- Konu Sahibi Minikkuala
-
Tuhaf olan o ya daha hamile bile değilimHamile degil misiniz?Wow uyanik kv. Ben de cok cocuk seviyor falan diye dusunmustum. Inadina ucretsiz izin alin alabildiginiz kadar. Forumdaki sikayetleri okuduktan sonra kv'leri insan kiligina girmis yesil uzaylilar gibi gormeye basladim.
Kendi evinde kal gerekirse kayınvaliden gelsin yanına,sen zaten daha yeni kendi evine geçtin şimdi tekrardan gidersen tekrar bizimle oturun diye eşine baskı yapabilirler.
eşinizin yıllık izni falan yok mu
ikiniz halledin yine de gitmeyin
herşeyden önce ev soğuk ee kv de de herşeye karışır diyorsunuz
boşverin
Kardeşin akraban yok mu sana yardım edebilecek? Gitme kv, eşinle iyiyseniz eşin sana yeter.
dünyanın en iyi kv.si de olsa iş/yardım isteyebilecek misin? evde kp olacak lohusa kadın ne kadar rahat edebilirsin. bir de evinde iş yapayım diyeceksin otur evinde en fazla 3-4 gün sıkıntı çeker sonra alışırsın en azından kafan rahat olur..
Bence kalabilirsiniz ama şöyle 10 gün filan 40 değil yükünüzü hafifletir evle ilgilenmezsiniz yemek temizlik vs. Dinlenirsiniz güzelce büyükler yemi Doğum yapmışlara aakıl vermeyi severler sizin evdede olsa aynı şey.ben olsam giderdim çok soğuksa bebekle kaldığınız odada elektrik sobası kullanabilirsiniz ara ara
tamam işte halledersinizEşim doğumdan sonra 2 hafta izinli olucak doğum izni vericekler
tamam işte halledersiniz
hiç gitmeyin kv evine derim
Ayyyy sakın sakın sakın gitme. Ben Kv ile kalıyorum kızları doğum yapar kalır kadın gece kendi kalkar mama verir altını değiştirir ama benim kızım 1 yıl hiç uyumadı bir gece bile bakmadı. Sabaha kadar kusar dururdu. Çok hastaydı. Konuşmaktan ortalık karıştırmaktan başka bi halta yaramadı. Kizim sürekli hastalanırdı çok hızlı virüs kapardı ama kızları çocukları hasta iken yuvaya göndermezdi onun yerine bize gelirlerdi. Çok kavga ettik söylendik nafile. Ondaki inat kimsede yok. Uzun lafın kısası evinde otur. O kadın bile çocuk baktıysa sen hayli hayli bakarsın. Çok da zor değil. Sağlık olsun gerisi gelir.
2 hafta ne güzel izni olacakmış belki birazda yıllık izin kullanırsa sana yardımcı olur ne güzel.Eşim doğumdan sonra 2 hafta izinli olucak doğum izni vericekler
kendi evinde ol birde eşya mı taşıyacaksın kv'neHanımlar merhabalar size bi konu danisicam hamileyim daha 4 Ayım dayım fakat kV doğumda gel benim evimde kal diyor kırkin çıkana kadar bende istemiyorum benim kendi annem çalışıyor ve yakinda değil aramızda bi iki saatlik yol var gelse bile bi kaç günlüğüne gelebilir ki zaten gelirim bakarım. Gibide konusmuyo pek kV yanında kal dedi çalışmak zorunda onuda anlıyorum ama şimdi kV evi cok soğuk oluyor yazın bile serin bide çok karışıyor herseye eminim beni sinirlendiricek bişey yapar ona kalsa doğumdan sonra bebeği alıp gidicekmis ben iyilesince alicakmisim bebeği bi kere bunu söyledi büyük tepki verince sustu bana bakmaz bebeğe bakar ki bende rahat edemem orda bakmakta sıkıntı değil bebek bakmayı biliyorum sadece bana destek olucak biri lazım siz olsanız ne yaparsınız eşim sen bilirsin nasıl rahat edersen dedi ama kV dilinden düşürmuyor bu konuyu
2 hafta ne güzel izni olacakmış belki birazda yıllık izin kullanırsa sana yardımcı olur ne güzel.
