Kv nin kızımı banyo ettirmesi

Ben 3 çocuğumu da 5 6 aylık olan kadar her gün banyo yaptırdım.Çok iyi geliyor bebeklere aslında.Sonrasında da arada günaşırı yıkadım,genelde, kışsa haftada 4 gün filan.Hem misler gibi oluyor kuzular,hem de bünyeleri kuvvetleniyor.Sonra da uyutuyordum, misler gibi,huzurla uyuyorlardı,ayy gözlerim doldu ya,özledim o günleri galiba

Kizim 11 aylik ve hergun yikarim yaz kis demem.evimde oyle cok sicak olmaz en fazla 21 yada 22 derece olur ve cok sukur hasta falan olmaz.bir hafta cok uzun bir sure

Çocuk taa 2 haftada bir mi yıkanıyor?
Biz üşümüyosak o da üşümez ya neden yıkamıyosun?

Cocuk sizin cocgunz niye baskasi yikiyo onu anlamadim
Sadece kv icin demiyrm herkes icin gecerli bu. Ustelik cocugnz 1 yasinda ben ilk 2 hafta esimle yikadim sonra hep tek basima yikadim. Acik acik soyleyin banyo isini artik ben yaparim diye. Illa soba olcaksa bitane kucuk soba alin yapin

Çocuğumu hiç kimse yikamadi şimdiye kdr iki oğlum var ikisini de hep ben yıkadım. Alissin çok sıcak ta iyi değil neticede orda yaşayacak dimi. Kaynanaya vermek ne alaka yıka evinde ya hızlı giydir birşey çıktı olmaz

Belli siz çocuğunuzla kendiniz ilgilenmek istiyorsunuz. Karşı taraf iyi niyetli olabilir ama ne yapalım yani.. Yani tabi ki iyi niyetli olacak. Kötü niyeti olacak hali yok, konu çocuğun temizliği. Ama her zaman herkesin iyi niyetine göre düzen oluşurmamıza da gerek yok. Eşim ve ben yıkıyoruz artık sağolun dersin konuyu kapatırsın. Net olman lazım yoksa çok başın ağrır.

Benim kaynanam çocugu öyle bir yıkıyor ki, çocuk feryat figan banyoda zor çıkıyor. Çok sert davranıyor. Bende ona öyle söyledim, anne sen sert yıkıyorsun, biz oyunlarla kandırarak yıkıyoruz şarkısını söylüyoruz biz yıkıyoruz yani dedim. Aramız bozulmadı. Kem küm ıh mıh etti ama uzatılcak bir konu değil yani

Ay 10 kişi söylemiş sende söylemesen içinde kalırdı . :) Küçümsemekten bi hal oldunuz . ne olmus ettirmek diyince anladınız mı anladınız . Konuya yorum yapacağınıza yok şurda virgül yok yok burda o yok. biri konu açsada laf soksam, kendimi büyük görsem diye bekliyosunuz.
Hı evet ha 1 hafta ha 4 gün, yazmasak dersiniz ne farkı var. Hiç mi suyunuz kesilmedi bi aksilik olmadı 1 haftada banyo ettiremediniz çocuğunuzu . Sizin etrafınızdakilere üzüldüm zira kafanız ben ne dersem o, ben böyle anladıysam böyledir, kimseyi dinlemem, ne derse bahanedir seklinde calısıyor. Dinlemiyorsunuz insanı. Normal sartlarda zaten 3 günde bi banyo eden bi çocuk. Evet 1 hafta banyo etmedi, evden çıkmıyor, toza toprağa girmiyor yağlı elleriyle saçıyla başıyla oynamıyor tertemiz ne olmus yani şartlar öyle geliştiyse ? . Ben size kızımı 2 haftada bir yıkıyorum bişey olur mu diye mi sordum beni yerden yere vuruyosunuz?Neyse Yazacak cok sey varda gerek yok. Kendimizi savununca da ban yiyoruz. Ha biz burada bugün gene kazakla oturuyoruz dışarda dolu yağıyor. Çok şükür kızım bu zamana kadar bir kere hasta olmadı maşallah. 3 gun gecince Banyo ettirmessem kötü anneyim,beceriksizim değil mi ? Çünkü siz büyüttünüz bu zamana kadar bu çocuğu. Bu mesajım beni anlayıp dinlemeden yargılayan herkese .

ya şu ettrmek bir terk benimi rahatsız etti
banyo ettirmek diye birşey yok yahu
yazmasam içinde kalacaktı

ayrıca ilk zmanlar fırsatı vermişsin
şimdi neden şikayet ediyorsun

İki hafta mı
Biraz uzunmuş görmedim o iki hafta olayını

Tamam sakin ol
Bence artık Kendin yıka kızını, gerek Yok kv yıkamasına
İstediğinde yeni yaptı banyosunu gerek Yok de

