kV nin evi mi kendi evimmi

Boşver kardeş sen kal evinde eşin sana yardımcı olur zaten. Ne gerek var gitmene. Sorun üstüne sorun çıkar.

Evim çok yakın degil ona ve KP gelip kalmaz burda emekli malum hep evde cami kahve derken durmaz burda oda eşini bırakıp gelemezmis

eee o emekli imiş

eşin işe gidecek

yani sen kv ye gideceksin eşin evde mi kalacak

olmaz öyle

gelip bakacaksa bebeğe, bebeğin evinde baksın

yok bakmayacaksa da eşinle halledersin

insanlar taa ABD de yalnız doğuruyor aman dese gelecek bir komşusu bile yokken

kuzen kardeş vs daha böyle genç birileri varsa o desteğe gelebilir

yani bebek bakmak vs değil de işte ortalığı toplamak kahvaltı hazırlamak vs vs

bu tarz işleri yapan olunca sağlıkta bir sıkıntı olmayınca bebek bakmakta bir şey yok

yalnızzz daha çok var, şimdi,den bunları kurup da kendinizi germeyin

hele bri o gün gelsin deyip kv yi de susturun

Buraya gelin geldim ben akrabamizda arkadaşlarım hepsi bekarken yaşadığım şehirde yani kimse gelip kalamaz öyle

niye gelemesin ki

sen bir teklif et

böyle işi, okulu olmayan, evde anne babasından sıkılan, genç birileri varsa

hem onlara değişiklik olur hem ailelerine makul bir mazeret olur hem de sana destek olur

eşinizin yıllık izni falan yok mu
ikiniz halledin yine de gitmeyin
herşeyden önce ev soğuk ee kv de de herşeye karışır diyorsunuz
boşverin

COK İSTİYOSA O EVİNE GELSİN (BENCE HİÇ GELMESE DAHA İYİ) EŞİNDE SANA BIRAKMIŞ KARARI ÇOK KASMA ŞİMDİDEN SENİ SİNİR ETMESİNE İZİN VERME RAHAT OL SENİN BEBEĞİN SENİN AİLEN KİMSE KARIŞAMAZ

dünyanın en iyi kv.si de olsa iş/yardım isteyebilecek misin? evde kp olacak lohusa kadın ne kadar rahat edebilirsin. bir de evinde iş yapayım diyeceksin otur evinde en fazla 3-4 gün sıkıntı çeker sonra alışırsın en azından kafan rahat olur..

Ne demek ya evde bakar gonderirim.. Anne sütü icinde altan tesisat mi doseceksiniz.. Kesilmeyen sutu bile keser zorla, kendimi emzircem diye.. Bosver kal kendi evinde..

Kardeşin akraban yok mu sana yardım edebilecek? Gitme kv, eşinle iyiyseniz eşin sana yeter.

Bence kalabilirsiniz ama şöyle 10 gün filan 40 değil yükünüzü hafifletir evle ilgilenmezsiniz yemek temizlik vs. Dinlenirsiniz güzelce büyükler yemi Doğum yapmışlara aakıl vermeyi severler sizin evdede olsa aynı şey.ben olsam giderdim çok soğuksa bebekle kaldığınız odada elektrik sobası kullanabilirsiniz ara ara

Sekiz gun kv kaldi bende kafayi yedim onun yuzunden annemde uc gun kalabildi zaten kv kalirkende herseyi tek basima yaptim temizlik yemek bebege bakmak banyosunu yaptirmak allah sabrinida gucunude veriyo ben sekiz gunun sonunda dedim ben tek kalmak istiyorum dedim artik dayanacak gibi degildi yardima degilde tatile gelmis gibiydi inanin yapabilirsiniz sizde kafaniz rahat huzurunuz olunca geriside gelir illaki zorlancaksiniz ama o gunlerde gececek yardim edip burnunuzdan getirmesindense tek kalin daha iyi

O kadar olumsuzluk varken hala ne diye düşünüyorsunuzki.
Kendi eviniz gibisi tabiki de yok.

Guzel demissiniz, ayip olmamis. Kv' nin soyledigi seyin mantigi ne? Sonucta bebek 9 ay annesinin karninda kaliyor, onunla fiziksel ve duygusal bagi var, annesinin verdigi sut ile beslenecek vs. Kv ne alaka bebegi alip bakacak?

Son düzenleme:
Guzel demissiniz, ayip olmamis da. Kv' nin soyledigi seyin mantigi ne? Sonucta bebek 9 ay annesinin karninda kaliyor, onunla fiziksel ve duygusal bagi var, annesinin verdigi sut ile beslenecek vs. Kv ne alaka bebegi alip bakacak?
Ben çalışıyorum cocuk olunca iki sene ücretsiz izine çıkarim bir sure dedim bakicilar çocuğa iyi bakmazmış ve en önemlisi su an hamile değilim daha cocuk olmadan planlar planlar...

normal doğum yaparsanız sıkıntısız kendiniz bakarsınız, hiç gitmeyin mecbur olmadıkça. Hem destek almadan bakınca insan daha bir adapte oluyor..

canım hmileyken kendi evinde kalabilirsin pekala bence hiçbir yere gitmene gerek yok. kendi evinde kal.

Ben çalışıyorum cocuk olunca iki sene ücretsiz izine çıkarim bir sure dedim bakicilar çocuğa iyi bakmazmış ve en önemlisi su an hamile değilim daha cocuk olmadan planlar planlar...
Hamile degil misiniz? Wow uyanik kv. Ben de cok cocuk seviyor falan diye dusunmustum. Inadina ucretsiz izin alin alabildiginiz kadar. Forumdaki sikayetleri okuduktan sonra kv'leri insan kiligina girmis yesil uzaylilar gibi gormeye basladim.

Bebeginizin ilk günleri ilk anları birlikte tadını çıkararak yaşayın bu günleri illaki birilerinin yardımına ihtiyacın yok kendi evinde bebeginle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…