Şükür evin ayrılmış. Belki okumamışımdır eski yazılarını fazla zamanım olmuyor 4 çocuğum var. Benim Kv hem kıskanç hem yalancı. Çok şükür kocam artık görüyor herşeyi inanmıyor hep kavga ediyor annesi ile ama ne kadar da olsa huzuru kaçıyor insanın. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.Eski konularıma bakarsan bende birlik oturdum bi süre kaynanamla hamile kaldigimi öğrendi ve kadın evrim geçirdi resmen zaten geçici birlik oturucaktik ama ben hamile kalınca bebeği kiskandi hemde öyle böyle değil çok sorun oldu bu yüzden esimle ayrı eve çıktık biz evliliğimi bitiriyordu kV az kalsın o derece bu insan şimdi onun yanından zaten zorla kurtuldum bi daha gel 40 gün kal diyince sinirlerim bozuldu çünkü beni hamile halimle sokaklarda aglaya aglaya kaç defa gezdirdi onun yuzunden kaç defa hamileligimin ilk aylarında baygın geçirip hastanelik oldum çok iki yüzlü pis bi insan en güzeli evimde olmak iyi niyetimden hemen unutuyorum bana yapılan kötülükleri ama unutmamak lazım hayatımda bi babama bide kV kin guduyorum galiba
Şükür evin ayrılmış. Belki okumamışımdır eski yazılarını fazla zamanım olmuyor 4 çocuğum var. Benim Kv hem kıskanç hem yalancı. Çok şükür kocam artık görüyor herşeyi inanmıyor hep kavga ediyor annesi ile ama ne kadar da olsa huzuru kaçıyor insanın. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
Kafan rahat olsun toparlarsin. Sadece tüm eksiklerini tamamla. Rezene çayından tut göğüs pedine ekstra bebek elbisesinden ıslak mendil ve pişik kremine kadar herşeyi ince hesap et tamamla. Eksikler tamam olunca stres az oluyor. Sonra gerisi gelir. Allah yardımcın olsun. Allah kötü kalpli insanların şerrinden korusun hepimizi.Iki hafta benim için kafi baya toparlarim kendimi bu surede
Kafan rahat olsun toparlarsin. Sadece tüm eksiklerini tamamla. Rezene çayından tut göğüs pedine ekstra bebek elbisesinden ıslak mendil ve pişik kremine kadar herşeyi ince hesap et tamamla. Eksikler tamam olunca stres az oluyor. Sonra gerisi gelir. Allah yardımcın olsun. Allah kötü kalpli insanların şerrinden korusun hepimizi.
Bende hep diyorum Allah hakkından gelsin diye. Şükür kendi derdine dalıyor yine ara sıra. Allah onun ekmeğini, suyunu , hükmünü kessin evimden. Her zaman derdim ben kötü olmayayım diye ama Allah biliyor yaşadıklarımı. Ses çıkarmadım ama yine kötü oldum. Ettiğini bulur inşallah.Amin valla çok fenalar Allah sorsun hakkimi başka bişey demiyorum
Kendi evin tabiki asla gitme insan kendi cocuguna bakar bilmiyorum diye birsey yok ve senden daha Iyi kimse bakamaz huzurunu bozma bosuna kitaplar var veya netden bilgi alabirsinHanımlar merhabalar size bi konu danisicam hamileyim daha 4 Ayım dayım fakat kV doğumda gel benim evimde kal diyor kırkin çıkana kadar bende istemiyorum benim kendi annem çalışıyor ve yakinda değil aramızda bi iki saatlik yol var gelse bile bi kaç günlüğüne gelebilir ki zaten gelirim bakarım. Gibide konusmuyo pek kV yanında kal dedi çalışmak zorunda onuda anlıyorum ama şimdi kV evi cok soğuk oluyor yazın bile serin bide çok karışıyor herseye eminim beni sinirlendiricek bişey yapar ona kalsa doğumdan sonra bebeği alıp gidicekmis ben iyilesince alicakmisim bebeği bi kere bunu söyledi büyük tepki verince sustu bana bakmaz bebeğe bakar ki bende rahat edemem orda bakmakta sıkıntı değil bebek bakmayı biliyorum sadece bana destek olucak biri lazım siz olsanız ne yaparsınız eşim sen bilirsin nasıl rahat edersen dedi ama kV dilinden düşürmuyor bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?