Tamam sakin ol
Bence artık Kendin yıka kızını, gerek Yok kv yıkamasına
İstediğinde yeni yaptı banyosunu gerek Yok de
Teşekkür ederim evet öyle yapıcam, zaten benim sorunumda kv ve görümce benim yıkamama karışıyor,kendisi haftada 1 yıkıyor buna sinir olduğumu belirtmek için açmıştım konuyu

Teşekkür ederim evet öyle yapıcam, zaten benim sorunumda kv ve görümce benim yıkamama karışıyor,kendisi haftada 1 yıkıyor buna sinir olduğumu belirtmek için açmıştım konuyu
Bunfan böyle geldiğinde,istediğinde “ gerek Yok daha dün akşam yıkadım yada sabah yaptırdım hasta olur tekrar yapmasın” dersin

Canım can sıkıcı kişiler etrafında her daim olacaktır sadece burda biraz fazla,bu insanlara kafanı takmaman gerekir,gerçek hayatlarında gerçekten büyük sorunları ve ötelenmişlikleri olduğunu düşünüyorum bu acımasızlığın başka açıklaması olamaz.Onların bu davranışları senin karakterini şekillendirmesin,istediğin gibi yaz sen.

Her neyse bak benim kızımı elime verdiklerinde 1kiloydu ve ben yeni üniversiteden çıkmış, leylim akıllı,çocuk tutmaya cesaret edemeyen bi kızdım.Ama kimseye dokundurtmadım banyosunu hep ben yaptırdım o zaman bile.Şimdi benim kv heveslenip arada yaptırmaya kalkıyo benden gizli valla gidip elinden alıyorum ben yaptırırım diye.O çocuk senin çocuğun,bakımı sana ait,sağlığın elverdiği sürece de senin alanın bunlar kimsenin değil.Kırılırmı gücenir mi diye düşünüp ses etmediğin her olay için sen gerilir huzursuz olursun boşversene çat diye söyle her şeyi.
Banyo sıklığına gelirsek haftada en az 3 en doğrusu ama yine de takdir senin.Çok hızlı davranırsan üşümez hasta olmaz merak etme,önce vücudunu en son kafasını yıkarsan soğuk almaz.

Yazik demekki cani yaniyor.senin cocugun o esinle yikayiver.bir yasinda kizimvar benimde banyoda kuvetinde esimle yikariz.10 dakka da bitiyor zaten.derece al sicaklik 24 se sorun yok.hemen sar havlusuna giydir guzelce.ben dort ginde bir yikiyorum kizlarimi.buyugu uc bucuk kucugu bir yasinda.bir hafta uzun sure yavrucak bunalir yika her firsatta.kv ye de verme annesi sensinkendin yika.bir cocuga en iyi annesi bakar...

Ben henüz 18 yaşındayım ama bu konuları görünce çok şaşıyorum. Bazı kadınlar çocuklarını babaannelerinden koparmaya çalışıyor. Ne münasebet yahu siz o çocuğun annesiyseniz o da babaaanesi değil mi? Onun da kanı canı... Şahsen annem beni babaannemden uzaklaştırmaya çalışsa çok üzülürdüm.

o çocuk senin çocuğun..çok kızıyorum sizin gibilerine.nedir bu ya yok kayınpederimin ismini koymak istemiyorum ama eşim.yok ben yıkamak istiyorum ama kaynanam görümcem..korkmayın şu analarının eteğine yapışmış kocalarınızı kaybetmekten..bişey olmazzz.o çocuk senin çocugun herkes bunu kabul edip ona göre davranacak..verme çocugunu bi daha almaya geldiklerinde olsun bitsin..bu yüzden kavgada çıkarsa çıksın..

Evinizde suyu nasil isitiyorsunuz sobayla mi? Yani yikarken sobaya ihtiyac duymanizi anlayamadim. Bir de lutfen ne olursa olsun sizden baskasina asla izin vermeyin. Hele bu yasindan sonra. Merak etmeyin soguktan hasta olmaz cocuk. Pislikten hasta olur.
Sobayla isitmiyorsaniz suyu lutfen yikayin. Banyonuz zaten sicak sudan dolayibisinmis olur giyinmesini de orada halledin sacini kurutun tamam.
3 gunde bir yikiyormussunuz zaten duzeninizi bozmayin. Cocuklar rutini sever.

Kayınvalide ne yapsın siz yıkamayınca, ne alaka sürekli orada birlikte yıkamak. Küçücük çocuk o kadar uzun süre yıkanmaz mı hiç? Hazira ayındayız neden hasta olsun, sıcacık hazırlayın banyoyu çıkınca da saçını başını kurutun bitti gitti.

İç anadoluda şu an merkezi sistemler kapalı, kaloriferler yanmıyor ve herkee çocugunu oda socaklıgında yıkıyor. Kara kıştaymış gibi çocugu üşeyecek diye 2 hafta bekletmek mantıklı mı? Çocuk pislikten hasta olacak.

Bence görümce kötü niyetli değil, kim kendşne iş ister ki, çocuk resmen dogru düzgün yılanmıyor, onun derdine düşmüşler iyikide düşmüşler yoksa garibim 2-3 gün daha yıkanmadan duracaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…