kV nin evi mi kendi evimmi

eşin babalık izni kullansın. yıllık izin kullansın. hem sana yardımcı olur. kimsede gelmesin 3 hafta misafir kabul etmiyoruz dersiniz. kendi evinden ayrılma. o senin bebeğin kv mi emzirecekmiş de bebeği alıp gidecekmiş. sana niye bakmıyor hem. böyle zamanda yanında olmayan hiç olmasın. eşin ne diyor böyle demesine

Bo onların oğulları var biz ana kuzusu değiliz ama onların oğlu ana kuzusu aman boşver takma kafana ver cevabını sana dert olucagina ona olsun artık kimseyle iyi olmak için uğraşmiyorum sen uğraşma çünkü hiç yaranilmiyo

Kendi evin tabiki asla gitme insan kendi cocuguna bakar bilmiyorum diye birsey yok ve senden daha Iyi kimse bakamaz huzurunu bozma bosuna kitaplar var veya netden bilgi alabirsin

Bakmak sorun değil ben bebeğime miss gibi bakarım elimden geliyo hersey şükür elim yatkın

Olmaz öyle şey tabiki sacmalama dedi annesine esimde izin vermez asla öyle bişeye ki beni öldürmesi lazım evladımi almak için yok öyle bi dünya ben hepsinin ne olduğunu biliyorum kV beni dusundugu için değil bebeği kendi evinde büyütmek istediği için gel kal diyor biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…