size bi konu danisicam hamileyim daha 4 Ayım dayım fakat kV doğumda gel benim evimde kal diyor kırkin çıkana kadar bende istemiyorum benim kendi annem çalışıyor ve yakinda değil aramızda bi iki saatlik yol var gelse bile bi kaç günlüğüne gelebilir ki zaten gelirim bakarım. Gibide konusmuyo pek kV yanında kal dedi çalışmak zorunda onuda anlıyorum ama şimdi kV evi cok soğuk oluyor yazın bile serin bide çok karışıyor herseye eminim beni sinirlendiricek bişey yapar ona kalsa doğumdan sonra bebeği alıp gidicekmis ben iyilesince alicakmisim bebeği bi kere bunu söyledi büyük tepki verince sustu bana bakmaz bebeğe bakar ki bende rahat edemem orda bakmakta sıkıntı değil bebek bakmayı biliyorum sadece bana destek olucak biri lazım siz olsanız ne yaparsınız eşim sen bilirsin nasıl rahat edersen dedi ama kV dilinden düşürmuyor bu konuyu
Gelmesin canım.. sen anne olacaksın bebişine gayet de bakabilirsin eşin de var hem o ne güne duruyor. Walla annelerden çok eşime güveniyorum hem bana hem bebeğime bakar yani. Eşinden o güveni alabiliyorsan annelere hiç bulaşmaEvim çok yakın degil ona ve KP gelip kalmaz burda emekli malum hep evde cami kahve derken durmaz burda oda eşini bırakıp gelemezmis
Amin inşallahboşverin annesi, içinizde büyüyen miniği düşünün siz, gerisi içinde tüm kararları siz verin, siz ve eşiniz varken kimsenin kararına ihtiyaç yok, büyükler tebrik ve mutluluğunuza dua için yanınızda olsunlar yeter, siz artık 3 kişilik ailesiniz inşallah
Gelmesin canım.. sen anne olacaksın bebişine gayet de bakabilirsin eşin de var hem o ne güne duruyor. Walla annelerden çok eşime güveniyorum hem bana hem bebeğime bakar yani. Eşinden o güveni alabiliyorsan annelere hiç bulaşma
Aminnn tabi öyle burada başka başlıklarda okumuştum tek başıma Doğum yaptım tek başıma bebeğimle ilgilendim diye yazan bir sürü kadın vardı Allah zaten öyle bir güç kuvvet verirki gönderdiği meleğin bakımını elbet yaptırır bizlere sen rahat olEşimden Allah razı olsun o bana yardım ediyor ederde eminim haklısınız aslında kimseye ihtiyacımız yok bizim Rabbim sizede banada tüm hamilelere bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin sağ salim inşaallah
Mune valla senin adını görünce korkuyorum. . Bişi mi oldu diye? Allahım ne korkak üye oldumAnnenizin kayınvalidenizin düşüncesini bir kenara bırakın, sizin içinizden geçen neyse onu yapın, belli ki istemiyorsunuz kayınvalideye gitmeyi, gitmeyin o zaman boşverin onlar ne derse desin, ilk bir hafta zorluk çekersiniz en fazla ama en azından kafanız rahat olur, karışan görüşen olmaz, ver çocuğu diyen olmaz, evinizde huzurla bakarsınız bebeğinize, emin olun tek başına da çok güzel bakılıyor, ben sezaryanla doğum yapmıştım, dikiş, ağrı sızı topu tüfeği 5 gün sürdü, evimde mis gibi kendim baktım, hatta eşinizin Doğum izni alma imkanı varsa söyleyin izin alsın eşinizle beraber bakın bebeciğinize.
Sağlıklı bir gebelik diliyorum, hayırlısıyla doğsun bebeğiniz inşallah
Aminnn tabi öyle burada başka başlıklarda okumuştum tek başıma Doğum yaptım tek başıma bebeğimle ilgilendim diye yazan bir sürü kadın vardı Allah zaten öyle bir güç kuvvet verirki gönderdiği meleğin bakımını elbet yaptırır bizlere sen rahat ol
Ya bikaç gün annen kalsa sonra zaten iyileşirsin inş. Her anne bebeğine içgüdüsel olarak bakar. Takıldığın yerde sor bize yardımcı oluruz. Ama lohusalık zaten zor bide kv evinde. Ki ben kendi anneme bile gitmek istemezdim. Bu süreçte haftada bikaç gün durum varsa yardımcı çağırın.
Tabiki kendi evinde kal..kendin diyorsun orda kalsan benimsiycek iyice.bidaha kurtulamazsin kolay kolay.cok buyuk pismanlik olur senin icin sakin kabul etme.biliyrm oylelerini.cocugu alip seni kapiya atsalar anca ...Hanımlar merhabalar size bi konu danisicam hamileyim daha 4 Ayım dayım fakat kV doğumda gel benim evimde kal diyor kırkin çıkana kadar bende istemiyorum benim kendi annem çalışıyor ve yakinda değil aramızda bi iki saatlik yol var gelse bile bi kaç günlüğüne gelebilir ki zaten gelirim bakarım. Gibide konusmuyo pek kV yanında kal dedi çalışmak zorunda onuda anlıyorum ama şimdi kV evi cok soğuk oluyor yazın bile serin bide çok karışıyor herseye eminim beni sinirlendiricek bişey yapar ona kalsa doğumdan sonra bebeği alıp gidicekmis ben iyilesince alicakmisim bebeği bi kere bunu söyledi büyük tepki verince sustu bana bakmaz bebeğe bakar ki bende rahat edemem orda bakmakta sıkıntı değil bebek bakmayı biliyorum sadece bana destek olucak biri lazım siz olsanız ne yaparsınız eşim sen bilirsin nasıl rahat edersen dedi ama kV dilinden düşürmuyor bu konuyu
Tabiki kendi evinde kal..kendin diyorsun orda kalsan benimsiycek iyice.bidaha kurtulamazsin kolay kolay.cok buyuk pismanlik olur senin icin sakin kabul etme.biliyrm oylelerini.cocugu alip seni kapiya atsalar anca ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?